- 11 Mart 2011
- 1.432
- 262
- 363
- Konu Sahibi Melek gibiydi
Bu atakla diğer ağrıları nasil ayiriyosunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah sifaversin tez zamanda iyilesirsin insallah
Sahurda agri kesici icip.oyle niyetlenin bu olasi agriyi kesecektir diye tahmin ediyorum ve ara ara basiniza su serpin hafifceBende öyle diyorum bakıyorum herkes rahat tutuyor eşim bile çalıştığı halde hiçbirşeyi yok ben evdeyim ama ölü yorum sanki beynim cikicak yerinden
Yıllardır ağrı kesici içiyorum zaten ağrı olunca zanederim ise yarmiyo artık yarınki doktordan sonra artık anlicazSahurda agri kesici icip.oyle niyetlenin bu olasi agriyi kesecektir diye tahmin ediyorum ve ara ara basiniza su serpin hafifce
Geçmiş olsun allah şifa versin sanada inanki dayanilacak gibi olsa bende tutayim malesef orucum ziyan oluyo butun gun bosa tutmus oluyorum cunku cikariyorum istemsi elimde degil bulantiyi durduraniyorumbugun tamda öyle bi gün gecirdim işden izin alıp yattım gün boyu bende migren hastasıyım üstelik mide sorunumda var ama sık olmuyo ağrılarım çok şükür agırsada bi türlü idare ediyorum bıakmayı düşünmüyorum orucu insallah rabbim yardım edder bırakmayız yılda birkere bugünü böyle atlattım inşallah yarına hepimiz cok kolay bi gün geciririz
sagaol canım.buantı çok fena cok şükür o olmuyo rabbiim tüm çekenlere şifa versinGeçmiş olsun allah şifa versin sanada inanki dayanilacak gibi olsa bende tutayim malesef orucum ziyan oluyo butun gun bosa tutmus oluyorum cunku cikariyorum istemsi elimde degil bulantiyi durduraniyorum