• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Otacı ürünleri

muntazar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2012
734
38
123
İzmir
selamlar arkadaşlar
otacının herhangi bir ürününü kullananız varsa burada yorumlarınızı paylaşmanızı rica edeceğim.
ben otacının pastilini herkese tavsiye ederim:gece öksürmekten uyuyamıyordum bir hafta otacının pastilini kullandım ve iğleştim.
sıra geldi şampuanına:ısırgan özlü şampuanından herkes memnun ve en doğal şampuan olarak geçiyor.bende şampuanını almayı düşünüyorum.saçlarım kuru arganlısı çıkmış sanırım.siz hangisini tavsiye edersiniz?

Otacı saç bakım toniği kullandım memnun kaldım.Saç dökülmem azaldı ve saçlarım kalınlaştı.
Malesef otacı saç açmak için ürünü hiç bir işe yaramadı:((

Otacı saç bakım toniği kullandım memnun kaldım.Saç dökülmem azaldı ve saçlarım kalınlaştı.
Malesef otacı saç açmak için ürünü hiç bir işe yaramadı:((

hmm toniğinden genelde memnuniyet yorumlarını okudum.
toniği nasıl uygulanıyor saça
bende otacı şampuan almak için eczaneye gittim organics aldım.çok pahalı ama.sanırım bu bitince otacı alırım.saçlarım uzun benim e malum yazda geldi pahalıya malolur bana

Otaci argan el tırnak bakim kremini kullandım mükemmel yaraları bile iyilestirdi

otacının natura sarımsaklı şampuanını kullanıyorum bir süredir saçlarım çok dökülmeye başlamıştı mevsimsel olarak evet memnun kaldım dökülmelerim büyük oranda azaldı ayrıca ben içine az miktarda çam terebentinle badem yağıda ekledim saçlarımı uzatıyor yani uzamayı hızlandırdı memnunum şimdilik zaten şampuan bütün saç tipleri için güzel yani:KK68:

Otacı 'nın günlük ağacı sabunu süper güzel .Üstelik mis gibi kokuyor :KK68:. Emeği geçenlerin ellerine sağlık:KK52: .Sevdiğim insanlara hediye olarak vermeyi planlıyorum .

selamlar arkadaşlar
otacının herhangi bir ürününü kullananız varsa burada yorumlarınızı paylaşmanızı rica edeceğim.
ben otacının pastilini herkese tavsiye ederim:gece öksürmekten uyuyamıyordum bir hafta otacının pastilini kullandım ve iğleştim.
sıra geldi şampuanına:ısırgan özlü şampuanından herkes memnun ve en doğal şampuan olarak geçiyor.bende şampuanını almayı düşünüyorum.saçlarım kuru arganlısı çıkmış sanırım.siz hangisini tavsiye edersiniz?
Ben sac kremini kullaniyorum inanilmaz memnunum kac kutu bitti kimbilir...10 bitkili olandan

Otası argan yağlı Şampuanından memnunum ısırganlı da çok güzel kokuyordu. Doğal diye alıyorum ama işin aslını bilemiyorum tabi. :)

otacının argan özlü el kremi çok başarılı çantaya atmak lazım bir tane

selamlar arkadaşlar
Ben ısırganlıyı kullanıyordum 3 4 aydır baya memnundum saçlarım ince telliydi gür gosteriyordu ve uzama sağlıyordu. Ama saç kremi kullanmamalısın. Şimdi tresana başladım otacı daha iyiydi sanırım bu da ısırganlı ama banyoda sert kuruyunca aşırı yumuşak anlayamadım bir garip geldi otacı ısırganlıyı öneririm kısaca:)

Bilinen bir isim ama Eczacım hiç önermedi otacıyı..bu nedenle ürünlerini kullanmıyorum

Back