Anladım canım.
Son halini atarim bitinceSüper evet. Yap da bize de örnek olsun.sayfayı da takip ettim.
Ama çok mutlu değil misin?Örgüye basladigimdan beri instagram keşfettim orgulerle dolmus bunu da tesadüfen bulmuştum
Bir amacimiz var onun icin örüyoruz ya her ilmekte mutluluk var hayal var. Tabikide mutluyimAma çok mutlu değil misin?
Çok güzeller eline sağlık. Minik tavşanlara bayıldım.Merhabalar. Bunlar da benim örgülerim.
Eki Görüntüle 2805629 Eki Görüntüle 2805630 Eki Görüntüle 2805632 Eki Görüntüle 2805633 Eki Görüntüle 2805634
Çok teşekkürler. Bazen üst üste sürekli örüyorum, bazen elime alasım gelmiyor. Bunlar seri şekilde ördüğüm bir zamandanÇok güzeller eline sağlık. Minik tavşanlara bayıldım.
O an sanki bir hırs oluyo bitene kadar sarıyo insan.Çok teşekkürler. Bazen üst üste sürekli örüyorum, bazen elime alasım gelmiyor. Bunlar seri şekilde ördüğüm bir zamandan
Günaydıııın. Şimdi gördüüüm.Yeni güne örerek mi başlasam...
Günaydın
Aa niye ki basit şeyler örüyoz biz mutluyuzHerkesin aksine örgü örerken kendini kasan, gerilen bi ben mi varım aceba
vovv voov vov olacak olacak inşallah
Mrhaba ne orüyorsunMerve napıyon, kızlar napiyonuz?
2 sıra ördüm. Daha da örüyorum simdilik bakalım.
Çok çok güzel ilerleme. Devam devam.Ah amanita Ne kadar ilmek sigdirmissin sislerine
45 sirq ormusum 110 ilmek bakalm ne zaman bitecek.
Eki Görüntüle 2807870
Sen naptin bitti mi elindekiÇok çok güzel ilerleme. Devam devam.
Yok yav sürünüyoorum.Sen naptin bitti mi elindeki