Saç Rengi ve Saç Boyama Oryal kullanımı konusunda yardım

bintulineb

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
528
49
118
merhaba,
saçlarım kınalı. doğa kına var saçlarımda.

bir tutamını oryal ile açıp turuncu, yeşil ya da pembe gibi değişik bir renkle boyamak istiyorum.
oryali kendim evde uygulamak istiyorum çünkü daha önce kuaförüm kötü tecrübeler yaşattı bana.

evde kendim uygulayabileceğim oryal için bana ne önerirsiniz?
sizce bu iyi bir fikir mi?

teşekkürler,
selamlar,
öptüm. :1:

Bence yapabilirsin ayrı bir yetenek isteyen durum değil. 4 yıl önce falan kendime yapmıştım. Saçlarım açık renk zaten. 10 dakika bekletmiştim platine yakın bir renk olmuştu. Denemeye korkuyorsan sadece aralardan bir kısmı al dene. Eğer çıkan renk hoşuna giderse tüm saçını açarsın.

Bence yapabilirsin ayrı bir yetenek isteyen durum değil. 4 yıl önce falan kendime yapmıştım. Saçlarım açık renk zaten. 10 dakika bekletmiştim platine yakın bir renk olmuştu. Denemeye korkuyorsan sadece aralardan bir kısmı al dene. Eğer çıkan renk hoşuna giderse tüm saçını açarsın.

tüm saçlarımı yapmayacağım zaten.
ama benim saçlarım koyu kestane renginde. doğal kına var demiştim.:34:

denemek istiyorum. teşekkürler.
ama birşey daha var, hangi marka alayım?

bende saçımı kendim boyayanlardanım ama bence kına varken deneme derim eğer sadece uçları açacaksan küçük bi kısmında dene her açma işlemi saçı yıpratır

Koleston yogun renk acici kullandim ben memnun kaldim. Kuafordeki gibi aciyo saci 5 tona kadar

onu daha önce denedim.
yine aynı hevesle tavsiye üzerine satın almıştım. üzerinde 20-25 dk beklenmesi gerektiği yazıyor. ben 50. dakikadan sonra saçlarımda kopma bile olmadıığnı görünce vazgeçtim.

kına olduğu için etkili olmadı.
sağol yine de, ilgilendiğin için.. :34:

bende saçımı kendim boyayanlardanım ama bence kına varken deneme derim eğer sadece uçları açacaksan küçük bi kısmında dene her açma işlemi saçı yıpratır

evet, ben de kına olduğu için çabucak karar veremiyorum.
saç derisine değmeyecek şekilde açmak istiyorum çünkü beni amacım saçlara tümden renk değiştirtmek değil.

sağol, yanıtın için. :34:

canım ya bende bi kez kınalı kullanmıştım saçımı ve kuaförüm kına tamamen yok olana kadar hiç bir işlem yapılmaz demişti ama bilemiyorum

Back