Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu baya eski. 3 yıl önce ördüm bunuYa hiç böylesini görmedim kendinle yarışıyorsun
Çok seviniriz.Ay çok güzel şeyler var. Bende yarın birşeyler paylaşırım şimdilik iyi geceler
Sana öğreteyim mi tatlı kısPek anlamam ama belki bir gün gelirim
İlmeklere fısıldayan kadınBu baya eski. 3 yıl önce ördüm bunu
Neden olmasın su yoğunluk geçsin yapisirim yakanaSana öğreteyim mi tatlı kıs
Bu fotoğraf seni zahmete sokmuş aşkısı. Yumağı atsan da anlardık biz.merve
Ooo şu sıralar ihtiyacı Olan tek konu başlıgı bu sanırim Bende bebek battaniyesi örüyorum mervoşum
kara kare öruyorum iki renk,sonra birlestiricem kareleri son olarak da uçlara püskül yapmayı düsunuyorum(bu arada orguyu yeni ogrendim )
Eki Görüntüle 2755749
merve
Ooo şu sıralar ihtiyacı Olan tek konu başlıgı bu sanırim Bende bebek battaniyesi örüyorum mervoşum
kara kare öruyorum iki renk,sonra birlestiricem kareleri son olarak da uçlara püskül yapmayı düsunuyorum(bu arada orguyu yeni ogrendim )
Eki Görüntüle 2755749
Calcikooo sen üstad olmuşsun bu işte en iyi örgücü sensinben sana öreceğimi biliyorum
Dünden beri bir havalara girdim zatenCalcikooo sen üstad olmuşsun bu işte en iyi örgücü sensin
Merhaba kızlar buda benim battaniyem tığ işi yapabiliyorum ama şiş örgüsünde biraz zorlandım bildiğiniz güzel öğretici Bi video varsa önerilerinizi beklerim
Evet ya bende çok seviyorumSevdiğim modellerden biri
çok ip yiyor mu?Evet ya bende çok seviyorum
Ya biraz büyük oldu o yüzden fazla yedi sanırımçok ip yiyor mu?
Fazla gitmemiş :) ben arkadaşa pıtırcık battaniye ördün 12ye yakın ip gittiYa biraz büyük oldu o yüzden fazla yedi sanırım
6ya yakın beyaz
1.5 mavi ve 1.5 da gri renk gitti
Ooo ne kadar çok gitmiş nası bişey kiFazla gitmemiş :) ben arkadaşa pıtırcık battaniye ördün 12ye yakın ip gitti
tam böyle bir şey. Ben biraz daha gevşek yaptım. Böyle yapsam iki katı ip giderdiOoo ne kadar çok gitmiş nası bişey ki