• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ösym

kafein_

13.09.2015
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
4.258
3.276
248
kızlar en son 4 sene önce girmiştim sınava.üniversite 3. sınıftan terk ettim.bu sene tekrar giricem başka bi bölüm düşünüyorum.başvurular başladı ygsye.sorun şu ki ben ösym şifremi ve gizli sorunun cevabını unuttum.nası halledicem bunu bilginiz var mı.

kızlar en son 4 sene önce girmiştim sınava.üniversite 3. sınıftan terk ettim.bu sene tekrar giricem başka bi bölüm düşünüyorum.başvurular başladı ygsye.sorun şu ki ben ösym şifremi ve gizli sorunun cevabını unuttum.nası halledicem bunu bilginiz var mı.
Evinize yakın bir liseye gitmeniz gerek,zaten 4 sene olduğu için fotoğraf için gitmeniz gerek güncelleme yapılacak oradan yeni şifre verirler o zaman.:D

Evinize yakın bir liseye gitmeniz gerek,zaten 4 sene olduğu için fotoğraf için gitmeniz gerek güncelleme yapılacak oradan yeni şifre verirler o zaman.:D

bi gün içinde halledebilirim dimi.fotoğrafla birlikte direk şifre verirler.?

bi gün içinde halledebilirim dimi.fotoğrafla birlikte direk şifre verirler.?
Edersin evet çünkü şifrenizi unutmamış olsanız bile fotoğraf için gideceksiniz güncelleme için ygs başvurusu alan kişiye söylerseniz onlar yardımcı olur.:D:D

Back