• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama oryalsiz saç açmak mümkün

bu yazıyıda her yerde okudum ama ne demek istediğini anlamadım bir türlü anlayan varsa açıkça solesın nerden buluruz bunu :D

çok güzel bir haber bu .....zamanla yayılır kuaförlere ürün inşallah.kesin pahalı olur ama yıpranma yoksa değer.teşekkürler..

Bildiğimiz kaliteli bir el kremini diplere gelmicek şekilde saça iyice yedirdikten sonra,saça belirli ölçüde ısı uygulanmalı.Bu güneş ya da herhangi bir ısıtıcı ya da sıcak havlu ile olabilir.Sonrasında krem saçta iyice eridikten sonra saçları beyaz sabun ile yıkarsanız (suyun sıcaklığı iyi ayarlanmalı.Sıcağa yakın olmalı) saçlardaki boya daha hızlı bir şekilde akar...

ilginç peki bunu haftada bir defa mı uygulayacağız.belki ilerde lazım olur.:sm_confused:

küllü mango .. canım merhaba bir konuda fikrine ihtiyacım var benım zemin saç rengimkoyu kestane, beyaz tenliyim. kuaförde saçlarımı sapsarı yaptırdım cila da atılınca çok beğenmedim ve bende evde saçıma kolestonun koyu kumralını boyadım .. bir kaç hafta sonra renkler biraz açıldı dipler biraz doreli uçlar aralar yeşilin tonu ve derken haifif parlak koyu sarı tonlar aralardan parladı şimdiki saç rengim orta renkte küllü kumral gibi görünüyor.. küllü kirli gibi tonlar oldu böyle.. küllü sarı tonları istiyorum ama saçımda sırıtan sarı da istemiyorum benim için bir öneri de bulunabilir misin? Teşekkür ederim..

Back