SHXIXNE O Artık 3 Ü 1 Arada Kayıtlı Üye 7 Ocak 2008 682 1 96 38 Manisa 15 Haziran 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi SHXIXNE #1 Bugün Saat 9:00 da öss ye girecek tüm arkadaslarıma başarılar diliyorum.Gelecek yolunda büyük bir adım Allah herkesin yardımcısı olsun...
Bugün Saat 9:00 da öss ye girecek tüm arkadaslarıma başarılar diliyorum.Gelecek yolunda büyük bir adım Allah herkesin yardımcısı olsun...
PurpleRain what if i'm the bad guy? Kayıtlı Üye 29 Ocak 2008 8.190 10 156 İngiltere 15 Haziran 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi SHXIXNE #2 hepsi emeklerinin karşılığını alır inşallah.sınava girecek kimseyi tanımıyorum ama çok heyecanlıyım.kendi zamanlarımı hatırladığımdan neler çektiklerini çok iyi anlıyorum..
hepsi emeklerinin karşılığını alır inşallah.sınava girecek kimseyi tanımıyorum ama çok heyecanlıyım.kendi zamanlarımı hatırladığımdan neler çektiklerini çok iyi anlıyorum..
M minasera Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Mart 2007 367 1 96 İstanbul 15 Haziran 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi SHXIXNE #3 SHİNE .!.: Bugün Saat 9:00 da öss ye girecek tüm arkadaslarıma başarılar diliyorum.Gelecek yolunda büyük bir adım Allah herkesin yardımcısı olsun... Genişletmek için tıkla... Amin canim amin...benim kucuk oglusumda bugun sinava giriyor..tipki senin dedigin gibi hepsine basarilar olsun..emekleri zayi olmasin....
SHİNE .!.: Bugün Saat 9:00 da öss ye girecek tüm arkadaslarıma başarılar diliyorum.Gelecek yolunda büyük bir adım Allah herkesin yardımcısı olsun... Genişletmek için tıkla... Amin canim amin...benim kucuk oglusumda bugun sinava giriyor..tipki senin dedigin gibi hepsine basarilar olsun..emekleri zayi olmasin....
SHXIXNE O Artık 3 Ü 1 Arada Kayıtlı Üye 7 Ocak 2008 682 1 96 38 Manisa 15 Haziran 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi SHXIXNE #4 minasera .!.: Amin canim amin...benim kucuk oglusumda bugun sinava giriyor..tipki senin dedigin gibi hepsine basarilar olsun..emekleri zayi olmasin.... Genişletmek için tıkla... Umarım ogluşunun sınavı iyi geçer ve güsel yerleri kazanır.Allah yardımcısı olsun ...
minasera .!.: Amin canim amin...benim kucuk oglusumda bugun sinava giriyor..tipki senin dedigin gibi hepsine basarilar olsun..emekleri zayi olmasin.... Genişletmek için tıkla... Umarım ogluşunun sınavı iyi geçer ve güsel yerleri kazanır.Allah yardımcısı olsun ...