• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

örümcek ağı estetiği

o ıplerle yukarı cekılen busturu ıpınız kaslarınızı parcalayıp daha fazla sarkmanıza neden olucak suan cene hattım cok kotu oldu derı asagıya sarktı
11745417_122381048103418_5481032228671707572_n.webp

Mrb demet25, resimde kotu durmuyorsunuz tabiki eski halinizi bilmedigim icin fena degilsiniz. Ne kadar oldu yaptirali doktorunuz kimdi canim

Mrb demet25, resimde kotu durmuyorsunuz tabiki eski halinizi bilmedigim icin fena degilsiniz. Ne kadar oldu yaptirali doktorunuz kimdi canim
bulent cıhan tımur yaptı 2 sene oldu guzelım suratımdan eser yok bozdu dahada cene kısmım asagı ındı yanaklarımda ınıktı kılo aldım bebe bıskuvısu yedım kendı halıne geldı

yaa cihan timurdan şikayetci olan biri daha vardı.oda memnun değildi..galiba bu ip işi tehlikeli..oysa onur erol onep'in sahibişu meşhurların dr.si kendine bile yapmış iple askı.gayet başarılı duruyo..acaba ip askı başka örümcek ağı başka mı?

Herkese merhaba,ben örümcek ağı estetiği için netten çok araştırma yaptım nasıl yapıldığı hakkında çok bilgi bar fakat işlemden sonra neler olduğu hakkında çok az bilgi buldum onun için tüm deneyimlrimi paylaşmak istedim
Evet işlem en fazla 20-30 dk sürüyor eğer anestezide uyuşma sorunu çekiyorsanız müthiş acılı bir yöntem
Kesinlikle işlem bitince rutin iş hayatınıza dönemezsiniz çünkü yüzünüz iğnelerden dolayı çok şişiyor,zaten sizi bir maskeyle çıkarıyorlar 5 gece o maskeyle yatmak zorundasınız
Ağzınızı açamıyorsunuz konuşmakta özellikle yemek yerken büyük sıkıntı yaşıyorsunuz
Yüzünüzde şişliklerle birlikte morluklar oluşuyor
Gülmek,mimik yapmak ilk bir hafta yasak
Bütün bunlar o kadar iğneden sonra çok normal fakat bize bunların hiç birinden bahsedilmedi
İşlem bitince normal hayatınıxa devam edebilirsiniz dendi onun için yaşanacakları bilin istedim
Bugün 10. Gün hala yüzümün sol tarafında şişlik morluk ve ağrı var biz arkadaşımla birlikte izmirde yaptırdık aynı sorunlar onda da devam ediyor
İnşallah bu kadar sıkıntıya değer 3 hafta sonra sonuçları göreceğimiz söylendi bende burdan sizinle paylaşmak isterim
Herkese sevgiler

Herkese merhaba,ben örümcek ağı estetiği için netten çok araştırma yaptım nasıl yapıldığı hakkında çok bilgi bar fakat işlemden sonra neler olduğu hakkında çok az bilgi buldum onun için tüm deneyimlrimi paylaşmak istedim
Evet işlem en fazla 20-30 dk sürüyor eğer anestezide uyuşma sorunu çekiyorsanız müthiş acılı bir yöntem
Kesinlikle işlem bitince rutin iş hayatınıza dönemezsiniz çünkü yüzünüz iğnelerden dolayı çok şişiyor,zaten sizi bir maskeyle çıkarıyorlar 5 gece o maskeyle yatmak zorundasınız
Ağzınızı açamıyorsunuz konuşmakta özellikle yemek yerken büyük sıkıntı yaşıyorsunuz
Bütün bunlar o kadar iğneden sonra çok normal fakat bize bunların hiç birinden bahsedilmedi
İşlem bitince normal hayatınıxa devam edebilirsiniz dendi onun için yaşanacakları bilin istedim
Bugün 10. Gün hala yüzümün sol tarafında şişlik morluk ve ağrı var biz arkadaşımla birlikte izmirde yaptırdık aynı sorunlar onda da devam ediyor
İnşallah bu kadar sıkıntıya değer 3 hafta sonra sonuçları göreceğimiz söylendi bende burdan sizinle paylaşmak isterim
Herkese sevgiler
İlk msjın neden bunu övmek oldu yaptırdıysan paylaş öncesını sonrasını gorelım

yaa cihan timurdan şikayetci olan biri daha vardı.oda memnun değildi..galiba bu ip işi tehlikeli..oysa onur erol onep'in sahibişu meşhurların dr.si kendine bile yapmış iple askı.gayet başarılı duruyo..acaba ip askı başka örümcek ağı başka mı?
Iple askı facelıft örümcek ağı hıc ıse yaramıyan bırsey

onun hıc etkısı hıc yok resımlerımde sarkmanın olduğu yer nazabılyan bölgem hıc bır etkısı olmadı

Son düzenleme:
yaaa şimdi bir dr. dinledim oda öyle diyo :(( tek çare estetik operasyon boşuna lazer falan da yaptırmayın diyo..yakmaktan başka birşey yaptırmıyosunuz yüznüzü dedi.. off yaaa.. en iyisi dolgu geçiçi falan ama idare eder :D

Herkese sevgiler
Selem...Bende işlemi 3 gün önce yaptırdım. Tıpkı söylediğiniz sıkıntıları yaşıyorum. Özellikle sağ yanağımdaki morluğun geçmesi 2 haftayı bulabilir. Ayrıca yüzüm balon gibi... Aynı gün yaptırdığım dudak dolgusunun ödemiyle beraber, aynaya baktığımda şu an korkunç görünüyorum. Sabırla bekliyorum bakalım geçecek diye... Siz yaptıralı epey olmuş. Nasıl memnun musunuz peki? Çektiğiniz sıkıntılara değdimi? Birde şu an ödemden midir bilmem ama çenem çok küçüldü. ve asimetriler var. Düzelecek mi, toparlanacak mı bunlar? Normale dönmem için kaç gün daha sabretmem lazım.... Lütfen bilgilendirirseniz çok sevinirim....

Selem...Bende işlemi 3 gün önce yaptırdım. Tıpkı söylediğiniz sıkıntıları yaşıyorum. Özellikle sağ yanağımdaki morluğun geçmesi 2 haftayı bulabilir. Ayrıca yüzüm balon gibi... Aynı gün yaptırdığım dudak dolgusunun ödemiyle beraber, aynaya baktığımda şu an korkunç görünüyorum. Sabırla bekliyorum bakalım geçecek diye... Siz yaptıralı epey olmuş. Nasıl memnun musunuz peki? Çektiğiniz sıkıntılara değdimi? Birde şu an ödemden midir bilmem ama çenem çok küçüldü. ve asimetriler var. Düzelecek mi, toparlanacak mı bunlar? Normale dönmem için kaç gün daha sabretmem lazım.... Lütfen bilgilendirirseniz çok sevinirim....
Geçmiş olsun
Ödemler geçiyor ama benim sol tarafımda hala biraz ödem var ve en kötüsü herslde bana söylenenleri harfi harfine yapmama rağmen yüzümde bi değişiklik yok perş günü konrtol var yine paylaşırım sizinl
Sevgiler

arkadaşlar ben yaptıralı 6 ay oldu ben dr şimdi tam olarak etkisini artık göstermeye başladı ben şuan memnunum beni görenler seni iyi gördük bir parlaklık var diyorlar açıkçası hoşuma gidiyor..

Merhaba göz altlarında morluklari yok etmekten yoruldum ne yapmam gereki yardimci olursaniz sevinirim onuda estedtigi varmi

Benim kayınvaldem yaptırdı 2 ay oldu ve hala yüzü mor ve şiş bunu yaptırdıktan sonra evden baya bir çıkmamak lazım herhalde çünkü hiç hoş bir görüntü olmuyor kremde kullansanız vs de yaptırsanız o iki ay ajda pekkanın sokak versyonunu görmek hiç hoş değil. Tabi herkesin yüzünün verdiği tepki farklı.
Ayrıca bir çok plastik cerrahı ilerleyen zamanda insanların yüzünde daha fazla sarkma ve söylediklerinden daha kısa zamanda eskisindende kötü bir yüz olduğu için örümcek ağını yapmıyor.

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır yüz germe örümcek ağını araştırdım sizin yazdıklarınızıda okudum ve tedirgin bi şekilde yinede yaptırdım yaptıralı 4 gün oldu gerilme var morluk olmadı ama şuan ödem var yüzüm şiş ama çene ovalim ve gıdı toparlandı yüzüm nemsizdi yapıldığı günden bu güne nemli kişiye göre değişiyor sanırım bu tip işlemler benim martın 28 inde kontrölüm var o güne kadar işlemin neticesi % 60 belli olacak Dedi doktorum hepinize sevgiler

merhaba herkese.dün akşam örümcek ve ip asma yaptırdım arkadaşlar.çok mutluyum.ip asma anında etkisini gösteren bir işlem.şimdi biraz morluklarım var:)kötü bir ağrı olmadı.akşama resimleri yükleyecem.ama güzel bir üst dudağım oldu:)göz kapaklarımdada ciddi yukarı kalkma oldu.günlük değişimleri buraya yazacam:)

Bu kadar aci cekmektense morluk odem vs ugrasmaktansa once saten yuz germeyi deneyin derim.sayesinde botox yaptirmayi biraktim.hem gerdi hemde cildimi duzeltti.

Back
X