• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oske.06 çeyiz hazırlığına başladı :)

kahvaltı takımım bu değil ama çok benzeri

canımm bende bu kahvaltı takımının benzeri olan yani tabakları falan böyle düz kesim değilde dalgalı gibi olan takımı beğenmiştim,karacanın....desen aynı ama tabakların şekli dediğim gibi değil mi?

bu arada güle güle kullan hepsi çok güzel....olumunekankayizsmile

canımm bende bu kahvaltı takımının benzeri olan yani tabakları falan böyle düz kesim değilde dalgalı gibi olan takımı beğenmiştim,karacanın....desen aynı ama tabakların şekli dediğim gibi değil mi?

bu arada güle güle kullan hepsi çok güzel....olumunekankayizsmile

yok canım aynı diil sanırım benimki Karaca diil Alp billuriyeden almıştım markasınıda hatırlayamadım

Bende bornoz takımı cok begendım markası ney acaba sorabılırmıyım.........

didem mormenekşe diye bir marka Bursaya gittiğimde almıştım Özdileğin bornoz takımını almak için gittim çok güzel bir modeli vardı
adam bana illa bunlardan al diye tutturdu 100 TL ye falan almıştım yanlış hatırlamıyorsam
havlusu süper kaliteli
aynı markanın havlusunu falan aldım kullanıyoruz şimdi çok güzel gerçekten
ama ankarada İstanbulda falan bulunmuyo sanırım

gürallar çay bardağından 12 takım olarak bende aldım çok güzeller lülülülülülü meşrubat bardaklarındanda 6 takım aldım sadece BİM markete gelmişti çok begenerek aldım güle güle kullan hepsini Şeniz

saol ececimx sende güle güle kullan benimde bardaklar çok hoşuma gitmişti onların yanına birde sadece ağız kısmı yaldızlı bir kadeh alayım diyorum

hepsını ı gunlerde kullan
özdılek nevresımlerımden hıc memnun deılım
sıyah renklı olan bı modelını aldım ve 30 derecede yıkamama rağmen rengı soldu
diğerlerını acmadım korkumdan ama englısh home cok kalıtelı

çay setı almadım pekte gerek yokmuş mesela
senınkı güzel gule gule kullan

hepsını ı gunlerde kullan
özdılek nevresımlerımden hıc memnun deılım
sıyah renklı olan bı modelını aldım ve 30 derecede yıkamama rağmen rengı soldu
diğerlerını acmadım korkumdan ama englısh home cok kalıtelı

çay setı almadım pekte gerek yokmuş mesela
senınkı güzel gule gule kullan