Saç Rengi ve Saç Boyama Oryal'e gerek var mı?

YesilMercimek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2011
651
4
68
Antalya
Selam kızlar şu anki saç rengim bu ;

8 Haziran'dan sonra Koleston'un 8.0 rengine boyamak istiyorum. Tamamen bu renk olmak zorunda değil,sadece sarışınlık istiyorum. Oryal'e gerek var mı,yoksa direk vurayım mı boyayı? Ya da direk vursam,memnun kalmazsam yine aynı renge boyasam olur mu?
Teşekkür ederim şimdiden çok acil cevabınız gerekli Ankaraya gitmeden önce değişiklik istiyorum :)

Son düzenleme:
ayyyy ben de tam bu renk istiyorum işte ama benim saçım sarı üzerine bunu boyasam bu renk tutar mı yeşillenme olur mu nasıl olur acaba ???

Önceden boya varsa açmaz çok yüksek ihtimal.
Hele de aralıktan beri boyamıyormuşsun maazallah dipten 5-6 cm sarı-turuncu olur gerisi aynı renk kalır sakın sakın:18:

O zaman ne yapayım o tür bi renk için :)

Ben hiç evde açmadım saçımı, renk farklılıkları en korktuğum şey. sen illa evde halledeyim diyorsan oryale bulaşma, palette açıcıları deneyebilirsin. diplere en son sürmen gerek yalnız, çok çabuk açılır o kısımlar. saçların cırtlak sarı turuncu bir hal alacak. benim saçım açıldığında üstüne bal köpüğü cila atmışlardı, o tür renkleri araştırabilirsin. tıpkı kutudaki rengi istiyorsan turuncu yansımaları da göze alman gerek malesef:44:

Peki şöyle desem,8.0 boyasam,15 gün sonra yeniden 8.0 atsam az da olsa açılmaz mı

Peki şöyle desem,8.0 boyasam,15 gün sonra yeniden 8.0 atsam az da olsa açılmaz mı

annb arkadaşın da söylediği gibi senin boyalı saçını oryal ve açıcısız açmak için 8.0 çok koyu bir ton.ben olsam daha yüksek numaraları denerdim, 2 kutu alırdım biri küllü biri normal ton olmak üzere. 11.0 ve 10.1 mesela. bunları karıştırarak belli bir rutinde boyarsan saçlarının açılma ihtimali var. ama yine ve yine söylüyorum saç diplerin orijinal olduğu için renk farklılığı mutlaka olacaktır, buna göre ayarlamasını iyi tutturmalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…