• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

örümcekler ve eşim

Benimde sans eseri bir kedim oldu ama iyiki oldu banyoda bocek cikiyordu sagolsun minigim hepsini oldurdu oyun zannediyor zaten onlar kactikca pesine dusuyor zipliyor ama lutfen petshoplardan alma sokak kedisi sahiplen yavru olunca daha avci oluyorlar bahcende varmis rahat eder birde asilarini yaptir yoksa bazen yutuyor parazit yapar
Petshop zaten hic dusunmedim o konuda hemfikirim seninle sahiplenmek en iyisi sokaklarda barinaklarda yuva bekleyen okadar hayvan varken ...

Ben korkmuyorum, gördüğüm zaman atıyorum hepsini dışarı ama ilaçla da öldürmeye çalışmam, gelecek nesilleri bağışıklık kazanmasın diye. Bu canavarı ben yarattım diye dolaşırım ortalıkta sonra.

Bi kere terlik firlattim orumcege surat yapti o sana napti hayvancik kendi halinde diye :/ ama korkumu anlayamiyor ki
benim eşimde korkmaz hiç.sinir edici bir rahatlığı var örümcekler karşısında :KK53: kocaman örümcek duruyor duvarda bişey yapmaz o diyor :mad:

Ben korkmuyorum, gördüğüm zaman atıyorum hepsini dışarı ama ilaçla da öldürmeye çalışmam, gelecek nesilleri bağışıklık kazanmasın diye. Bu canavarı ben yarattım diye dolaşırım ortalıkta sonra.
ILginc bi yaklasim haha .d

benim eşimde korkmaz hiç.sinir edici bir rahatlığı var örümcekler karşısında :KK53: kocaman örümcek duruyor duvarda bişey yapmaz o diyor :mad:
Aynen birsey yapmazmis -.- benimkide ole diyor ama gormem bile urkutuyor yapmasa nolur hele bide gordugum yerden kaybolursa nereye gggitttiii!!!

ILginc bi yaklasim haha .d

10 sene önceki sivrisineklerle şimdikiler aynı değil, sistemleri çok daha çabuk adapte oluyor koşullara. Bugün ilaçla öldürürüm 3 ay sonra yavrularını öldüremez duruma gelirim aynı ilaçla, her seferinde daha etkin ilaç kullanıp bu sefer kendimi neden durduk yere daha etkili ilaca maruz bırakayım. Bir de nasıl olsa türkiyedeyiz, tropikal iklim yok, zehirli olacak değiller mantığım var. El kadar diyorsanız haklısınız ama bir kere tekmeyi bassanız (dışarı atmak için), gerisi gelir bir şey yapmadıklarını görünce. :KK53:

Son düzenleme:
10 sene önceki sivrisineklerle şimdikiler aynı değil, sistemleri çok daha çabuk adapte oluyor koşullara. Bugün ilaçla öldürürüm 3 ay sonra yavrularını öldüremez duruma gelirim aynı ilaçla, her seferinde daha etkin ilaç kullanıp bu sefer kendimi neden durduk yere daha etkili ilaca maruz bırakayım. Bir de nasıl olsa türkiyedeyiz, tropikal iklim yok, zehirli olacak değiller mantığım var. El kadar diyorsanız haklısınız ama bir kere tekmeyi bassanız, gerisi gelir bir şey yapmadıklarını görünce. :KK53:
YaniNdan gecemezken tekmeyi basmmaaaakkk :D

Eline alıp mı atıyor, bişey yapmaz mıymış ay bayılazammmm.. Tipini görmeye bile dayanamam ben :D

allah kahretmesin öyle kıllı mıllı bacaklı falan. Ben de kotu oluyorum.
Sende baya fobi var, eşinin de tavrı belli, yapacak bişey yok sen bahçeli evde oturmıcan, ev değiştirip bahçesiz, daha apartmanımsı bi yerde yaşaman gerek.

allah kahretmesin öyle kıllı mıllı bacaklı falan. Ben de kotu oluyorum.
Sende baya fobi var, eşinin de tavrı belli, yapacak bişey yok sen bahçeli evde oturmıcan, ev değiştirip bahçesiz, daha apartmanımsı bi yerde yaşaman gerek.
Degistiricez zatende biraz uzun surecek o vakte kadar cozum gerek

Derdim dert iyi geceler
Arkakadaslar evimize orumcek geliyor evin onu arkasi bahce hep yesil cimen agac bol iceri orumcek geliyor ve ben acayip korkuyorum gorunce bazen kasinma tutuyor veya bitane gorunce baska yerdende cikacak yanimda biyerde bitecek diye paranoyak olup banyoya tuvalete girmeye korkuyorum yada hertarafi tekrar tekrar kontrol ediyorum var mi diye hele bi tür el kadar nerdeyse kalin bacaklari var 1-2 kere gordum esim alip tekrar bahceye atiyor ilaclayalim diyoru. Yarin bigun yatagimin dibine gelecek ustume filan gelicek kriz geciricem o derece tiksiniyorum korkuyorum ilk gordugumde o buyuk olani aglama krizine girdim ama esim orumcek oldurmek gunah diyor zarar vermeden disari serbest birakiyor ssurekli alip alip ama yine geliyolar iste bugecede kucuklerden gordum aldi eline goturdu :KK43: ama huylandim dusa girecektim korkuyorum bakinmaya basladim yine oturdugum yerde duvarda var mi bi cikarsa diye ilaclamaya oldurmeye izin vermiyor bu nolacak boyle tasinicaz ama daha var tasinmaya :/
Oyle bir başlıkatmissiniz ki sanki esınız sizi örümceklerle aldatıyor :) ben esinizi tebrik ettim kucuk de olsa aciz bir hayvanı öldürmedigi icin. E bu kadar yeşilin içinseydiniz öldür öldür bitmezler zaten. Size tavsiyem internette dogal yolla örümcek savarlari araştırın bazen ilginç seyler cikiyor. Ben normalde aynı sizin gibi korkuyorum örümcekten aynı tepkileri veriyorum. Ama vestiyerumin altına kucuk bi örümcek ağ ormuş 5 aydır bozmadım süpürürken orayı akmıyorum evcil hayvanım oldu :)

Evinizi ilaçlayın, pencerelere de sineklik takın. Ben hamamböceği için marketten ilaç aldım işime yaradı, onların örümcek için olanları var mı bilmiyorum. Alırsanız en azından pencere pervazlarına falan sıkarsınız yada örümceğin gelebileceği yerlere. Böcek ilacı benim olmazsa olmazlarımdandır :)

camlara, balkonlara sineklik taktırın.

bende örümcek öldürmeye karşıyım. öldüren eşime kızıyorum. tutup camdan atanda benim:KK53:. korkutmak gibi olmasında apartman dairesine de gelirler. bizim eve geliyorlar... böcek görürsem öldürürüm de örümceklere kıyamıyorum.

bir ara böceklerim vardı. sirkeli suyla sürekli silince evi artık görmüyorum. gıcık böcekleri....

Oyle bir başlıkatmissiniz ki sanki esınız sizi örümceklerle aldatıyor :) ben esinizi tebrik ettim kucuk de olsa aciz bir hayvanı öldürmedigi icin. E bu kadar yeşilin içinseydiniz öldür öldür bitmezler zaten. Size tavsiyem internette dogal yolla örümcek savarlari araştırın bazen ilginç seyler cikiyor. Ben normalde aynı sizin gibi korkuyorum örümcekten aynı tepkileri veriyorum. Ama vestiyerumin altına kucuk bi örümcek ağ ormuş 5 aydır bozmadım süpürürken orayı akmıyorum evcil hayvanım oldu :)
Bizdekiler pek evcil hayvan kivaminda degil :D el kadar duvarda kalinn ve uzun bacakli biseyi misafir etmek istemezdin abartmiyorum :D bi ark kedi onerdi biri deve kusu yumurtasi denicem bakalim hangisiyse

http://i.hizliresim.com/gLgj7R.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
camlara, balkonlara sineklik taktırın.

bende örümcek öldürmeye karşıyım. öldüren eşime kızıyorum. tutup camdan atanda benim:KK53:. korkutmak gibi olmasında apartman dairesine de gelirler. bizim eve geliyorlar... böcek görürsem öldürürüm de örümceklere kıyamıyorum.

bir ara böceklerim vardı. sirkeli suyla sürekli silince evi artık görmüyorum. gıcık böcekleri....

http://i.hizliresim.com/gLgj7R.jpg

EVinizdekiler bu ebatlar mi ?

Back
X