• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

östrojen azlığı nedir aciilllllll cevap bekliyorum lütfennnn

lili88

Guru
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2013
2.808
1.309
398
Adetim 10 gün kadar gecikti 2 gündürde sızıntı şeklinde geliyor adetim tam bi türlü sökülmedi. bugün doktora gittim kist falan var diye korkuyordum ama östrojen seviyen düşmüş dedi. bir dahaki ay adetinin 2 . günü gel dedi ama ben az önce internetten araştırdım menepoz olduğu zaman östrojen azalır diyor . doktor çok önemli birşey değil biraz bekleyelim falan fişman dedi ama yaşayan başına gelen biri var mı? yaşım 25 daha ve bebek istiyorduk ben :( bir bilgisi olan varsa lütfen

canm netten arastır bi hemen kötüye yorma.netten baktım sadece menpoz yüzünden olmayabilrms stres, ağır egzersiz, aşırı zayıflık da östrojen eksikliğine yol açabilirmiş.inşallah geçici bi durumdur.

canm netten arastır bi hemen kötüye yorma.netten baktım sadece menpoz yüzünden olmayabilrms stres, ağır egzersiz, aşırı zayıflık da östrojen eksikliğine yol açabilirmiş.inşallah geçici bi durumdur.

sağol canım evet buraya yazdıktan sonra epey araştırdım birkaç bitkisel içecek buldum . umarım faydası olur .. inşallah geçer sanırım hamile kalmama da engel oluyor

sağol canım evet buraya yazdıktan sonra epey araştırdım birkaç bitkisel içecek buldum . umarım faydası olur .. inşallah geçer sanırım hamile kalmama da engel oluyor

inşallah faydasını görürsün canm. bende bi nevii aynı dertten hormonlardan sıkıntıdaym. benmde testesteron hormonum gerektiğinden daha fazla cıktı :( Allah yardımcımız olsun. yalnız stres sıkıntı yapmamamız lazım her ne kadar kolay söylesemde ister istemez engel olamıyoruz hep aklımızda :26:

inşallah faydasını görürsün canm. bende bi nevii aynı dertten hormonlardan sıkıntıdaym. benmde testesteron hormonum gerektiğinden daha fazla cıktı :( Allah yardımcımız olsun. yalnız stres sıkıntı yapmamamız lazım her ne kadar kolay söylesemde ister istemez engel olamıyoruz hep aklımızda :26:

stres yapmayacam diye iyice sıkıntıya giriyorum :) doktorun da 1 yıl beklememiz gerekiyor demesi yok mu sinir oldum ben belki beklemek istemiyorum çocuk yapmak için niye yardımcı olmuyorlarsa. altı üstü yumurta takibi falan yapacak. illa özellere para mı dökelim yani

stres yapmayacam diye iyice sıkıntıya giriyorum :) doktorun da 1 yıl beklememiz gerekiyor demesi yok mu sinir oldum ben belki beklemek istemiyorum çocuk yapmak için niye yardımcı olmuyorlarsa. altı üstü yumurta takibi falan yapacak. illa özellere para mı dökelim yani

:)) kestirmeden gitceksin,doktora gidip 1.5 yıldır evli oldugunu söyle :) benm bi arkadasım özele gtti.tahliller.. filmler.. herseyi temiz cıktı.sonra ilaçlar.. çatlatma iğneleri vs.. sonuç alamadı neticede. artık doktora gitmiyor zamana bıraktı.Allahın takdirine bağlı ne zamn ol derse o zamn oluverir.inşallah yakın zamanda bize ol desin oluversn :)

Back
X