Örümcek Ağı Estetiği Hasta Deneyimleri

BektasKoyuAssos

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2014
247
82
Bu bölümde Örümcek Ağı Estetiği yaptıran hastalarımızla yaptığımız video çekimini ve ayrıca kliniklerimizde doldurdukları "Hasta Memnuniyet Formları"nı bulabilirsiniz.

Örümcek Ağı Estetiği Hasta Memnuniyet Formları

örümcek ağı estetiği yorum 3.jpg
örümcek ağı estetiği yorum 2.jpg
örümcek ağı estetiği yorum.jpg

Son düzenleme:
Ünlülerden yaptıran varmı bu ameliyatı?

Merhaba,

Öncelikle Örümcek ağı estetiği cerrahi bir operasyon, ameliyat değildir, ince uçlu iğneler vasıtasıyla cilt altı dokusuna yerleştirilen polidiaksanon iplerin, zamanla lifting, canlanma ve toparlanma etkisi gösterdiği bir uygulamadır. İsim ve patent hakkı Op. Dr. Bülent Cihantimur'a aittir. Kliniklerimize gelen hastalarımızın, hasta gizliliği prensibine son derece bağlı olduğumuzdan, ünlü olsalar dahi, kendilerinden izin almadıkça kimliklerini açıklayamıyoruz.

Peki bu işlemden sonra yüze nasıl bir bakım uygulamak gerekir.

Merhaba,

Örümcek Ağı Estetiği sonrasında hastalarımıza ödem oluşmaması için ilk birkaç gün aşırı sıcak su ile duş almamalarını öneriyoruz. Bunun dışında yaptığımız herhangi bir uyarı bulunmuyor. Sosyal hayatınıza geçiş yapabilirsiniz, günlük kullandığınız nemlendiricinizi kullanabilirsiniz, makyaj dahi yapabilirsiniz. Kısaca ekstra yapmanız gereken bir bir bakım uygulaması bulunmuyor.

Yapıldıktan ne kadar süre sonra sonra sonuç görülmeye başlanır , yaptırır yaptırmaz bir değişim görülür mü?

Yapıldıktan ne kadar süre sonra sonra sonuç görülmeye başlanır , yaptırır yaptırmaz bir değişim görülür mü?

Merhaba,

Sizin nezdinizde, en fazla sorulan bu soruya, ayrıntılı bir cevap vermek istiyoruz. Örümcek Ağı Estetiği sonrasında hemen değişimi, gerginliği ve onarımı hisseden hastalarımızın sayısı çok fazla. (%96) fakat bu radikal bir değişim değildir. Zaman içinde bu değişimi çok daha iyi anlarsınız. Tıbbı literatüre geçen Örümcek Ağı Estetiğinin etki mekanizması, vücudun, iplerin etrafına kendi ağ dokusunu örmesi ve bu şekilde etkiye tepki vererek, cildin ameliyatsız bir lifting yaşamasıyla sonuçlanır. Zaman içinde, cilt gerilir, kırışıklıklar yok olur ve form kazanır. Ama dediğimiz gibi bu bir süreç, sizin beslenme alışkanlıklarınızla, yaşam kalitenizle son derece ilintili. En kötü ihtimalle nihai sonuca 6 ay içerisinde ulaşırsınız. Hastalarımız arasında yaptığımız memnuniyet soruşturmasında, günden güne tazelendiklerini, günden güne çizgilerin yok olduğunu ve form kazandıklarını söylüyorlar. Çoğunluk, birden bire radikal bir değişim yerine, yavaş yavaş ve alıştıra alıştıra, sezdirmeden yakaladıkları bu değişimden son derece memnunlar. Bu şekilde "sana birşey olmuş ama ne olmuş" sorusunu sürekli duyduklarından bahsediyorlar. Örümcek Ağı Estetiği ameliyatsız bir tekniktir, neşter kullanılmaz, bedene gerekli alt yapıyı hazırlayarak, "hadi şimdi sıra sende, iyileştir kendini" fırsatı sağlanır. Anında, derhal radikal bir değişim istiyorsanız, yine ameliyatsız bir teknik olan Cihantimur Yağ Transfer sistemiyle entegre edilmiş Örümcek Ağı Estetiğini veya cerrahi müdahale yoluyla klasik yüz germe ameliyatı olmanız gerekir.

kaç ayda gözle görülür etki oldu teşekkürler

Merhaba,

Bu videoda gördüğünüz hastalarımız "yeni hayatlar" projesi içinde, geçen sene ulusal bir kanalda yayınlanan Dr. Altuğ'un sunduğu bir program kapsamında Örümcek Ağı Estetiği yaptırmışlardı. Hastalarımız 15'er gün arayla yani, programın ertesi günü operasyona alındılar ve 15 gün sonra uygulamalar sonrasında tekrar ekran önüne çıkarıldılar. "Kaç ayda gözle görülür bir etki oldu" diye sormuşsunuz. Örümcek Ağı Estetiği yapıldıktan hemen sonra cildinizdeki gerginliği hissedersiniz. Ortalama 3 ay ila 6 arasında zirve yapar ve gözle görülür etki oluşur çünkü zaman içinde cilt alt dokusu bu iplere reaksiyon göstererek kendi kolajen dokusunu iplerin etrafına örmeye başlayacaktır. Cilt bu aşamada yoğun kolajen etkisi ile canlanır, tazelik kazanır ve lifting mekanizmasını devreye sokar.

Bu bilgilerin hiç biri mevcut değil tabii ki. Dediğim olayın Ekim ayında olduğunu hatırlatmak isterim. O günden bugüne taşıyacak değilim kişi bilgilerini, takdir edersiniz. Uzun boylu! kumral, asistanınız olduğunu sötleyen orta yaşlı bir hanımdı. Açıkcası konuyla ilgili bir inceleöe başlatıp başlatmamanız da bir anlam teşkil etmiyor artık benim için. Sadece yaşadığım deneyimi anlatmak ve bu portalda paylaşmak istedim. Burda ve çeşitli internet sayfalarında boy boy reklam vermeye benzemez çünkü. İnsan ya olduğu gibi görünsün ya da göründüğü gibi olsun. Çünkü ben 1 hafta öncesinden randevu aldım ve size bu örümcek ağını yaptırmak üzere başka bir şehirden geldim. Burda asıl mesele sizin vermiş olduğunuz randevuya sadık kalmayıp beni geçiştirecek asistanlarınıza emanet etmiş olmanız. Zahmet edip, bana, benimle sizin değil de halkla ilişkilerin veya sekretaryanızın görüşeceği bilgisini telefonda vermiş olsaydınız; ben de taaa buralardan kalkıp gelmeden, kafamda bitirirdim. Ben onca yolu sohbet etmek için gelmedim neticede. Üstelik bu şekilde güven de kaybetmemiş olurdunuz.

Mesajınızda sonradan dikkatimi çeken cümlenizi de çok ironik bulduğumu söylemeden geçemeyeceğim.

Birincisi potansiyel hastalarınızı; müşteri olarak algılandığımı sizin ağzınızdan duymak pek nahoş
İkincisi: Siz müşteri memnuniyeti açısından sorumluluklarınızı yerine getirip getiremeyeceğinizi; daha randevuya sadık kalmadığınız gün ortaya koydunuz.

Sonuç itibariyle niyetim sizin şahsınıza bir saldırı veya sizi incitmek değil, böyle bir konudan belki de haberiniz olmadığını düşünerek bu portalda sizi bilgilendirmek.

B BektasKoyuAssos benim iletişim bilgilerimi istemeniz ne anlam teşkil edecek bilmiyorum ama, sanırım benim anlattıklarımın gerçekliğini sorguluyorsunuz.
Herneyse ben sözümün eri biriyim. Ağzımdan çıkan her söz doğru kabul edilir.

Bunun için de size adımı ve iletişim bilgimi gönderdim.

Ancak lütfen beni tekrar tekrar sekreteryanızla muhattap edip sorulara maruz bırakmayın. Bu bilgiyi verdim birbirinizden haberiniz olsun diye.
Teşekkür ederim.

Merhaba,

Öncelikle özel mesaj yoluyla vermiş olduğunuz iletişim bilgileri için teşekkürler. İletişim bilgilerinizi istememizdeki amaç, yaşadığınız sorunların ne olduğuna daha iyi bakabilmek için, adınıza açılan hasta kayıtlarını incelemek aslında. Çağrı merkezimiz ve hasta danışmanlarımız açılan her kayıt için, süreci anlatan bir form oluştururlar. Sizin adınıza açılan kayıtta ise bir dönem bizimle çalışmış ve size sözlü olarak talihsiz ifadelerde bulunduğunu dile getirdiğiniz fakat şu an bizimle iş akdi olmayan bir çalışanımızla iletişim kurduğunuz not edilmiş ve kendisinin de yazdığı cümleler var.

Talihsiz diyoruz zira bu eski çalışanımızla yollarımızı ayırmamızın sebeplerinden bir tanesi de buydu. Estetik International 1999 yılından beri hizmet veren bir Sağlık Gurubu, kendimizi geliştirmeye ve gerçek anlamda %100 müşteri memnuniyetine dikkat etmeye çabalıyoruz. Bakın yine müşteri dedim, siz yine bana kızacaksınız ama:=) geçen gün "hasta" memnuniyeti ifadesini kullandığımız bir takipçi ise" neden hasta diyorsunuz, estetik cerrahide hasta olmaz" dedi. Hangi ifadeyi kullanmak doğrudur, hasta elbette müşteri değildir ama oluşturulan Uluslar arası ISO formlarında bile "müşteri" olarak ifade ediliyor. Genel bir terim gibi kullanmaya çabaladık aslında.

Sonuç olarak sizin konunuza tekrar dönecek olursak, aslında demek istediğimiz şu; yaşadığınız ve gerçekten bizi üzen bu olay karşısında özür diliyoruz. Sizinle iletişim halinde bulunan, size randevu planlamasındaki değişikliği iletmekle yükümlü olduğu halde, atlayan ve gerçek anlamda Estetik International çatısı altındaki diğer cerrah ve doktorlarımıza da anlamsız bir yetersizlik kifayeti yükleyen bu çalışanımızla yollarımızı ayırdığımız için isabetli bir karar aldığımızı düşünüyoruz. İfade ettiği şekilde bir durum söz konusu bile olamaz. Biz bu çatı altında hep beraber yürümeye, bilgi birikimimizi ve deneyimlerimizi paylaşmaya çaba sarf eden bir aileyiz. Estetik International çatısı altındaki her doktorumuzun birbirleriyle yarışacak seviyede meziyetleri ve donanımları var.

Cattelaya, bu şekilde bir geri bildirim yaptığınız için de çok teşekkürler. Zira bu tarz olaylar her ne kadar hastalarımız açısından olumsuz olsa da, bizim kurum olarak hatalarımızı düzeltip ya da aldığımız kararların ne kadar isabetli olduğunu anlamamıza yardımcı oluyor.

Her ne kadar beni tekrar aramayın deseniz de, bu tarz bir sorunla tekrar karşılaşmayacağınızı garanti ederek, size, Estetik International kapılarının sonuna kadar açık olduğunu ifade etmek istiyoruz. Yaşanan bu olay için özrümüzü kabul etmeniz ve esen kalmanız dileklerimle...

Mesajınızda sonradan dikkatimi çeken cümlenizi de çok ironik bulduğumu söylemeden geçemeyeceğim.

Birincisi potansiyel hastalarınızı; müşteri olarak algılandığımı sizin ağzınızdan duymak pek nahoş
İkincisi: Siz müşteri memnuniyeti açısından sorumluluklarınızı yerine getirip getiremeyeceğinizi; daha randevuya sadık kalmadığınız gün ortaya koydunuz.

Sonuç itibariyle niyetim sizin şahsınıza bir saldırı veya sizi incitmek değil, böyle bir konudan belki de haberiniz olmadığını düşünerek bu portalda sizi bilgilendirmek.

Cattaleya, lütfen bir önceki mesajımızı okuyunuz

Bu uygulamanın 24 ayar saf altın iplerle olanını duydum. Ismi matrixti sanırım. Sizde uyguluyormusunuz acaba

Bu uygulamanın 24 ayar saf altın iplerle olanını duydum. Ismi matrixti sanırım. Sizde uyguluyormusunuz acaba

Merhaba,

Örümcek Ağı Estetiği isim ve patent hakkı Op. Dr. Bülent Cihantimur'a ait bir uygulamadır. Tekniğin ayrıntıları ve işleyiş mekanizmasının son derece etkili olmasından dolayı, farklı isimlerle bugün pek çok yerde merdiven altı olarak tabir ettiğimiz şekline rastlamanız mümkün. Bizim kullanığımız ipler PDO dediğimiz medikal iplerdir ve bunlar 6 ay içerisinde eriyerek kaybolurlar. Şimdi mevzuyu daha net anlayabilmeniz için tekniğin mekanizmasından bahsetmek gerekir. İpleri cilt alt dokusuna, gelecekte lifting mekanizmasını devreye sokmak için yerli yerine yerleştirdikten sonra, vücudumuz bu iplerin etrafına kendi kolajen ağını örer. Etkiye tepki gibi düşünün bu kısmı. Az evvel söylediğim gibi 6 ay içinde bu ipler erir ama vücut zaten kendi ağını örmüştür. Dolayısıyla cilt kendi kendini yenilemeye devam edecek ve bu ağı kabullenip, yaşamaya devam edecektir. Fakat siz bu iplerin 24 ayar altın kaplama olanlarını kullanırsanız, 6 aydan daha fazla bedeninizde kalmasını sağlamış olursunuz. Sürekli tepki göstermeye başlayan cilt alt dokusunda, fazla birikimler, yoğunlaşmalar ve çökmeler meydana gelebilir. Bedene çok gerekli olmadıkça uzun süre kalıcı maddelerin sokulması, son derece zararlı etkilere neden olabilir. Bu sebeple uygulamıyoruz. Umarım yardımcı olabilmişizdir

X