Otel kayıtları

yok ya öyle birşey öyle olsabekar memurlar gidiyorlar sevgilileriyle aynı evde yaşayan bile var olur mu hiç öyle şey için rahat etsin

Yok ya kesinlikle ihtimal vermiyorum. Mit e falan gircekcen 7 sülalen araştırılıyor onu biliyorum da düz memurlukta ne alaka. Devletin işi gücü yok basit bir memur için bunumu araştırcak. Hadi araştırdı ne diycek otelde biriyle ne işin vardı mı? Oha yanii.

Bizim arkadaş tatillerde cirit atardı sevgilisiyle otellerde memur oldu gerçi evlendiler de ama sanmıyorum bu engel olsun.

Böyle bir şey şimdilik yok bildiğim kadarıyla.

Ama olmaz diyenlere de şaşıyorum.

Yakın zamana kadar kız erkek aynı öğrenci evinde kalamaz konuşuluyordu.Buna denetim falan getirilecekti.Öyle bir şey olursa da şaşırmam yani.

Sözde ahlak bekçileri çok ne yazık ki.

Böyle birşey olduğunu hiç sanmıyorum,nikahsız yaşamanın serbest olduğu bir ülkede bu niye memurluktan red edilme sebebi olsun.
Millet bütün yaz sevgilisiyle,nişanlısıyla tatilde sonuçta.

Hayır öyle bisey olmaz. Hatta bu bilgiler gizlidir kimse kimsenin kaldıgı otelleri öğrenemez sadece polisler birini arıyor kayıp vs gibi acil durumlae varsa özel bilgilere oteldeki kimlik kayıtlarını isteyebilirler onun dışında atama vs olayına engel bir durum olmaz.

Zannetmiyorum. Almanyada gittim lisenin parasi kliseden geliyordu. Onun icin ögretmenlere bosanma veya evlilik disi birileri ile beraber yasama yasagi vardi. Bu bilinse islerinden olabiliyorlardi. Ama böyle bir uygulama Türkiyede yok bildigim kadariyla

İyi geceler kızlar.
Yeni atamam oldu ama şu an içim içim yiyor. Belki bileniniz vardır Göreve başlamadan önce güvenlik soruşturması yapılıyor.
Çok şükür örgüttür cemaattir asla korkacak bişeyim Yok ama şimdi forumlarda okudum. Daha önce kalınan otel kayıtlarına da bakılıyormuş diye karşı cinsle kayıt varsa red yiyormuşuz.
Ben de malesef bi kere erkek arkadaşımla şehir dışında otelde kaldık. Yani bana kalırsa bunu açıklamak bile çok saçma ama dediğim gibi bir kere olan bişey ve öğrenciydik iki ayrı oda tutamazdık. Bu kayıtlar ne kadar saklanıyordur yada güvenlik soruşturmasında bakarlar mı sizce bilgisi olan var mı?
Bu arada düz memurluk idari yada askeri bişey değil yani ama yinede bu yüzden olumsuz gelirse yıkılırım. Bu konuda bi bilgisi olan var mı acaba?
Oteller GBT bilgilerini polise verirler ama memur olmak için böyle bir şey yok zira tanidigim çok insan var hiç böyle bir şey duymadık

İyi geceler kızlar.
Yeni atamam oldu ama şu an içim içim yiyor. Belki bileniniz vardır Göreve başlamadan önce güvenlik soruşturması yapılıyor.
Çok şükür örgüttür cemaattir asla korkacak bişeyim Yok ama şimdi forumlarda okudum. Daha önce kalınan otel kayıtlarına da bakılıyormuş diye karşı cinsle kayıt varsa red yiyormuşuz.
Ben de malesef bi kere erkek arkadaşımla şehir dışında otelde kaldık. Yani bana kalırsa bunu açıklamak bile çok saçma ama dediğim gibi bir kere olan bişey ve öğrenciydik iki ayrı oda tutamazdık. Bu kayıtlar ne kadar saklanıyordur yada güvenlik soruşturmasında bakarlar mı sizce bilgisi olan var mı?
Bu arada düz memurluk idari yada askeri bişey değil yani ama yinede bu yüzden olumsuz gelirse yıkılırım. Bu konuda bi bilgisi olan var mı acaba?
Otel kayıtları kim sevgilisiyle kaldı diye bakmıyorlardır. Aklıma gelen şey kritik belli tarihlerde neredesinizdir bir otelde kaldınız mı şeklindedir diye geldi aklıma. Yoksa insanlar ne yapsın kim sevgilisiyle tatil yapmış aynı odada kalmış.

2002’de memuriyete başladım. O zamanlar güvenlik soruşturması yoktu. Sadece askeriye, emniyet vb. kurumlarda vardı. Hani her şey 2002’den öncesinden daha iyi deniyor ya, bu güvenlik soruşturması da o “iyi”lerden biri!! Otel kayıtlarına gerçekte bakılıyor mu bilmem ama bunu yapma potansiyeli var mı artık, VAR! Hangi özgürlüğünüz kısıtlanıyor ki diyenler için güzel bir örnek bu sanırım! Ayrıca, memurluğa öyle çok başvuru yapılıyor ki adamlar almamak için her şeye bakıyor. Bu da öyle bir şey olabilir.

X