- 17 Eylül 2010
- 3.766
- 1.733
melissa çayı düşük olan östrojen hormon seviyesini normal düzeye çıkarmakta oldukça etkilidir.özellikle menopoz döneminde östrojen hormonu azlıgı yaşayan bayanların yardıncısıdır..
şimdi bu sorunda oldukça etkili olan melissa çayının hazırlanmasını öğrenelim..
yaklaşık 150 ml (1 su bardagı) klorsuz suyu önce kaynatınız.su kaynadıktan sonra 1 tatlı kaşığı melissayı kaynayan suya ilave ediniz.kısık ateşte ağzı kapalı olarak 5 dk kaynatınız.5 dk tamamlanınca ocaktan alıp 1-2 dk bekledikten sonra süzünüz.ılıyınca yudum yudum içiniz.
bu kür bir ay boyunca üz kez uygulanır.öğleden önce aç karnına öğleden sonra aç karnına ve akşam yatmadan önce aç karnına içilir.bir ay tamamlandıktan sonra günde iki kez olmak üzere bir ay daha aynı şekilde devam edilir.
BU KÜR AYRICA İDRAR YOLLARI ENFEKSİYONUNU ÖNLYİCİ ETKİDEDE BULUNUR..
GEÇMİŞ OLSUN!!!
şimdi bu sorunda oldukça etkili olan melissa çayının hazırlanmasını öğrenelim..
yaklaşık 150 ml (1 su bardagı) klorsuz suyu önce kaynatınız.su kaynadıktan sonra 1 tatlı kaşığı melissayı kaynayan suya ilave ediniz.kısık ateşte ağzı kapalı olarak 5 dk kaynatınız.5 dk tamamlanınca ocaktan alıp 1-2 dk bekledikten sonra süzünüz.ılıyınca yudum yudum içiniz.
bu kür bir ay boyunca üz kez uygulanır.öğleden önce aç karnına öğleden sonra aç karnına ve akşam yatmadan önce aç karnına içilir.bir ay tamamlandıktan sonra günde iki kez olmak üzere bir ay daha aynı şekilde devam edilir.
BU KÜR AYRICA İDRAR YOLLARI ENFEKSİYONUNU ÖNLYİCİ ETKİDEDE BULUNUR..
GEÇMİŞ OLSUN!!!