Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ramazanda ne soru sorsaydim :)Ramazan geldi, başladı bozuldu mu bozulmadı mı konuları...
Bu olayın bizcesi yok, tek bir doğrusu var.
Evet, bozuldu orucunuz.
Diyaneti arayın ramazanda. Burda herkes bişey söyledi zamanında. Hala da adetliyken oruç tutar namaz kılar diyen var. Çok zor değil yaaa diyanetten araştırmak net varsa kendiniz araştırın. En akıllıca. Buraya sormak saçmalık.Ramazanda ne soru sorsaydim :)
Forumdakiler gibi sevgilimle iliskiye girdim kizligim gittimi yada orucum bozuldumu deseydim :)
Tesekkur ederim cevabiniz icin yinede
Bu ibadetler için boy abdesti gerekir ve Regl iken boy abdestimiz olmayacağından oruç tutup,namaz kılınamaz.Adetli kadın oruç da tutar, namaz da kılar. Allah demiyor ki tutmayın, kılmayın. Din Allahın dini, kurallar hocalara ait. Bu işte bi tuhaflık yok mu?
Eğer forumu incelerseniz, dün aynı sebeple açılan bir konuyu görürdünüz.Ramazanda ne soru sorsaydim :)
Forumdakiler gibi sevgilimle iliskiye girdim kizligim gittimi yada orucum bozuldumu deseydim :)
Deliliniz nedir? Yani hangi ayetlere dayanarak söylüyorsunuz?Bu ibadetler için boy abdesti gerekir ve Regl iken boy abdestimiz olmayacağından oruç tutup,namaz kılınamaz.
Konu sahibi evet orucunuz bozulmuş. Eğer reglniz 10 günü geçmediyse.
Ramazanda ne soru sorsaydim :)
Gusül abdesti oruç için değil namaz için olmasi gerekir.
Yani orucun şartlarinda abdest yok ama sonuçta oruçluyken de namaz kilinacagi için gusül abdesti aliriz.
O yüzden adetli kadin aslinda oruc tutabilir. Ama kendini kotu hissederse zorlanacaksa tutmak zorunda değil kaza yapabilir.