Oryantalis kullanan arkadaşa

hadi hayırlısı çok sevindim. gelişmeleri yine yaz buraya.

kesin alıcam bu hapı.

sağol canım. en ufak bi gelişmede tekrar yazarım.

böyle haplara hep önyargılı olmuşumdur ama yaptığım diğer bitkisel yöntemler istediğim büyümeyi sağlayamadığı için gözümü karartıp aldım. yan etki falan da yapmadı. şu an iyi gidiyor :nazar: inşallah devam eder böyle. kesinlikle tavsiye ederim. keşke daha önce alsaymışım diyorum :icecream:

çok sevindim ya...kalıcı olursa bi de süper olur...ya bu ürünü kullanıp bi yandan masaj ve egzersizlerle desteklesek kalıcı olur mu ki...yani kalıcı yapan unsur ne onu bi bulabilsem..kaydirigubbakcemile4 mutlaka büyür yahu inanıyorum ben ona ve kalıcı da olur aslında insan vücudu sonuçta..esnek..nasıl kaslar gelişiyosa göğüs de gelişir....CADIARZU egzersiz falan yapıyorum ben ..dolgunluk var..şu ürünün kalıcı olucağından emin olsam alıcam yaa:utangac:

bi arkadaş bırakalı 3 ay olmuş ve sönmemişler canım. masaj kan dolaşımıyla ilgili olduğu için kalıcı olacağını sanmıyorum herkeste işe yaramıyor ya da sadece dolgunluk sağlıyor ama göğüs kaslarını güçlendiren egzersizler kalıcılık sağlayabilir.. oryantalisten başka bir şey kullanamıyorum şu an. vaktim pek olmuyor. önceden masaj yapıyordum. büyümediler sadece biraz dolgunluk oldu. yuvarlaklaştılar iyice. artık masajla falan uğraşamayacağım. egzersizleri yapabilirim fırsat buldukça. kaydirigubbakcemile2

bazen masaj göğsü sarkıtıyo mu diye düşünmeden edemiyorum...dediğin gibi kan dolaşımıyla ilgili..kalıcılık vermiyo pek...of be ikna olmak üzereyim şu ürüne :))

masaj göğsü sarkıtmaz canım toparlar hem zaten sarkacak göğüs yokki kaydirigubbakcemile3 biliyosun tarçin kokusu arkadaş da kullanıyor ve onda da olumlu etki yaptı. bir kaç kişiden daha duymuştum işe yaradığını. böyle şeyleri denemeden bilemezsin canım :)

Sitemizde bitkisel veya kimyasal medikal ürünlerle ilgili konu açılması yasaktır. Bu bölüm özellikle - başlıktan da anlaşılacağı gibi - sadece doğal göğüs büyütme yöntemleri ile ilgili konuları içerir. Bu nedenle konuyu kilitliyorum.

Back