- 24 Mart 2020
- 9.888
- 35.543
- 31
Yaaa bu coooook güzeeeel youtube da var mıdır anlatımı örmek istiyorum
Yemek yapalım, kitap okuyalım, örgü ötelim, biraz da bdv takılalım işteSeninle topik topik gezelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa bu coooook güzeeeel youtube da var mıdır anlatımı örmek istiyorum
Yemek yapalım, kitap okuyalım, örgü ötelim, biraz da bdv takılalım işteSeninle topik topik gezelim
youtube de yok ama instangramda Nursensensoy'un sayfasında tarifi varYaaa bu coooook güzeeeel youtube da var mıdır anlatımı örmek istiyorum
Yemek yapalım, kitap okuyalım, örgü ötelim, biraz da bdv takılalım işte
haaha onun için ördüm bunu. Fake hesap açıp adam dolandırıyoruzBana anakuzusundan yelek öğretsene apla
Ben gizli gizli bakayim
Mugeye çıkan evlilik vaadiyle dolandirilanlar görse buna bile evlenme teklif eder ne kaaa güzel bir gari
Teşekkür ederim :)Bu nasıl guzelliktir böyle bayıldım
Yap tabi ayol.Çok güzelmiş imrendim bende mi yapsam acaba
Calcii harika bişi bu Ben de yapmak istiyorum önce kendime sonra yeğenime
Voov. Ay ben büyük şeyler yapamıyom ya daralırım bitene kadar.Eki Görüntüle 2755404 buda benden olsun çok değerli kaynanacığımaa
Bende başlarda sen gibiydim ama küçük bebe yelekleri battaniye fln yapa yapa alıştım büyük de zor gelmiyor artıkVoov. Ay ben büyük şeyler yapamıyom ya daralırım bitene kadar.
Çok güzel olmuş. Ben de merak ediyorum bu işi kolay mı?Eki Görüntüle 2755431
Ben de en son miniğime punch yapmıştım kapı süsü ve yastık
Kolay ama incelikleri var canım:) İlk başladığımda hepsi sökülüyordu deliriyordumÇok güzel olmuş. Ben de merak ediyorum bu işi kolay mı?
Tam sen pançcıbaşısın bundan sonra biri bahsini geçirdiğinde seni çağıracamKolay ama incelikleri var canım:) İlk başladığımda hepsi sökülüyordu deliriyordum
Ama çok keyifli o çıt çıt iğnenin batma sesi bile iyi geliyor bana:)
Ay ben de eminim ondan yığacaklar eğer Allah bebe nasip ederse. Ana tarafımda örgücü çok. Artık ihtiyaç sahiplerine veririz inşallah.Hiç örgü örmeyen hatta öğrenmeyen biriyim .. aslında yaparım kesin ama annemle teyzelerim e güvenim sonsuz... bana pek iş kalmıyor bol bol foto atın hepsini görelim...emeğinize sağlık..
Kolay ama incelikleri var canım:) İlk başladığımda hepsi sökülüyordu deliriöÇok güzel olmuş. Ben de merak ediyorum bu işi kolay mı?
Seviyorum diyelim. Sen de miniğinin müjdesinin verirsin inşallah bi gün teyzesi ona da yapar:)Tam sen pançcıbaşısın bundan sonra biri bahsini geçirdiğinde seni çağıracam
Sen yaparsın benceCalcii harika bişi bu Ben de yapmak istiyorum önce kendime sonra yeğenime
Ah bu laf yeter de artar bile.Kolay ama incelikleri var canım:) İlk başladığımda hepsi sökülüyordu deliriö
Ama çok keyifli o çıt çıt iğnenin batma sesi bile iyi geliyor bana:)
Seviyorum diyelim. Sen de miniğinin müjdesinin verirsin inşallah bi gün teyzesi ona da yapar:)