Oryantal Dans Cd'leri Üzerine Paylasim

nuray06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2007
36
0
41
arkadaşlar son zamanlarda bayanların hem zayıflamak hem eğlenmek için ayrıca dans öğrenmek ve estetik bir vücuda sahip olmak için yaptığı gym oryantaldan haberiniz varmı???
ben yaz boyunca bir tv kanalında yayınlanan gym oryantal proğramını izledim ve yaptım çok süper bişey.vücudum kısa sürede kendini toplayıp sıkılaştı ve şekle girdi 2 kilo verdim.fakat proğram bitti zaten günde 20 dk filan sürüyodu ama ben hızımı alamıyodum.
elinde gym oryantal cdsi olan varsa burada paylaşabilirse çok sevinirim.style gym adı ile cd satılıyomuş ama ben bulamadım.oryantal müzikleri olanlarda burada paylaşım yapabilir.sonuçta oryantal dans hem eğlenceli hemde çok kalori yaktıran bi dans.
paylaşımları dört gözle bekliyorum....:dance::dance::dance:

Merhaba,

İlgili görsel paylaşımların izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.

Bundan dolayı paylaşım yaparken lütfen dikkatli davranınız. Bu bölümde ilgili seti paylaşamaz ama bu set hakında yorumlar yapabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
youtube de arattırdım bunları bulabildim şimdilik başka bulursam eklerim ders şeklindeolanları var burda.buarada fikir verdiğin için çok teşekkür ederim bahar ingilizce olarak aratmak hiç aklıma gelmemişti.

İstemediğiniz kadar video var.Hatta ders şeklinde olanları bulabilirsiniz. Biraz çalışın; Asena 1 siz 2:dance:

a.s.a.s.a.s. Ellerine sağlık Baharcım.

Senin yönlendirmen doğrultusunda ben de bir katkı yapayım o zamanyerimseniben.

Bunları video olarak indirdim. Dersin toplamı yaklaşık 35 dakika. Yakında bunların videolarını rapidshare'e yükleyip bu mesajımı editleyerek sizinle de paylaşacağım.

İnternet bağlantımdaki sorun yüzünden kaç saattir yükleyemedim gitti. Ama saat 03:10 itibariyle sonunda bitti :teytey: Tabi ben de bittimkafamçokkarıştı. Ben yatıyorum artık kızlar, size iyi kıvırtmalar dilerim yerimseniben

XXXXXXXXXXXXXXIndirme linki silinmistirXXXXXXXXXXXXXX

Yazmayı unutmuşum Bu videoları izlemek için klasördeki flvplayer'ı kurmanız gerekiyor. Çünkü ancak onda izlenebiliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bazı konularda bilgisayar özürlülüğüm tutar. Youtube dan indirmeyi bilmiyorum Senden alırım artık

Adresine giriyorsun, oradaki boş satıra indirmek istediğin videonun adresini youtube'dan kopyalayıp yapıştırıyorsun, download diyorsun. İster indirmeden önce, istersen de indirdikten sonra dosya adını değiştiriyorsun.

Önemli bir not: indirme tamamlanınca dosya adını değiştirip sonuna ".flv" eklemek gerekiyor.
Mesela senin dosyanın adı xxx diyelim, senin bunu xxx.flv olarak değiştirmen gerekiyor.

Sonra da benim verdiğim linkteki flv playerı kurup onunla izliyorsun sırnaşık şey

Ben bir önceki mesajda bunu yazmamışım di mi Hemen bir koşu edit yapıp geleyimtatlicadiarzu

Baharcım ne ettin sen bööle yaaa. Nasıl izleyeyim ben bunların hepsini, sonra gruplayayım, sonra yükleyeyimlaelaelaelaelae. Sen bunları grup grup yazsaydın keşke:sm_confused:.

Latin, Oryantal, vs.. diye

videoları indirdim bakalım inşallah bi işe yarar hem oynarım hemde forma girerim kaydirigubbakcemile2

Arkadaslar indirme linkleri tarafimizdan editlenmistir, lütfen buna dikkat edelim. Adminimizin aciklamasini okuyalim.

olmuyo giremiyorum niye kapattılar sanki şu youtube yiii offfffffffffffffff....................

opuyorumnanaktan

arkadaşlar foruma yeni üye oldum ve çok harika zayıflamaya çalışıyorum sizden çok güzel fikirler alıyorum çok çok sağolun....

kızlar bende bir oryantal aerobik dersi videosu buldum, step tahtası ile yapmışlar ama olmadanda yerde yapılabilir hareketler.. ben step dersi alırken haftada bir oryantallisini yapardık çok eğlenceli olurdu...
Oryantal.Aerobik[Elele].DVDRip.Xvid bu isimle aratırsanız ilk sitede çıkıyor..

Bizim bi komşu vardı ben o zamanlar 10 yaşında bebeydim açardı akşama kadar oynardı kilo vermek için ama habire yerdi e haliyle veremezdi kilo hergün oynardı yine de 9 sene geçti hala aynı Şimdi bebeğiyle oynuyo

çok zevkli oluyor tavsiye ederim bende...
hem dans hem spor.

Merhabalar ben de meraklıyım bu konuya gidip cd almayı düşünüyorum hatta.
Deneyip beğendiğiniz bir cd oldu mu

"Melissa Belly Dance" adlı kullanıcının cok guzel videoları var youtubeda arkadaslar. iki tane full videosu var 57 ve 59 dakikalık. Ben yarından itibaren başlamayı düşünüyorum hergün bi saat. bi gün bi video diğer gün diğeri değiştirerek ilerleyeceğim. Benimle başlamak isteyen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…