örümcek ağı estetiği

Ay kaça nerde yaptırdın, yanağın sarkti ya :KK43:
Sonuç hemen belli olmuyormuş ama şimdiden toparlanmaya başladı benimde yanaklarda sarkmalar oluşmuştu dudak kenarımda çizgi malesef yaşlanıyoruz funda hanıma yaptırdım para konusunda yardımcı oluyor 17 mayıs kontrol var 10 gün olacak dolgudan daha kolay görünüyor sonucu burda paylaşacağım. İşlem yaptırmadan önce bende çok araştırdım

Sonuç hemen belli olmuyormuş ama şimdiden toparlanmaya başladı benimde yanaklarda sarkmalar oluşmuştu dudak kenarımda çizgi malesef yaşlanıyoruz funda hanıma yaptırdım para konusunda yardımcı oluyor 17 mayıs kontrol var 10 gün olacak dolgudan daha kolay görünüyor sonucu burda paylaşacağım. İşlem yaptırmadan önce bende çok araştırdım
Darısı bana ya, aciyor mu, bide ortalama fiyat ne canım.funda hanım hangi şehirde.

İstanbulda akasya avm de kliniği var acı olmadı acıyacak diye korkmuştum fiyat 4000₺ sonucu bende çok merak ediyorum umarım verdiğim paraya değer
Ben de funda hanıma yaptrdım bugun kontrolum var senın goz altına ve kasına da yaptı mı ben goz altım ve kasımdan korktugum ıcın yanaklarıma yaptrdım ve bu orumcek agı degıl sanırım dımı asma da degıl tam adı ne?

Ben de funda hanıma yaptrdım bugun kontrolum var senın goz altına ve kasına da yaptı mı ben goz altım ve kasımdan korktugum ıcın yanaklarıma yaptrdım ve bu orumcek agı degıl sanırım dımı asma da degıl tam adı ne?
Ne kadar süre oldu siz yaptıralı yüzünüzde değişim varmı. Yüz askısı değil minik ipler yerleştirdi yanak ve nazonabial bölgeye. Bende araştırıyorum adını bulamadım sorarız gittiğimizde daha işim bitmedi sanırım

Ne kadar süre oldu siz yaptıralı yüzünüzde değişim varmı. Yüz askısı değil minik ipler yerleştirdi yanak ve nazonabial bölgeye. Bende araştırıyorum adını bulamadım sorarız gittiğimizde daha işim bitmedi sanırım
Simdi cıktım yanından yok organık ıp bu tam adı o ne orumcek agı ne de baska bı sey kendısıne has bı uygulama gbı ben hemen farkettım farkı.ozelden yazısalım bence

o ıplerle yukarı cekılen busturu ıpınız kaslarınızı parcalayıp daha fazla sarkmanıza neden olucak suan cene hattım cok kotu oldu derı asagıya sarktıEki Görüntüle 1691980
Benim de yanağımın bir tarafı böyle aşağıya sarktı, diğer tarafın durumu iyi. Aynı yere bir yıl önce yaptırdım. Şimdi askı ve Agassi yöntemini araştırıyorum.

Bugun 12. Gunüm 2 gün sonra randevum var suan gerılmeler devam edıyor yanak bolgelerım sısmeye başladı suratım aydınlandı yavaş yavaş degısıyor ama hemen etkı eden bır uygulama degıl sıkılasma gözle görülür şeklide
Kac ip atildi acaba size arkadasim? Ben iki gun once yaptirdim,toplamda 10 ip atildi.gerci bu paylasiminiz yillar onceymis ama memnun kaldiniz mi?paylasirsaniz cok sevinirim.sevgiler

Asla memnun kalmadım bunlar çok geçici çözümler yanağımda gamzelerim bile kayboldu 1,5 sene en fazla kalacak işlemler ki ben hiç memnun kalmadım tavsiye etmiyorum

Back
X