Saç Rengi ve Saç Boyama Oryal'e gerek var mı?

peki hangi markayı önerirsin

Kutu boyalardan ziyade igora,koleston perfect,matrix gibi profesyonel boyaları kullanmalısın bence çünkü market boyaları çok saçın rengini açmıyor ve genellikle koyu tutuyor. Küllü açık sarı karıştırman iyi olacaktır bir nebze turunculaşmayı engeller.

kolestona güveniyorum valla :) tamam o zaman 10.1 ve 11.0 karıştırsam güzel olur mu yani :)

kolestona güveniyorum valla :) tamam o zaman 10.1 ve 11.0 karıştırsam güzel olur mu yani :)

Koleston (market boyaları için söylüyorum) diğer markalara kıyasla içeriğindeki amonyak oranı çok yüksektir. Ayrıca renkleride genel olarak koyu tutuyor tabi sarılarını denemedim orasını bilemem ama eğer saçlarınızın sarıya dönmesini istiyorsanız önceden dediğim gibi kaliteli profesyonel bir boya kullanın.

Yani en azından şansınızı deneyin :) Zaten açıcısız sarıya dönmek çok zor. 2 ton falan kırabilirsiniz rengini ama doğal saçlarınızı en son boyayın kesinlikle.

Birde igora'nın color 10 speedlift adlı saç boyası var.10 dakika da 4 tona kadar açar deniyor yalnız çok seri bir şekilde boyayı saçınıza uygulamanız lazım yani evde pek yapılacak bir işlem değil.

Yani en azından şansınızı deneyin :) Zaten açıcısız sarıya dönmek çok zor. 2 ton falan kırabilirsiniz rengini ama doğal saçlarınızı en son boyayın kesinlikle.

Birde igora'nın color 10 speedlift adlı saç boyası var.10 dakika da 4 tona kadar açar deniyor yalnız çok seri bir şekilde boyayı saçınıza uygulamanız lazım yani evde pek yapılacak bir işlem değil.

ohooo imkansız

palette 10.0 ve %9 oksidanla saçlarımın boyalı rengini açıyorum benimde karamel koyu kumral saçlarımı sarımsı yapıyor ama boyasız olan kısma hiç sürmüyorum sadece yıkamadan 5 dakika önce diplere doğru boyayı yediriyorum yani saçımdaki boyayı ayrıca sürmüyorum iki renk olmuyor zaten ben dipler daha koyu sevdiğim için ayrıca boyamıyorum yalnız boyayı sürdükten sonra saçımın açılmasını istediğim yerlerine sıcak fön tutuyorum o biraz daha boyayı aktifleştiriyor bir iki boyamada baya saçlar açılıyor öyle sapsarı değil tabi koyu sarı gibi birşey ve ilk yıkamada şampuan kullanmayıp soğuğa yakın sularla duruluyorum ve bir kaç günde şampuan yapmıyorum çünkü öbür türlü boya çabuk akıyor ve hiç boyanmamış gibi oluyor daha fazla açılmasını isterseniz açık renklere devam ederek saç rengini baya sarı yapan arkadaşlarda var bende forumlarda gördüm denedim oldu yani umarım sizinde olur kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…