- 21 Kasım 2014
- 247
- 82
- Konu Sahibi BektasKoyuAssos
Merhaba,fiyat hakkında bilgi verebiliyormusunuz acaba?
Merhaba,
Forum özel mesajınızı kontrol ediniz lütfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba,fiyat hakkında bilgi verebiliyormusunuz acaba?
Kimse kaliciligini merak etmiyor galiba..agri yapip yapmadigini da ?
fiyat alabılırmıyım
peki etkisi geçince yada henuz gecmeden yuze benzer mudahaleler yapilabilirmi..benzer olmayan mudahaleler de sorumun icindedir...Merhaba,
İşlem sırasında anestezik kremler sürüldüğü için herhangi bir acı hissetmezsiniz. İşlem biter ve kremlerin etkisi geçince haliyle suratınızda bir his oluşacaktır fakat bugüne kadar "çok ağrım var" diyen hiç hastamız olmadı. Kalıcılığına gelince ortalama 2 sene diye bir rakam verebiliriz fakat beslenme, spor ve yaşınızın etkisiyle, kolajen üretiminize bağlı olarak bu süreç 4-5 seneye kadar uzanabilir.
Merhabalar, yaşım 42 örümcek agı estetiğini yaptırmak istiyorum ücreti nedir pahalı bir işlemmi bilgi verirseniz sevinirim.
Aylin hanım aradı ve bilgilendirme yaptı teşekkür ederim. ama benim anlamadığım bu forumda. Op Dr Bülent cihantim adına hesap açılmış sanki doktor beyle yazışıyoruz gibi bir izlenim doguyor ayrıca bana Ankarada yaptırıcam Operasyon için doktor Bülent bey.in deyilde başka bir doktorun benim operasyonumu yapacağı söylendi Bülent beyin işleri yoğun olduğu için kendisi istanbuldaymış ben başka doktora yaptırıcaksam nicin size yazayım? kaldıki bana verilen ücret cok yüksek ben başka doktor aramaya devam edicem size başarılar.
fiyat bilgisi alabilir miyim acaba?
merhaba benım hassas bır cıldım var.mrak ettıgım bu ıpler herhangı bır alerjıye sebep oluyormu.cılt altı kolayca kabullenıyormu .cıltte kızarıklık sıvılce vs gıbı yan etkıler yaratıyormu.bıde fıyat ogrenebılırsem sevınırım.malum sehır dışından gelmem gerekiyor.ön görüşme ucretlımı?
Merhaba,
Fiyat bilgisi rica ediyorum.İyi günler.
Kesinlikle mükemmel bir uygulama yakın zamanda yaptırdım ve böylesi bir sonuç beklemiyordum çok etkilendim. Ve tabi uygulayan kişi ve Ürünün kaliteside çok önemli tabi . Umarım isteyen herkes başarıyla uygulamayı yaptırabilir