- Konu Sahibi Cerenkuzumm
-
ürünün içeriğiyle ilgili hiç bişey yazmıyo rahatlıkla alabilirsiniz. hatta kutusunda bile göğüs büyütücü yazmıyo hayıt tohumlu bitkisel karışım yazıyo o kadar. ewe gelmesini istemiyosanız kargo şubesine isteyin gider kendiniz alırsınız yada gidemezseniz alacak bi arkadaşınızın adına isteyin o gider alır parasınıda öder.
canım çok teşekkür ederim bi sorum daha olacak ürün elli tl dimi sen internetten sipariş verdiğinde kaç gün içinde geldi bi de kargo ücreti alıyolar mi ek olarak
şifamarketten aldım ben aras kargoyla çalışıyolar ürün 50 tl kargoyla beraber 57 tl tutuyo. 1 günde geliyo. gündüz kargolar çıkmadan sipariş verirsen aynı gün verirler kargoya ertesi gün alırsın. hekimzadenin kendi sitesi yada öteki siteler hangi kargoyla çalışıyo onu bilmiyorum.
kuzeni kullanan ben değilim cerencim başka bi arkadaş. 1 aydır kullanıyorum ben toparlama var gibi yani bu üst tarafları dolmaya başladı 2. kutuda büyüme oluyomuş zaten yarın başlıcam 2. kutuya. şimdilik cm bazında bi büyüme yok ama dediğim gibi toparlama var üstlere doğru.
canım masajla birlikte kullanılırsa daha çok etki edeceğini düşünüyorum sen masajda yaptın mi yaptıysan hangi yağı kullandın ben üç gündür çörek otu yağını kullanıyorum bu ürünü de kullanırsam ümidim var yani
işe yarıyoooor :) her insanda etki süresi değişiyor diyorlar. başlayalı bir hafta falan oldu ama benim üstler dolmaya başladı. kocacım farketti :kedi: benim dikkatimi çekmemişti. sonra bakınca gerçekten ufaktan üstlerin dolduğunu farkettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?