İstemediğiniz kadar video var.Hatta ders şeklinde olanları bulabilirsiniz. Biraz çalışın; Asena 1 siz 2:dance:
Bazı konularda bilgisayar özürlülüğüm tutar. Youtube dan indirmeyi bilmiyorumSenden alırım artık
Eveeet, hazır olun; işte budur:
Bu çok romantik:
Tek kelimeyle muhteşem!!!
Çok eğlenceli:))
Sıradan
OLLEEEE
Elbiseye bile bayıldımhttp://www.youtube.com/watch?v=NOiByplrkX4
o bel kıvırmaktan mı o kadar incelmiş ki?
sexy:
kalk ve kıvır diyor:
Sanırım bu kadarı yeterlidir. Ocakta yemek var. İftara yetişeceğim. Oryantal olanları sonra gönderirim canlarım.
Merhaba,
İlgili görsel paylaşımların izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Bundan dolayı paylaşım yaparken lütfen dikkatli davranınız. Bu bölümde ilgili seti paylaşamaz ama bu set hakında yorumlar yapabilirsiniz.
hevesle tıkladım ama açamıyorum hiçbir linki(
arkadaşlar son zamanlarda bayanların hem zayıflamak hem eğlenmek için ayrıca dans öğrenmek ve estetik bir vücuda sahip olmak için yaptığı gym oryantaldan haberiniz varmı???
ben yaz boyunca bir tv kanalında yayınlanan gym oryantal proğramını izledim ve yaptım çok süper bişey.vücudum kısa sürede kendini toplayıp sıkılaştı ve şekle girdi 2 kilo verdim.fakat proğram bitti zaten günde 20 dk filan sürüyodu ama ben hızımı alamıyodum.
elinde gym oryantal cdsi olan varsa burada paylaşabilirse çok sevinirim.style gym adı ile cd satılıyomuş ama ben bulamadım.oryantal müzikleri olanlarda burada paylaşım yapabilir.sonuçta oryantal dans hem eğlenceli hemde çok kalori yaktıran bi dans.
paylaşımları dört gözle bekliyorum....:dance::dance::dance:
Merhaba,
İlgili görsel paylaşımların izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Bundan dolayı paylaşım yaparken lütfen dikkatli davranınız. Bu bölümde ilgili seti paylaşamaz ama bu set hakında yorumlar yapabilirsiniz.