Oruç

Bende öyle diyorum bakıyorum herkes rahat tutuyor eşim bile çalıştığı halde hiçbirşeyi yok ben evdeyim ama ölü yorum sanki beynim cikicak yerinden
Sahurda agri kesici icip.oyle niyetlenin bu olasi agriyi kesecektir diye tahmin ediyorum ve ara ara basiniza su serpin hafifce

Şimdi geldim arkadaşlar doktordan emar verdi bana ama 22 sinde yer yok çünkü belirtileri migren dedi migrenlilere oruc olmuyo dedi yinede tabi emar sonucuna bakılacak şimdilik beklicez yorum yazan arkadaşlara çok teşekkür

bugun tamda öyle bi gün gecirdim işden izin alıp yattım gün boyu bende migren hastasıyım üstelik mide sorunumda var ama sık olmuyo ağrılarım çok şükür agırsada bi türlü idare ediyorum bıakmayı düşünmüyorum orucu insallah rabbim yardım edder bırakmayız yılda birkere bugünü böyle atlattım inşallah yarına hepimiz cok kolay bi gün geciririz

Geçmiş olsun allah şifa versin sanada inanki dayanilacak gibi olsa bende tutayim malesef orucum ziyan oluyo butun gun bosa tutmus oluyorum cunku cikariyorum istemsi elimde degil bulantiyi durduraniyorum

Geçmiş olsun allah şifa versin sanada inanki dayanilacak gibi olsa bende tutayim malesef orucum ziyan oluyo butun gun bosa tutmus oluyorum cunku cikariyorum istemsi elimde degil bulantiyi durduraniyorum
sagaol canım.buantı çok fena cok şükür o olmuyo rabbiim tüm çekenlere şifa versin

bende mıgrenım var saurda agrıkesıcı majezık ıcıyorum tutuyorum cok sukur yalnız benım koyu renklı akıntım oluyo o acaba orucu bozuyo mu

22 de olan emari hala cektiremedim arkadaşlar beni buldu arızalandı makinalar üç kere attılar ileri ye en son yarın iftar vakti verdiler randevuyu bakalım cekikecekmi osatte hayırlısı devlette böyle şeyler olmuyomu ya çok önemli bu durum varsa ölümcül hastalar vardır belki sonuçta bi ben degilim randevusu iptal olan anlamadım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…