Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaslar ben türk dili ve edebiyatı mezunuyum.universiteyi bitireli 7 yıl oldu.simdi yüksek lisans yapmam için osmanlıcayı tekrar ogrenmem lazım.bilen varsa bana yardımcı olsun
canımosmanlıca kolay aslında tekrarla ve sahaflardan eskı hıkaye ve romanların osmanlıca olanlarını alıp bol bol oku...............o zaman daha ıyı ılerlersın kolay gelsınnnnnnnnnnn
Benim elimde Osmanlıca birkaç kaynağım var. Burdan yardımcı olabildiğim kadar yardımcı olmaya da çalışırım, ayrıca fotokopi yoluyla gönderebilirim de adresinize.
Genel Osmanlıca; harfler, kolaydan zora doğru metinler vs.
Bir düşünün.
canım ilgin için tesekkürler. bahsettigin kaynakları adresime gnderebilirsen cok sevinirim.okulda da osm iyi degildi zaten yine cıktı karsıma.eger gnderebilirsen tabi ki kargo ücreti benden ozelime not bırakırsın ben de adresimi veririm.