- 8 Nisan 2022
- 318
- 831
-
- Konu Sahibi 777mutluluk
Duyguların ne zaman azalacak biliyor musun o otel odasında seninle birlikte olup sonrasında seni umursamadığı zaman. Kendini böyle bir ilişkiye layık görüyorsan hepsini bizzat yaşayacaksınBen de öyle diyorum kendime,şu an duygularım ona karşı fazla bu nedenle ayrılmak zor geliyor.Mantığımı devreye soktuğum an zor olmayacak.
Duygularınız azalmadı mı ya? Sadece sürtücem dediği anda üstüne kusarken duygunun da bitmesi lazımdı.Hayır,öyle değil.Devam olmayacak.Önce duygularımı azaltıp sonra devam edeceğim.
Ben de bekarken kocamı otele çağırmıştım
valla kankalar şimdi ben de eski toksik sevgilimi otele götürdüm bi keresindeBenim Arap bir sevgilim Araplara gündelik evler ayarlardi. Ama kerhane gibi değilsürü sepet aileleriyle gelenler otelde kalmak istemezlerdi, öyle aile evleri. Ben kendim demiştim, "bak aklıma ne geldi, ayarla bir gün, rakı meze alalım sizin evde takılalım bir gün. Meyhaneye gitmekten iyidir" diye
İşte işini bileceksin. O da bana benzer teklifle gelse sorun cikarmazdim. Çünkü eve 'beraber sofra hazırlayıp romantik bir gün' geçirmek için gidiyordum. 'sürtüşmek için ev tutalim' diye değil. Haliyle kendimi kötü hissettmiyordum
Otel değil, apart. Oteli pahalı bulmuş anlaşılanDuyguların ne zaman azalacak biliyor musun o otel odasında seninle birlikte olup sonrasında seni umursamadığı zaman. Kendini böyle bir ilişkiye layık görüyorsan hepsini bizzat yaşayacaksın
Duygu değil o beklenti. Siz oldurmaya çalışıyorsunuz, hırs yapmışsınız kendi içinizde. Asosyal bir incelden Romeo yaratmaya uğraşıyorsunuz.Ben de öyle diyorum kendime,şu an duygularım ona karşı fazla bu nedenle ayrılmak zor geliyor.Mantığımı devreye soktuğum an zor olmayacak.
Ya of sormayın. İtici ve bir o kadar da komik. Ergen gibi bu ne böyle ya. Bu erkekler ne kadar akıllı sanıyor kendini.Ay ne kadar itici bir herif ya sadece sürtünürüz ne kusucam.
Neredeyse 1 senedir öyle diyorsun. İnşallah bu sefer dediğini yaparsın.Hayır,öyle değil.Devam olmayacak.Önce duygularımı azaltıp sonra devam edeceğim.
İstemediğimi belirttim zaten,tamam gitmeyiz dedi.ayrıca şunu söyleyeyim otele giderseniz adınıza kayıt oluşturulacak o kişiyle kaldığınız için bunlar silinmeyecek hani bir şey olmaz ama sizin kadar kapalı düşüncede biri bunu istemez diye düşünüyorum
Ben senin yerinde olsam önceki konularında bahsettiğin şekilde benimle yazışan, konuşan biriyle çoktan iletişimi kesmiştim.İstemediğimi belirttim zaten,tamam gitmeyiz dedi.
Kafanda bu kişiyi o kadar büyütmüşsün ki tamam gitmeyiz diyince hemen inanıyorsun ama o şimdilik tamam gitmeyiz diyor ürkütmemek için amacına ulaşana kadar bırakmayacak . Çok büyük darbe almadan bırakmayacak gibisiniz aynı şeyleri bende yaşadım çok ağır istismara uğradım hala terapilerle aşmaya çalışıyorum umarım gözünüzü açarsınız öyle biri değil demeyin kesinlikle öyle biri.İstemediğimi belirttim zaten,tamam gitmeyiz dedi.
Allah korusun yaKafanda bu kişiyi o kadar büyütmüşsün ki tamam gitmeyiz diyince hemen inanıyorsun ama o şimdilik tamam gitmeyiz diyor ürkütmemek için amacına ulaşana kadar bırakmayacak . Çok büyük darbe almadan bırakmayacak gibisiniz aynı şeyleri bende yaşadım çok ağır istismara uğradım hala terapilerle aşmaya çalışıyorum umarım gözünüzü açarsınız öyle biri değil demeyin kesinlikle öyle biri.
Bence de ikincisiGerçekten Yusuf'a karşı mı yoğun hislerin var? Yoksa kafanda yarattığın ve duygusal beklentilerini karşılayacağını düşündüĝün hayale karşı mı hislerin var? Bence ikincisi.
Başına gelenleri her türlü hak ediyorsunuzBöyle yorumlar görünce üzülüyorum cidden.
ben demiş olabilir miyim çünkü bana aşırı tanıdık geldi ve tam benden çıkacak bi cümle gibi ahahahDevam kanka. Çok belli bu.
Burada bir üye demişti zamanında " burada bazılarının konularını görünce ' herkes hak ettiği hayatı yaşıyor, çünkü kendini ona layık görüyor' " diye.
Cidden o kadar doğru ki.
apartların hijyen durumunu merak edenler için amme hizmeti gelsin mi bendenAy biraz düşünmüş otel pahalı gelir diye saat başı ücret alınan o pislük içindeki apartlara götüreyim demiş, djdjdjjd yemek işi de ucuza gelir diye yemek yapalım beraber demiş ay ahahhahah delirecem. İrezillik ya resmen.