- 27 Ocak 2022
- 4.798
- 8.999
- 31
Sıfırdan gösteren var mı ya ben bulamadım doğru düzgün iyice bi bakayım madem. Hiç anlamıyorum da anlatılanlardanBn şiş bilmiyorum da tığ işi yelek battaniye modelleri YouTube da çok var ordan model çıkartıp örmüştüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sıfırdan gösteren var mı ya ben bulamadım doğru düzgün iyice bi bakayım madem. Hiç anlamıyorum da anlatılanlardanBn şiş bilmiyorum da tığ işi yelek battaniye modelleri YouTube da çok var ordan model çıkartıp örmüştüm
Buradan sık iğne, trabzan, sihirli halka gibi temel örgü tekniklerini öğrenebilirsiniz gayet açık ve güzel anlatılıyor.Sıfırdan gösteren var mı ya ben bulamadım doğru düzgün iyice bi bakayım madem. Hiç anlamıyorum da anlatılanlardan
Dur bn yaptığım videoyu atımSıfırdan gösteren var mı ya ben bulamadım doğru düzgün iyice bi bakayım madem. Hiç anlamıyorum da anlatılanlardan
Buradan sık iğne, trabzan, sihirli halka gibi temel örgü tekniklerini öğrenebilirsiniz gayet açık ve güzel anlatılıyor.
https://youtube.com/playlist?list=PLkLQsxokiB6u0H48BlMC0K8zg4Jx6kJYF
YouTube'da Örgücü Şirin var tığ işi bebek örgülerine de oradan bakabilirsiniz.
Dur bn yaptığım videoyu atım
Kolay gelsinAy çok teşekkür ederim hanımlar ben de gelişmeleri eklerim yapabildikçe inşallah
İyice bi inceleyeyim şunları
Voov çokzelYaptım sizce nasıl olmuş stetoskop pek içime sinmedi ama böyle küçük tarif bulamadım kendim uydurdum bir şeyler
Eki Görüntüle 3017662
Tığ güzel şiş çok zor olmazsa komple sökmek zorunda kalmazsın.Merhaba hanımlar bir sorum olacak. En son küçükken tığ tuttum. Şuan güncel olarak hiçbir bilgim yok
Evdeym doktor yatmamı söyledi cok boş vaktim var. Heves ettim Şimdilerde ben de şiş ile bebek battaniyesidir, bebek patiğidir, atkıdır ufak şeyler örmek istiyorum. Nasıl bi yol izlemeliyim biraz araştırdım ama bu kadar temel bir bilgi hiç bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz
Ay umarım beğenir Otrera stetoskobun diyaframını biraz daha büyütmemi söyledi ben de öyle yaptım böyle daha güzel oldu sankiVoov çokzel
Harikaaa cok cici muhtesem
Doğurduktan sonra ördüm de düşüp bayılayım.
yok lekelerini yaptimDoğurduktan sonra ördüm de düşüp bayılayım.
Öyle oluryok lekelerini yaptim
Çok güzelOglumun buyumesını beklıcekler boyle cekmecede
Zorlandin mı çiçeksu bunu örerken az bi renk, desen koysaydin