B BektasKoyuAssos benim iletişim bilgilerimi istemeniz ne anlam teşkil edecek bilmiyorum ama, sanırım benim anlattıklarımın gerçekliğini sorguluyorsunuz.
Herneyse ben sözümün eri biriyim. Ağzımdan çıkan her söz doğru kabul edilir.
Bunun için de size adımı ve iletişim bilgimi gönderdim.
Ancak lütfen beni tekrar tekrar sekreteryanızla muhattap edip sorulara maruz bırakmayın. Bu bilgiyi verdim birbirinizden haberiniz olsun diye.
Teşekkür ederim.
Merhaba,
Öncelikle özel mesaj yoluyla vermiş olduğunuz iletişim bilgileri için teşekkürler. İletişim bilgilerinizi istememizdeki amaç, yaşadığınız sorunların ne olduğuna daha iyi bakabilmek için, adınıza açılan hasta kayıtlarını incelemek aslında. Çağrı merkezimiz ve hasta danışmanlarımız açılan her kayıt için, süreci anlatan bir form oluştururlar. Sizin adınıza açılan kayıtta ise bir dönem bizimle çalışmış ve size sözlü olarak talihsiz ifadelerde bulunduğunu dile getirdiğiniz fakat şu an bizimle iş akdi olmayan bir çalışanımızla iletişim kurduğunuz not edilmiş ve kendisinin de yazdığı cümleler var.
Talihsiz diyoruz zira bu eski çalışanımızla yollarımızı ayırmamızın sebeplerinden bir tanesi de buydu.
Estetik International 1999 yılından beri hizmet veren bir Sağlık Gurubu, kendimizi geliştirmeye ve gerçek anlamda %100 müşteri memnuniyetine dikkat etmeye çabalıyoruz. Bakın yine müşteri dedim, siz yine bana kızacaksınız ama:=) geçen gün "hasta" memnuniyeti ifadesini kullandığımız bir takipçi ise" neden hasta diyorsunuz, estetik cerrahide hasta olmaz" dedi. Hangi ifadeyi kullanmak doğrudur, hasta elbette müşteri değildir ama oluşturulan Uluslar arası ISO formlarında bile "müşteri" olarak ifade ediliyor. Genel bir terim gibi kullanmaya çabaladık aslında.
Sonuç olarak sizin konunuza tekrar dönecek olursak, aslında demek istediğimiz şu; yaşadığınız ve gerçekten bizi üzen bu olay karşısında özür diliyoruz. Sizinle iletişim halinde bulunan, size randevu planlamasındaki değişikliği iletmekle yükümlü olduğu halde, atlayan ve gerçek anlamda Estetik International çatısı altındaki diğer cerrah ve doktorlarımıza da anlamsız bir yetersizlik kifayeti yükleyen bu çalışanımızla yollarımızı ayırdığımız için isabetli bir karar aldığımızı düşünüyoruz. İfade ettiği şekilde bir durum söz konusu bile olamaz. Biz bu çatı altında hep beraber yürümeye, bilgi birikimimizi ve deneyimlerimizi paylaşmaya çaba sarf eden bir aileyiz. Estetik International çatısı altındaki her doktorumuzun birbirleriyle yarışacak seviyede meziyetleri ve donanımları var.
Cattelaya, bu şekilde bir geri bildirim yaptığınız için de çok teşekkürler. Zira bu tarz olaylar her ne kadar hastalarımız açısından olumsuz olsa da, bizim kurum olarak hatalarımızı düzeltip ya da aldığımız kararların ne kadar isabetli olduğunu anlamamıza yardımcı oluyor.
Her ne kadar beni tekrar aramayın deseniz de, bu tarz bir sorunla tekrar karşılaşmayacağınızı garanti ederek, size, Estetik International kapılarının sonuna kadar açık olduğunu ifade etmek istiyoruz. Yaşanan bu olay için özrümüzü kabul etmeniz ve esen kalmanız dileklerimle...