• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

örümcek ağı estetiği

Nasil bi cozum 10dakiada ???

çok başarılı bir yöntem olduğunu duydum. Ama 10 dakikamı onu bilemedim. Kullanılan ip miktarına göre fiyat değişiyormuş. Sarkmalar için iyi bir yöntemmiş. Ben bir röpte okudum Başak Kandi diye bir doktor milliyete röp vermiş orda gördüm.

Bu kadar aci cekmektense morluk odem vs ugrasmaktansa once saten yuz germeyi deneyin derim.sayesinde botox yaptirmayi biraktim.hem gerdi hemde cildimi duzeltti.
Aysun hanim meraba saten yuz germe ne ise yarar kac seanstir fiyatlari nedir lazer islemimidir .siz yaptirmissiniz rica etsem ayrintili anlatirmusiniz?
Ben 42 yadindayim juru bir cildim var. 46 kilo verdim o yuzden yuzumde sarkma olustu ama bu sarkma yanaklardan ceneye dogru degilde nazibial bolgede tabii birde gozaltlarimbaya kiristi. Sizce bana faydasi okurmu

Arkadaşlar örümcek ağı estetiği yaptıranlardan yorum yapacak olan yok mu. Ben 15 gün önce boyun ve bacaklara yaptırdım. Henüz bir değişiklik yok.

o ıplerle yukarı cekılen busturu ıpınız kaslarınızı parcalayıp daha fazla sarkmanıza neden olucak suan cene hattım cok kotu oldu derı asagıya sarktıEki Görüntüle 1691980
Demetcigim örümcek ağı estetiği asma yöntemi degil. Yani iplerin kasları parçalamasi söz konusu değil. Ufacık ipler deri içine konuluyor. Vücut kollajen üretiyor. Deri kalitesi artıyormus. Ben 15 gün önce bacak iclerine ve boyuna yaptirdim. Henüz bir şey yok. Para tuzağı olabilir tabiki. Bakalım ne olacak.

Örümcek ağı estetiği sahte bir yöntem. Dünya kadar parami aldılar. Bacak ve boyunda yapildi. Hiç bir değişiklik yok. Bu konularda tecrübeli biri olarak tavsiyem asla yaptirmayin. Gidin normal estetik olun. Nasıl bir kandırmacadir bu yazıklar olsun.

ARKADAŞLAR BUNDAN 2 YIL ÖNCE BÜLENT CİHANTİMUR UN MERKEZİNE BOTOKS VE DOLGU YAPTIRDIM DOLGUM FENA DEĞİLDİ 4 AY SÜRDÜ AMA BURUNDAN AŞAĞI OLAN KISIM NAZAL BÖLGEYE ORADAKİ DR MUSTAFA BEYE DOLGU YAPTIRDIM. HİÇ MEMNUN KALMADIM 2 AY BİLE SÜRMEDİ. ONU BIRAKIN İFADEMİ DEĞİŞTİRDİ DOLGUYU KÖŞELİ YAPTI. DAMARIMAMI GELDİ NEDİR BİLMEM HALA DAMARIMIN ÜSTÜNDE 2 MERCİMEK KADAR NOKTA SERT BİR ŞEKİLDE DURUYOR. HER TARAF ERİDİ ORASI KALDI. SIRF PARA TİCARETİ. TEKRAR GİTTİĞİMDE EKSTRA PARA İSTEDİLER. FOTOGRAFIMI ÇEKMEDİKLERİ İÇİNDE FARK OLUP OLMADIĞINI GÖREMİYORLAR. SIRF REKLAM BAŞKA BİRŞEY DEĞİL

merhaba arkadaslar biraz yeni sayilirim kendim londurada yasiyorum,dr nihat dikle orumcek agi ve yuz askisi genclik asisi dolgu botoks aml olacagim insallah 19ekimde ist la gelicem 23ekimdede aml olacagim nihat beye yaptiran varmi? forumda bazi bigiler beni birazda olsa tetirgin yapti, Lutfen bana yardimci olursaniz sevinirim:KK28: tesekkurler

merhaba
siz yaptirdiniz mi orumcek aginizi? sureci biraz anlatabilirmisiniz?
eski resminiz ile orumcek agi sonrasi resminiz varsa paylasabilirmisiniz, bende yaptirmayi dusunuorumda, kac iplik kullanildi?

Geçmiş olsun
Ödemler geçiyor ama benim sol tarafımda hala biraz ödem var ve en kötüsü herslde bana söylenenleri harfi harfine yapmama rağmen yüzümde bi değişiklik yok perş günü konrtol var yine paylaşırım sizinl
Sevgiler
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır yüz germe örümcek ağını araştırdım sizin yazdıklarınızıda okudum ve tedirgin bi şekilde yinede yaptırdım yaptıralı 4 gün oldu gerilme var morluk olmadı ama şuan ödem var yüzüm şiş ama çene ovalim ve gıdı toparlandı yüzüm nemsizdi yapıldığı günden bu güne nemli kişiye göre değişiyor sanırım bu tip işlemler benim martın 28 inde kontrölüm var o güne kadar işlemin neticesi % 60 belli olacak Dedi doktorum hepinize sevgiler

merhaba
siz yaptirdiniz mi orumcek aginizi? sureci biraz anlatabilirmisiniz?
eski resminiz ile orumcek agi sonrasi resminiz varsa paylasabilirmisiniz, bende yaptirmayi dusunuorumda, kac iplik kullanildi?

bır ay kadar önce örümcek agı estetıgı yaptırdım. 100 ıp kullanılacak denıldı ve üc mılyar alındı. ıslemden önce ellı ıp kullanılmasına karar verıldı, gerı kalan ellı ıp bır ay sonra uygulanacaktı. agrısız ve ögle arasında yaptırılıp günlük yasama dönülebılır dıyor tüm vıedolarında, benım canım cok ama cok yandı. yüzümde morluklar olustu, hatta ıgnenın gırmedıgı yerlerde pence pence morluklar görülmeye basladı ıkı üc gün sonra, gıttıgım cılt doktoru, ıslemden sonra uygulanan ısının, koyu renklı tenlerde böyle bır etkısı oldugundan bahsettı. ıkı hafta evden cıkamadım. bu arada, lenflerım mıkrop kaptı, gıttıgım doktor, cene kısmındakı ıgnelerden dolayı mıkrop kaptıgını söyledı. pısman oldum yanı...
böyle tatsız bır sürecten sonra, gerı kalan ellı ıpı uygulatmak ıstemedım elbette, bır aydır, defalarca telefon acıp durumu anlattıgım, maıl gönderdıgım halde, uygulamasını görmedıgım bır bucuk mılyarı gerı vermıyorlar...
para alınana kadar ılgılıler, sonra tavır tamamen degısıyor. klınıkten cok tıcarethane.
yüzümdede hıc bır degısıklık yok.
yaptırmak ısteyenlere, paylasmak ıstedım.

merhaba
yazdiklariniza uzuldum, uzerinden cok zaman gecmis ama o morluklar ve sislikler gectikten sonra yuzunuzde toparlanma oldu mu hic? tavsiye edermisiniz? bende yaptirmayi dusunuorumda

Ben iki gün önce iple yüz germe yaptırdım. Herhangi bir ağrı şişme felan olmadı. Anlıma botoks yapıldı anlım çok güzel 17 sinde kontrolüm var sonucu çok merak ediyorum. Endoskopik orta yüz germe düşünmüştüm hem çok zahmetli hemde biraz erken dediler bu yöntem uyarsa yüz germe işini 5-6 yıl ertelerim☺️

Ben iki gün önce iple yüz germe yaptırdım. Herhangi bir ağrı şişme felan olmadı. Anlıma botoks yapıldı anlım çok güzel 17 sinde kontrolüm var sonucu çok merak ediyorum. Endoskopik orta yüz germe düşünmüştüm hem çok zahmetli hemde biraz erken dediler bu yöntem uyarsa yüz germe işini 5-6 yıl ertelerim☺️
geçmiş olsun şişme morarma oldumu nasıl yapıldı

Ay kaça nerde yaptırdın, yanağın sarkti ya :(

Back
X