• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

örümcekler ve eşim

CiRiLLA

Pro Üye
10 Ekim 2014
32.232
144.840
798
Derdim dert iyi geceler
Arkakadaslar evimize orumcek geliyor evin onu arkasi bahce hep yesil cimen agac bol iceri orumcek geliyor ve ben acayip korkuyorum gorunce bazen kasinma tutuyor veya bitane gorunce baska yerdende cikacak yanimda biyerde bitecek diye paranoyak olup banyoya tuvalete girmeye korkuyorum yada hertarafi tekrar tekrar kontrol ediyorum var mi diye hele bi tür el kadar nerdeyse kalin bacaklari var 1-2 kere gordum esim alip tekrar bahceye atiyor ilaclayalim diyoru. Yarin bigun yatagimin dibine gelecek ustume filan gelicek kriz geciricem o derece tiksiniyorum korkuyorum ilk gordugumde o buyuk olani aglama krizine girdim ama esim orumcek oldurmek gunah diyor zarar vermeden disari serbest birakiyor ssurekli alip alip ama yine geliyolar iste bugecede kucuklerden gordum aldi eline goturdu :KK43: ama huylandim dusa girecektim korkuyorum bakinmaya basladim yine oturdugum yerde duvarda var mi bi cikarsa diye ilaclamaya oldurmeye izin vermiyor bu nolacak boyle tasinicaz ama daha var tasinmaya :/

http://i.hizliresim.com/gLgj7R.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
okuyunca bende bi kasindim simdi bence nerden ciktikalrini tespit et oralari kapat ben oyle yapiyodum bi kac sefer gordumde

okuyunca bende bi kasindim simdi bence nerden ciktikalrini tespit et oralari kapat ben oyle yapiyodum bi kac sefer gordumde
Iste onu tespit edemiyorum orda burda onume cikiyor deliyorum hani desem ki o kıl gibi bacakli olan ev orumceklerinden ama onlardan baska bi tür daha var dedim ya el kadar bisey kalin uzun bacaklari var anlatirken fena oluyorum esimde bunu anlamiyor gunah diye birsey yapmiyor

Yapacak birsey yok maalesef:( .Ama zararsız demek ki eline alıp attığın göre. .Bu yönden rahatlatmaya çalış kendini taşınana kadar..

Ya da aile, akraba gibi gidebileceğiniz birileri varsa oraya git bir süreliğine. .

Bizde de vardı öyle sorun yaa .Ne berbat günlerdi gerçi hala mutfakta banyoda görüyorum yavruları ama bilirim o duyguyu çok zor atlattım bende geceleri uyuyamazdım ya tavandan yastığıma sarkarsa falan diye neler neler kurardım kafamda.ben aldım hamamböceği için olan spreyden.her gördüğüm örümceğe sıktım büyük küçük.Öyle öyle kurtulduk büyük örümceklerden.Şimdide sarı renk küçük örümcekler var evde ama o el kadar siyahlardan kurtulduk.Darısı sana cnm

Yapacak birsey yok maalesef:KK43: .Ama zararsız demek ki eline alıp attığın göre. .Bu yönden rahatlatmaya çalış kendini taşınana kadar..

Ya da aile, akraba gibi gidebileceğiniz birileri varsa oraya git bir süreliğine. .
Tasinmamiza aylar var esimi birakip gitmek istemiyorum biyere camlarida acmiyoruz pek ama kapidan geliyor heralde bazen acik kalio kisa surede olsa

Bizde de vardı öyle sorun yaa .Ne berbat günlerdi gerçi hala mutfakta banyoda görüyorum yavruları ama bilirim o duyguyu çok zor atlattım bende geceleri uyuyamazdım ya tavandan yastığıma sarkarsa falan diye neler neler kurardım kafamda.ben aldım hamamböceği için olan spreyden.her gördüğüm örümceğe sıktım büyük küçük.Öyle öyle kurtulduk büyük örümceklerden.Şimdide sarı renk küçük örümcekler var evde ama o el kadar siyahlardan kurtulduk.Darısı sana cnm
Bna kalsa bende oldurcemde oldurtturmuyor

Tasinmamiza aylar var esimi birakip gitmek istemiyorum biyere camlarida acmiyoruz pek ama kapidan geliyor heralde bazen acik kalio kisa surede olsa

O zaman daha dikkatli olacaksın. .Ama seni bu kadar etkiliyorsa o ortamda bulunman pek iyi değil gibi geldi bana?

O zaman daha dikkatli olacaksın. .Ama seni bu kadar etkiliyorsa o ortamda bulunman pek iyi değil gibi geldi bana?

Ya da kapiya sineklik taktir..Şimdi aklıma geldi..Köydeki akrabaların bir kısmı sinek girmesin diye öyle yapıyorlardı. .

Bende böcekten çok korkarım ama iş örümcek olunca azrail görmüş gibi oluyorum ya. Bi gün hiç unutmuyorum odamdayım havada bişi var ayyy bi baktım örümcek agını sarkıtmış tavandan aşşağ doğru iniyo yatağmın üstüne oturmuşum nasıl ağlıyorum varya yanından geçip kapıdan çıkamıyorumda öyle yatakta kaldı. Gece vakti annemide uyandıramadım en son ağlaya ağlaya ders kitaplarımı atıodum terlik falan ne bulursam attım en son annem sesime yetiştide kurtuldum valla. O yüzden seni çok iyi anlıyorum ama tek yapman gereken pencerelere tel taktırıp 6 ay etkili böcek ilaçları var onları sık evine bidaha çıkmaz allah kolaylık versin

Oste bu cok
İstersen bir kedi al hemen yakalar sen orumcekten kurtulursun hemde ekolijik duzen devam ettiginden gunahtan kurtulursun benim kedi sinek bocek orumcek affetmiyor valla iki pati salliyor hop mevta
Iste bu cok guzel fikir :D gercekten ben daha once istiyordum kedi zaten bahanemde olmus olur soyliyim ben bu fikri cok sevdim .d tedekkurler

Bende böcekten çok korkarım ama iş örümcek olunca azrail görmüş gibi oluyorum ya. Bi gün hiç unutmuyorum odamdayım havada bişi var ayyy bi baktım örümcek agını sarkıtmış tavandan aşşağ doğru iniyo yatağmın üstüne oturmuşum nasıl ağlıyorum varya yanından geçip kapıdan çıkamıyorumda öyle yatakta kaldı. Gece vakti annemide uyandıramadım en son ağlaya ağlaya ders kitaplarımı atıodum terlik falan ne bulursam attım en son annem sesime yetiştide kurtuldum valla. O yüzden seni çok iyi anlıyorum ama tek yapman gereken pencerelere tel taktırıp 6 ay etkili böcek ilaçları var onları sık evine bidaha çıkmaz allah kolaylık versin
Ayni durumdayizda esim gunah diye ilac yaptirtmiyor :)

Oste bu cok

Iste bu cok guzel fikir :D gercekten ben daha once istiyordum kedi zaten bahanemde olmus olur soyliyim ben bu fikri cok sevdim .d tedekkurler
Benimde sans eseri bir kedim oldu ama iyiki oldu banyoda bocek cikiyordu sagolsun minigim hepsini oldurdu oyun zannediyor zaten onlar kactikca pesine dusuyor zipliyor ama lutfen petshoplardan alma sokak kedisi sahiplen yavru olunca daha avci oluyorlar bahcende varmis rahat eder birde asilarini yaptir yoksa bazen yutuyor parazit yapar

Marketten al bi ilaç eşin işteyken sık. Bi saat sıktıgın odaların kapısını kapat sonra havalandırırsın hiç koku kalmaz nerdn anlıcak ilaç yaptıgnı :KK59: Sonuçta günahsa günahı sana eşine ne ki korkmayan insan anlamaz
Bu ara evde keske ise gitseydide yapsaydim :D aklima gelmemisti hic gizlice yapmak .d

Back
X