• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

örümcekler ve eşim

Bizim önceki evden de eksik olmazdı . Bende öldüremem asla , kağıt havluyla sarar , pencereden dışarı atardım . Çözümü çok aramıştım .
Deve kuşu yumurtası olan yere gelmezler diye okumuş ama bulamamıştım .

Şu anda ki evimizde de var ama daha az ve ufakla yine aynı yöntemle pencereden atıyorum. : )

Bizim önceki evden de eksik olmazdı . Bende öldüremem asla , kağıt havluyla sarar , pencereden dışarı atardım . Çözümü çok aramıştım .
Deve kuşu yumurtası olan yere gelmezler diye okumuş ama bulamamıştım .

Şu anda ki evimizde de var ama daha az ve ufakla yine aynı yöntemle pencereden atıyorum. : )
http://www.hasmera.com/ deve kuşu yumurtası burada mevcut.
Bence ilaçlamadan daha etkili bir çözüm bu.

Derdim dert iyi geceler
Arkakadaslar evimize orumcek geliyor evin onu arkasi bahce hep yesil cimen agac bol iceri orumcek geliyor ve ben acayip korkuyorum gorunce bazen kasinma tutuyor veya bitane gorunce baska yerdende cikacak yanimda biyerde bitecek diye paranoyak olup banyoya tuvalete girmeye korkuyorum yada hertarafi tekrar tekrar kontrol ediyorum var mi diye hele bi tür el kadar nerdeyse kalin bacaklari var 1-2 kere gordum esim alip tekrar bahceye atiyor ilaclayalim diyoru. Yarin bigun yatagimin dibine gelecek ustume filan gelicek kriz geciricem o derece tiksiniyorum korkuyorum ilk gordugumde o buyuk olani aglama krizine girdim ama esim orumcek oldurmek gunah diyor zarar vermeden disari serbest birakiyor ssurekli alip alip ama yine geliyolar iste bugecede kucuklerden gordum aldi eline goturdu :KK43: ama huylandim dusa girecektim korkuyorum bakinmaya basladim yine oturdugum yerde duvarda var mi bi cikarsa diye ilaclamaya oldurmeye izin vermiyor bu nolacak boyle tasinicaz ama daha var tasinmaya :/

http://i.hizliresim.com/gLgj7R.jpg
bende çok korkarım örümcekten .
deve kuşu yumurtası olursa evde gelmiyorlarmış hatta eskiden camilere örümcek gelmesin diye asarlar mış

Derdim dert iyi geceler
Arkakadaslar evimize orumcek geliyor evin onu arkasi bahce hep yesil cimen agac bol iceri orumcek geliyor ve ben acayip korkuyorum gorunce bazen kasinma tutuyor veya bitane gorunce baska yerdende cikacak yanimda biyerde bitecek diye paranoyak olup banyoya tuvalete girmeye korkuyorum yada hertarafi tekrar tekrar kontrol ediyorum var mi diye hele bi tür el kadar nerdeyse kalin bacaklari var 1-2 kere gordum esim alip tekrar bahceye atiyor ilaclayalim diyoru. Yarin bigun yatagimin dibine gelecek ustume filan gelicek kriz geciricem o derece tiksiniyorum korkuyorum ilk gordugumde o buyuk olani aglama krizine girdim ama esim orumcek oldurmek gunah diyor zarar vermeden disari serbest birakiyor ssurekli alip alip ama yine geliyolar iste bugecede kucuklerden gordum aldi eline goturdu :KK43: ama huylandim dusa girecektim korkuyorum bakinmaya basladim yine oturdugum yerde duvarda var mi bi cikarsa diye ilaclamaya oldurmeye izin vermiyor bu nolacak boyle tasinicaz ama daha var tasinmaya :/

fobisi olan bir insan için o ev cezaevinden farksızdır
evet eşin öldürmek konusunda hassas davranıyor olabilir bence haklılık payı da var
ama belliki budurum seni çok olumsuz etkiliyor
en azından eve girmesini engelleyeci tedbirler alın
bahçeyi değilse bile evi ilaçlayın
araştırın rahatsız olduğu bir koku varmı
öldürmeden sadece girmesine engel olacak bir çözüm varmı

Derdim dert iyi geceler

sen ilaç sık çaktırmadan olmaz mı???

Esiniz oldurse de evden cikardiklari geri geldigne gore soyu tukenmedikce sorununuzu daha farkli yollarla cozmelisiniz,
ilaclama sonrasinda da evdekiler biter, disardan yine gelir...

evin koselerine, kapi pencere kenarlarina pervazina limonla karbonati karistirip sprey olarak sikin,
ayrica limona karanfilleri batirip birakirsaniz o da hem evinizin kokusunu dumani vs absorbe ediyor hem de sorununuz icin de ise yarayabilir, evi bos biraktigimda olusan minik orumcek aglari artik yok

Hepinize tesekkur ederim arkadaşlar bu gidişle gizli ilaclama yapacagim esim ise gitmeye baslayinca :/ hic ciddiye almiyor nasil olurda minik zararsiz hayvandan korkabilirsin diyor off allahim off

Ayyy böyle bişey görsem karşımda ölürüm yaa :(
Profesyonel ilaçlama şirketleriyle görüşün zehirli olmasın yaa :(:(

Bizde tam tersi ben böcekten örümcekten filan korkmam bizimde ev bahçeli ağaçlı mutfak tarafından çok ggeliyor cami açtım mi bütün hasere bizim evde. Eşim çok korkuyor asla almaz eline peçeteyle filan hep ben atıyorum. Geçen sizinki gibi büyük bi örümcek girmiş eve mutfakta isim vardı eşimi çağırdım geldi gördü ve kaçtı at diyorumm atmıyor yine bana kaldı. Allahtan korkmuyorum yoksa ne yapardık eşim korkak ben korkak :)
Bahçe ağaç varsa malesef kaçınılmaz ne kadar ilaçlansa da geliyorlar.

Bizde tam tersi ben böcekten örümcekten filan korkmam bizimde ev bahçeli ağaçlı mutfak tarafından çok ggeliyor cami açtım mi bütün hasere bizim evde. Eşim çok korkuyor asla almaz eline peçeteyle filan hep ben atıyorum. Geçen sizinki gibi büyük bi örümcek girmiş eve mutfakta isim vardı eşimi çağırdım geldi gördü ve kaçtı at diyorumm atmıyor yine bana kaldı. Allahtan korkmuyorum yoksa ne yapardık eşim korkak ben korkak :)
Bahçe ağaç varsa malesef kaçınılmaz ne kadar ilaçlansa da geliyorlar.
Aynen iyiki sen korkmuyorsun yoksa evde orumcekler dolanir kimse elliyemezdi .d

alin ilaci atin bahçeye, esiniz nerden bilecek
gunahi bana dersin ..

bende çok korkarim, koru da deilde insan irkiliyor, belki onlarda bizden korkuyodur ama ben tahammul edemem ..
yada esini çagirma gordugunde kendin hallet al terligi vur kafasina

alin ilaci atin bahçeye, esiniz nerden bilecek
gunahi bana dersin ..

bende çok korkarim, koru da deilde insan irkiliyor, belki onlarda bizden korkuyodur ama ben tahammul edemem ..
yada esini çagirma gordugunde kendin hallet al terligi vur kafasina
Kendim vurabilsem iyi ama o buyuklere ozellikle yaklasamiyoruum terligi firlarsam tutturamassam o mesafeden saga sola ucusur gibi geliyo paranoyak korkular :D sonrada aliyo bi kaşinma

Eşin resmen besleyecek örümcekleri yakında. :D Öyle şey mi olur örümcekse örümcekliğini bilsin evin içinde ne işi var? Örümceğin ölmesi senin bu kadar sıkıntı yaşamandan daha önemliyse bırak onlarla uyusun. Hayret bir şey.

pencere ve kapılara tel örgüler satılıyor..kapıya da yaptır..kapı açıkta kalsa giremezler en azından..ama örümcek iri duruyor..bende çok korkarım..acayip hızlı oluyorlar..:rolleyes:

Eşin resmen besleyecek örümcekleri yakında. :D Öyle şey mi olur örümcekse örümcekliğini bilsin evin içinde ne işi var? Örümceğin ölmesi senin bu kadar sıkıntı yaşamandan daha önemliyse bırak onlarla uyusun. Hayret bir şey.
Gunah boyutunda dini olarak laf ablatamiyotum oyuzde iste acayip sinir oluyorum

Back
X