- 29 Temmuz 2021
- 3.686
- 25.041
Haa ben yaptıklarımla pek oynamadığım için hiç yıkamadım daGazzal iyi esneme yapmıyor. cotton örümü çok iyi ama yıkadıkça esniyor ehehehehe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haa ben yaptıklarımla pek oynamadığım için hiç yıkamadım daGazzal iyi esneme yapmıyor. cotton örümü çok iyi ama yıkadıkça esniyor ehehehehe
Ya atma bu oku bu zehirli işte
O kadar yanaklı değil ya boynunu eğince öyle oluyoYa atma bu oku bu zehirli işte
Ağzımın suyu akıyor yanakları görünce şimdi gidip tıkınıcam dur yere
Ne diyecem diye düşünme. Doğaçlama olsun.Haftaya salı günü doktorumla tanışalı tam bir yıl olacak. Onu çok seviyorum çok tatlı, çok ilgili harika bir insan. Bana da ilham oldu ve çok şey öğretti. O yüzden ona bir hediye yapmaya karar verdim. Eylüle yaptığım gibi isminin baş harfini öreceğim, küçük bir stetoskop örüp harfin bir kenarın dolanmış şekilde dikeceğim. Bu perşembe randevumuz var o zaman vereceğim. Bir yandan da komik geliyor. Ne diyeceğim bu birinci yıldönümümüz için falan mı?
Bir an üstüme alındım ama sonra D hanım olduğunu anladımHaftaya salı günü doktorumla tanışalı tam bir yıl olacak. Onu çok seviyorum çok tatlı, çok ilgili harika bir insan. Bana da ilham oldu ve çok şey öğretti. O yüzden ona bir hediye yapmaya karar verdim. Eylüle yaptığım gibi isminin baş harfini öreceğim, küçük bir stetoskop örüp harfin bir kenarın dolanmış şekilde dikeceğim. Bu perşembe randevumuz var o zaman vereceğim. Bir yandan da komik geliyor. Ne diyeceğim bu birinci yıldönümümüz için falan mı?
Ne diyecem diye düşünme. Doğaçlama olsun.
Bende o anın gazıyla evlilik teklifi yapabilecek potansiyel var biliyorsun değil miNe diyecem diye düşünme. Doğaçlama olsun.
Evet evet o aşk olsun ya sence ben sana sadece bir harfçik yapmakla yetinebilir miyimBir an üstüme alındım ama sonra D hanım olduğunu anladım
Yav he he. Elimlen gonuş bundan sonraEvet evet o aşk olsun ya sence ben sana sadece bir harfçik yapmakla yetinebilir miyim
Yav he he. Elimlen gonuş bundan sonra
Bende o anın gazıyla evlilik teklifi yapabilecek potansiyel var biliyorsun değil mi
Çok güzel olmuş ellerine sağlıkYaptım sizce nasıl olmuş stetoskop pek içime sinmedi ama böyle küçük tarif bulamadım kendim uydurdum bir şeyler
Eki Görüntüle 3017662
Yaa sevindim çok teşekkür ederim yarın vereceğim çok heyecanlıyım. Umarım beğenir.Çok güzel olmuş ellerine sağlık
Bn şiş bilmiyorum da tığ işi yelek battaniye modelleri YouTube da çok var ordan model çıkartıp örmüştümMerhaba hanımlar bir sorum olacak. En son küçükken tığ tuttum. Şuan güncel olarak hiçbir bilgim yok
Evdeym doktor yatmamı söyledi cok boş vaktim var. Heves ettim Şimdilerde ben de şiş ile bebek battaniyesidir, bebek patiğidir, atkıdır ufak şeyler örmek istiyorum. Nasıl bi yol izlemeliyim biraz araştırdım ama bu kadar temel bir bilgi hiç bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz
Düşünmen bile yeterli bence beğenirYaa sevindim çok teşekkür ederim yarın vereceğim çok heyecanlıyım. Umarım beğenir.