- 21 Kasım 2018
- 7.608
- 19.386
-
- Konu Sahibi -Cheryl Blossom
Son olaylardan sonra yine de umutluyum,geçen bir vatandaş instagramda "elektrik ve doğalgaza %10 indirim yapıldı" diyerek sevindiğini belirten bir gönderi paylaşmıştı. Sadece bu yıl elektriğe %31,doğalgaza %27,5 zam geldi ama sanki hiç zam gelmemiş,indirim yapılmış gibi seviniyorlar. Kafalar pırıl pırıl maşallahSonuç ne olur tartışılırrr
Gelirmi sence gelmezz,gelseydi böyle olmazdı
Son olaylardan sonra yine de umutluyum,geçen bir vatandaş instagramda "elektrik ve doğalgaza %10 indirim yapıldı" diyerek sevindiğini belirten bir gönderi paylaşmıştı. Sadece bu yıl elektriğe %31,doğalgaza %27,5 zam geldi ama sanki hiç zam gelmemiş,indirim yapılmış gibi seviniyorlar. Kafalar pırıl pırıl maşallah
Düşünüp anlamaya çalışmak bünyeye zarar abla,onlar öyle mutluAnlamıyorum anlayamıyorum nedense,kafammı basmıyor yoksa bunlara.
Yoksa kendime mi eziyet ediyorum kafa yorarak
Düşünüp anlamaya çalışmak bünyeye zarar abla,onlar öyle mutlu
Kendine dikkat et abla,sen bize lazımsın :)Asabileşiyorum hemen,kendime zarar veriyorum..
Kendine dikkat et abla,sen bize lazımsın :)
İyiliğini düşünüyorlar demek ki. Bu kadar sığ ve boş düşünceli insan topluluğunu görünce yorum yapmadan,doğruyu anlatmadan duramıyor insan. :) en doğrusu.O yüzden sosyal medya bana yasaklandı kızım ve damatım yüzünden
İyiliğini düşünüyorlar demek ki. Bu kadar sığ ve boş düşünceli insan topluluğunu görünce yorum yapmadan,doğruyu anlatmadan duramıyor insan. :) en doğrusu.
Hiç boşuna canını sıkmaya değmez Hanım Abla,her koyun kendi bacağından asılır. Elbet birgün doğruyu anlayacaklar ama ne zaman..Ayenen başımı yakmamam lazım:))
Burası içinde aynı gerçi,eşim uyarıyor dikkatli ol diye haklı zaten..
Hiç boşuna canını sıkmaya değmez Hanım Abla,her koyun kendi bacağından asılır. Elbet birgün doğruyu anlayacaklar ama ne zaman..
İnsanların hatalarını genç nesiller çekiyor işte..Üzülüyorum olanlara hadi ben yaşadım iyisiyle kötüsüyle,gençlerimiz var torunum var onlar nasıl yaşayacak..
İnsanların hatalarını genç nesiller çekiyor işte..
İnşallah Ablam,hepimiz için en güzeli olsun.Düzelmesi yönünde temennim..
İnşallah Ablam,hepimiz için en güzeli olsun.