Oryantalis kullanan arkadaşa

Cerenkuzumm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2010
14
0
86
Adana
Oryantalis kullanan arkadaşım nolur hemen cevap yazsan çok sevinirim ben bu ürünü almaya karar verdim ama mersin de yaşıyorum burda şubesi varmıdir şifa marketin kargoyla da gelsin istemiyorum eve gelirse milletin diline sakız olurum. Lütfen duy sesimi:-( 2 ay sonra nisanim var bi an evvel başlamam gerek

bende alan arkadaşa soracaktım. kargoyla almış. bende içindeki ürünün adı gözüksün istemiyorum.
alan arkadaş nasıl aldı. ürünün adı yazmasa olmazmıki?

ürünün içeriğiyle ilgili hiç bişey yazmıyo rahatlıkla alabilirsiniz. hatta kutusunda bile göğüs büyütücü yazmıyo hayıt tohumlu bitkisel karışım yazıyo o kadar. ewe gelmesini istemiyosanız kargo şubesine isteyin gider kendiniz alırsınız yada gidemezseniz alacak bi arkadaşınızın adına isteyin o gider alır parasınıda öder.

bu arada yeni bi ürün buldum hekimzadenin :) anne sütü artırıcı içeriği de çemen rezene ısırgan bişey daha vardı hatırlamıyorum. bu ürünlerin hepsi göğüs büyütücü kürlerin içinde de var. oda işe yarayabilir.

ürünün içeriğiyle ilgili hiç bişey yazmıyo rahatlıkla alabilirsiniz. hatta kutusunda bile göğüs büyütücü yazmıyo hayıt tohumlu bitkisel karışım yazıyo o kadar. ewe gelmesini istemiyosanız kargo şubesine isteyin gider kendiniz alırsınız yada gidemezseniz alacak bi arkadaşınızın adına isteyin o gider alır parasınıda öder.

canım çok teşekkür ederim bi sorum daha olacak ürün elli tl dimi sen internetten sipariş verdiğinde kaç gün içinde geldi bi de kargo ücreti alıyolar mi ek olarak

canım çok teşekkür ederim bi sorum daha olacak ürün elli tl dimi sen internetten sipariş verdiğinde kaç gün içinde geldi bi de kargo ücreti alıyolar mi ek olarak

şifamarketten aldım ben aras kargoyla çalışıyolar ürün 50 tl kargoyla beraber 57 tl tutuyo. 1 günde geliyo. gündüz kargolar çıkmadan sipariş verirsen aynı gün verirler kargoya ertesi gün alırsın. hekimzadenin kendi sitesi yada öteki siteler hangi kargoyla çalışıyo onu bilmiyorum.

şifamarketten aldım ben aras kargoyla çalışıyolar ürün 50 tl kargoyla beraber 57 tl tutuyo. 1 günde geliyo. gündüz kargolar çıkmadan sipariş verirsen aynı gün verirler kargoya ertesi gün alırsın. hekimzadenin kendi sitesi yada öteki siteler hangi kargoyla çalışıyo onu bilmiyorum.

bende alırsam senin aldıgın yerden alıcam.
bilgilerin için sağol. beni çok düşündürüyordu kutuda yazacakmı göğüs büyütücü diye. cevabınla rahatladım.sorcam sana fırsat olmamıştı.

Canım ben siparişi verdim bile bi de bişey daha sorcam sende kaç cmlik bi büyüme olmuştu ilk kutuda belli etti mi hemen bi de kuzenin de etkisi çok fazla olduğunu yazmıştın onda sönme olmuş mu hala kullanıyo mu ürünü memnun kaldı mi

rica ederim arkadaşlar.. nickim ben daha 1 aydır kullanıyorum bugün 2. kutu geldi yarın 2. kutuya başlıcam.. kullanan bi arkadaş bırakalı 3 ay oldu ama küçülme olmadı demişti. bende onun söylediklerine istinaden denemeye karar verdim oryantalisi. 4-5 tane doktor yapmış bu ürünü onunda etkisi oldu. inşallah hepimiz doğru düzgün kalıcı sonuçlar alırız arkadaşlar..

kuzeni kullanan ben değilim cerencim başka bi arkadaş. 1 aydır kullanıyorum ben toparlama var gibi yani bu üst tarafları dolmaya başladı 2. kutuda büyüme oluyomuş zaten yarın başlıcam 2. kutuya. şimdilik cm bazında bi büyüme yok ama dediğim gibi toparlama var üstlere doğru.

2 gündür şerbetçiotu demleyip günde 1 bardak onuda içiyorum. şerbetçiotuyla krem yaptım onuda sürüyorum kaydirigubbakcemile3 bilmem ne olacak sigara içiyorum çok fazla içmesem belki daha çabuk etki eder o yüzden bide şerbetçiotuna başladım

kuzeni kullanan ben değilim cerencim başka bi arkadaş. 1 aydır kullanıyorum ben toparlama var gibi yani bu üst tarafları dolmaya başladı 2. kutuda büyüme oluyomuş zaten yarın başlıcam 2. kutuya. şimdilik cm bazında bi büyüme yok ama dediğim gibi toparlama var üstlere doğru.

canım masajla birlikte kullanılırsa daha çok etki edeceğini düşünüyorum sen masajda yaptın mi yaptıysan hangi yağı kullandın ben üç gündür çörek otu yağını kullanıyorum bu ürünü de kullanırsam ümidim var yani :-)

canım masajla birlikte kullanılırsa daha çok etki edeceğini düşünüyorum sen masajda yaptın mi yaptıysan hangi yağı kullandın ben üç gündür çörek otu yağını kullanıyorum bu ürünü de kullanırsam ümidim var yani :-)

aktardan themra mı neydi öyle bi göğüs büyütücü yağ almıştım 1 ay kadar kullandım o bitincede şerbetçiotuyla yapılan kremden hazırladım şimdi onu kullanıyorum ama masaj yapmıyorum masaj yapcak göğüs mü var :umursamaz: sürüp bırakıyorum öyle fazla uğraşamıyorum

yahu şu şerbetçi otu kremi çok etki etti bende ...ama zahmetli yahu:/ yaz geldi diye bıraktım ben...kışın yapmak daha iyi...tekrar başlasam mı diye düşünüyorumakannehir

işe yarıyoooor :) her insanda etki süresi değişiyor diyorlar. başlayalı bir hafta falan oldu ama benim üstler dolmaya başladı. kocacım farketti :kedi: benim dikkatimi çekmemişti. sonra bakınca gerçekten ufaktan üstlerin dolduğunu farkettim.

işe yarıyoooor :) her insanda etki süresi değişiyor diyorlar. başlayalı bir hafta falan oldu ama benim üstler dolmaya başladı. kocacım farketti :kedi: benim dikkatimi çekmemişti. sonra bakınca gerçekten ufaktan üstlerin dolduğunu farkettim.

canım oryantalis mi yoksa şerbetçi otu mu

Back