• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Osmangazi Köprüsü'ne yüzde 45'e zamma büyük tepki: Geri alın

Sonuç ne olur tartışılırrr :mapus: :olamaz:
Gelirmi sence gelmezz,gelseydi böyle olmazdı :sus:
Son olaylardan sonra yine de umutluyum,geçen bir vatandaş instagramda "elektrik ve doğalgaza %10 indirim yapıldı" diyerek sevindiğini belirten bir gönderi paylaşmıştı. Sadece bu yıl elektriğe %31,doğalgaza %27,5 zam geldi ama sanki hiç zam gelmemiş,indirim yapılmış gibi seviniyorlar. Kafalar pırıl pırıl maşallah :D

Son olaylardan sonra yine de umutluyum,geçen bir vatandaş instagramda "elektrik ve doğalgaza %10 indirim yapıldı" diyerek sevindiğini belirten bir gönderi paylaşmıştı. Sadece bu yıl elektriğe %31,doğalgaza %27,5 zam geldi ama sanki hiç zam gelmemiş,indirim yapılmış gibi seviniyorlar. Kafalar pırıl pırıl maşallah :KK70:

Anlamıyorum anlayamıyorum nedense,kafammı basmıyor yoksa bunlara.:olamaz:
Yoksa kendime mi eziyet ediyorum kafa yorarak :KK45:

O yüzden sosyal medya bana yasaklandı kızım ve damatım yüzünden :olamaz:
İyiliğini düşünüyorlar demek ki. Bu kadar sığ ve boş düşünceli insan topluluğunu görünce yorum yapmadan,doğruyu anlatmadan duramıyor insan. :) en doğrusu.

İyiliğini düşünüyorlar demek ki. Bu kadar sığ ve boş düşünceli insan topluluğunu görünce yorum yapmadan,doğruyu anlatmadan duramıyor insan. :) en doğrusu.

Ayenen başımı yakmamam lazım:))
Burası içinde aynı gerçi,eşim uyarıyor dikkatli ol diye haklı zaten..

Ayenen başımı yakmamam lazım:))
Burası içinde aynı gerçi,eşim uyarıyor dikkatli ol diye haklı zaten..
Hiç boşuna canını sıkmaya değmez Hanım Abla,her koyun kendi bacağından asılır. Elbet birgün doğruyu anlayacaklar ama ne zaman..

Back
X