Cilt Bakımı Ürünleri Otacı Çam Katranlı-Kükürtlü Sabun???

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

scarlettsebnem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2009
158
4
96
39
İstanbul
kızlar merhaba ben 1 aydır falan aşırı bir sivilce problemi yaşıyorum geçmek bilmiyor ve burada bir iki arkadaş sivilce için otacı nın kükürtlü sabununu önermişti bu gün gidip aldım ve başladım deneyen ve etkisini gören varmı? bide göz kapaklarımı da kurutuyor nasıl nemlendirebilirim?mirmirmirmir

tatlım göz kapaklarına dikkatli kullan göze kaçarsa belki zararıda olabilir. otacının değil ama aktardan kükürtlü sabun almıştım ve yoğun sivilce problemimi sadece su ve sabunla geçirdim. mutlaka düzenli kullan. gerginlik içinde temizlikten sonra nemlendirici kullan. ben excipial hydro kullanıyorum. sağlık karnesinede yazdırılıyor. 5-6 tl bişey zaten. kozmetikler daha kötü yaptı benim cildimi. temizleyici jel tonik monik yağlar sivilce kremleri fos oldu bende. paralarıma yanarım. hala düzenli olarak kullanıyorum. her akşam yatmadan önce. ama sivilcelerimin abardığı dönemde sabah akşam sabun ve bu nemlendiriciyi kullanıyordum. tavsiye ederim. umarım en kısa zamanda düzelir.

ya bende koza markanınkini aldım aktara gidememiştim bildiğimiz yeşil kükürtlü sabun gibi değil sarı ve kötüde kokmuyor ama üstünde doğal kükürt yazıyo sizin yazdıklarınız kadar etki göstermedi bende ya sabundan sabuna değişiyo olsa gerek :)

olabilir canım markaya göre değişebilir. kutusunu atmıştım ama benimki mecitefendininkiydi sanırım. ama çamkatranlı kükürtlü sabunun daha etkili olduğunu duydum. bir sonrakinde bende ondan alacağım. ayrıca uzun süre kullanmalısın, mesela ben 1 ayda düzelme sağladım tam olmasada. hala arada 3-5 sivilce çıkıyor dönemsel yada strese bağlı. ama eskiye bakınca onlara sivilce bile diyemiyorum, çok fenaydı suratım. sivilce değil cibandı yani. kullandığım herşeyi bıraktım, sabunumla çok mutluyum. :lepi:
ayrıca bu arada yeni bir sabun kullanmaya başladım. bagno di roma fiord çamurlu masaj sabunu. aslında sırtımdaki sivilceler için almıştım ama yüzede kullanılır yazınca haftada 1 banyoda yüzümüde yıkıyorum. çok fena kurutuyor geriyor hemen nemlendirmek gerekiyor, bundanda çok memnunum.

ben sabah öğlen akşam kullanıyorum şu an biraz abarttım galiba ama cilt tipim normal yani yağlı değil ben sivilceler için kullanıyorum aşırı bi kuruma görmedim üstelik nemlendirmiyorum belkide yaz diye böyledir şimdi başka bi ilaç aldım eczaneden ama yine de sabuna devam edicem=)

Kükürtlü sabun etkili oluyor,biraz cildi kurutuyor ,mutlaka nemlendirici takviyesi yapmak gerekli..
Ama ciltden cilde değişebilir..

kükürtlü sabun 4 yıldır kullanıorum ben cildim yağlı olduğu için doktorum kükürtlü sabunu önerdi ve gerçekten sabah ve akşam olmak üzere günde 2 kez masaj yaparak uygulandığında yağlı ciltler için çok ideal ama tabi cildin yaplı deilse dove kullanabilirsin kesinlikle yine de dermatoloğa görünmekte fayda vara.sa.sa.s

kükürt cilde çok iyi gelir zaten kaplıcalardaki şifalı sularda bol kükürt bulunur. ne zaman kaplıcaya gitsem kaymak gibi olur cildim fakat sabunlarla filan bilmiyorum.

YÜZÜMÜZÜ TEMİZLEMEK,NEMLENDİRMEK,PEELİNG VS İÇİN KULLANDIGIMIZ HİÇBİR ÜRÜN ZATEN göz çevresine kullanılmaz ph derecesi daha düşük oldugundan deri tahribata ugrar yoksa bu sabun diger tüm ürünleri gibi tamamen dogal ve güzeldiralkisalkisalkis

Arkadaşlar ben sabunu bugün aldım yüzüm için kullandım ama saçım için tereddütteyim ben yağlı bir saç yapısına sahibim saçları için kullanan var mı aranızda ? Sonuçlar nasıl çok mu kurutuyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…