ÖSS'de Puanlama Sistemi Değişti! 2009 ÖSS Bu Şekilde Hesaplanacak.

3er net Açıköğretim - 6şar net örgün öğretim hakkı vericek yani? Netlerin her geçen yıl bu kadar düşmesi - puanların yükseltilmesi pek hayra alamet değil.Bu seneki sorulara baktım da zor gelmedi,dershanelerde yatıp kalkan bi nesil olarak neden hala bu kadar başarısızız acaba?

Sorular zor değil ancak ne okulda ne de dersanede böylebir sistem veya soru tarzı gördük son zamanlarda ki ben dersaneye gitmedim ders için sadece deneme sınavlarına girdim çokta güzel bir puan bekliyorum.

Sorular zor değil ancak ne okulda ne de dersanede böylebir sistem veya soru tarzı gördük son zamanlarda ki ben dersaneye gitmedim ders için sadece deneme sınavlarına girdim çokta güzel bir puan bekliyorum.

ya canım sözel 1 den ham 220 puan gelmesi icin kac net ypmak gerekir bilgi verir misin? lütfeeenmafoldumben

311 aldım..uzak yerler tatar kars falan gbı ama benm gecen senede tutuodu oranın edbytı:S kocaelı cokk zorrr pff.. sen kac yaptın.. ne ıstıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…