Örümcek Ağı Estetiği Hasta Deneyimleri

Kimse kaliciligini merak etmiyor galiba..agri yapip yapmadigini da ?

Merhaba,

İşlem sırasında anestezik kremler sürüldüğü için herhangi bir acı hissetmezsiniz. İşlem biter ve kremlerin etkisi geçince haliyle suratınızda bir his oluşacaktır fakat bugüne kadar "çok ağrım var" diyen hiç hastamız olmadı. Kalıcılığına gelince ortalama 2 sene diye bir rakam verebiliriz fakat beslenme, spor ve yaşınızın etkisiyle, kolajen üretiminize bağlı olarak bu süreç 4-5 seneye kadar uzanabilir.

8
Merhaba,

İşlem sırasında anestezik kremler sürüldüğü için herhangi bir acı hissetmezsiniz. İşlem biter ve kremlerin etkisi geçince haliyle suratınızda bir his oluşacaktır fakat bugüne kadar "çok ağrım var" diyen hiç hastamız olmadı. Kalıcılığına gelince ortalama 2 sene diye bir rakam verebiliriz fakat beslenme, spor ve yaşınızın etkisiyle, kolajen üretiminize bağlı olarak bu süreç 4-5 seneye kadar uzanabilir.
peki etkisi geçince yada henuz gecmeden yuze benzer mudahaleler yapilabilirmi..benzer olmayan mudahaleler de sorumun icindedir...

Merhabalar, yaşım 42 örümcek agı estetiğini yaptırmak istiyorum ücreti nedir pahalı bir işlemmi bilgi verirseniz sevinirim.

Aylin hanım aradı ve bilgilendirme yaptı teşekkür ederim. ama benim anlamadığım bu forumda. Op Dr Bülent cihantim adına hesap açılmış sanki doktor beyle yazışıyoruz gibi bir izlenim doguyor ayrıca bana Ankarada yaptırıcam Operasyon için doktor Bülent bey.in deyilde başka bir doktorun benim operasyonumu yapacağı söylendi Bülent beyin işleri yoğun olduğu için kendisi istanbuldaymış ben başka doktora yaptırıcaksam nicin size yazayım? kaldıki bana verilen ücret cok yüksek ben başka doktor aramaya devam edicem size başarılar.

Aylin hanım aradı ve bilgilendirme yaptı teşekkür ederim. ama benim anlamadığım bu forumda. Op Dr Bülent cihantim adına hesap açılmış sanki doktor beyle yazışıyoruz gibi bir izlenim doguyor ayrıca bana Ankarada yaptırıcam Operasyon için doktor Bülent bey.in deyilde başka bir doktorun benim operasyonumu yapacağı söylendi Bülent beyin işleri yoğun olduğu için kendisi istanbuldaymış ben başka doktora yaptırıcaksam nicin size yazayım? kaldıki bana verilen ücret cok yüksek ben başka doktor aramaya devam edicem size başarılar.

Merhaba,

Hocamız şu an Amerika'da samsunebru samsunebru , zaman zaman Estetik International olarak bizler, zaman buldukça kendisi yazışmaları kontrol ediyor ve cevaplıyor. Estetik International Ankara, Istanbul ve Bursa'da 5 farklı klinikte hizmet veren bir sağlık kuruluşu. Şehir belirtmediğiniz için kendisi İstanbul için yazdığınızı düşünmüş olabilir. İlginiz için teşekkür ederiz

merhaba benım hassas bır cıldım var.mrak ettıgım bu ıpler herhangı bır alerjıye sebep oluyormu.cılt altı kolayca kabullenıyormu .cıltte kızarıklık sıvılce vs gıbı yan etkıler yaratıyormu.bıde fıyat ogrenebılırsem sevınırım.malum sehır dışından gelmem gerekiyor.ön görüşme ucretlımı?

merhaba benım hassas bır cıldım var.mrak ettıgım bu ıpler herhangı bır alerjıye sebep oluyormu.cılt altı kolayca kabullenıyormu .cıltte kızarıklık sıvılce vs gıbı yan etkıler yaratıyormu.bıde fıyat ogrenebılırsem sevınırım.malum sehır dışından gelmem gerekiyor.ön görüşme ucretlımı?

Merhaba,

2011 senesinden bu yana Örümcek Ağı Estetiğini kliniklerimizde uygulamaktayız. Kullanılan ipler medikal iplerdir ve 6 ay içinde kendiliğinden erirler, bedene ve sağlığa herhangi bir yan etkisi yoktur, bu ipler zaten cerrahide de kullanılan materyaller. Bugüne kadar %98 oranındaki hastamızda işlem sonrası bahsettiğiniz şekilde herhangi bir sorun yaşanmadı, fakat %2 lik bir kısımda kızarıklık olabiliyor, bu da bir kaç gün içinde geçiyor. İstanbul, Ankara ve Bursa da kliniklerimiz mevcut, diğer maliyet sorularınıza Sağlık Bakanlığınca gelen yaptırımlar doğrultusunda buradan cevap veremiyoruz, lütfen forum özel mesajınızı kontrol ediniz, selamlar:=)

aynı olayın benzeri de benim başıma geldi.randevu alıp görüşmeye gittim.kimse yok ortalarda.yarım saat bekledim,şimdi sizi alacağız diyorlar yine ses yok.randevunun anlamı ne o zaman.bırakıp döndüm tabii.

X