- 24 Haziran 2015
- 39.922
- 154.661
- 598
- Konu Sahibi Melek gibiydi
Gecmis olsun.insallah onemli birsey yoktur.bende regliydim.bebegim var emziriyorum tutmayi denesemmi diyorum ama kararsiz kaldim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktora gitti mi peki ne çıktıtansiyon düşüklüğünden olabilir. 3 kere sizin dediğiniz gibi olduğum için gözümü acil serviste açtım. kusmuş bayılmışım. tansiyon çok düşmüş zaten normalde düşük olduğu için susuzluktan mide bulantısı göz kararması baş dönmesi, gerisi yok.
Yarına aldım randevu bakalım ne cikicak geçmiş olsun sana canimben de de var bahsettiklerin
benim derdim migren
yanlız gizli şekerinize baktırın
Ah canım sorma ne atak hemde gidiyodum öbür tarafa allah korusun fidye çok yüksek nasil veririm bilmem bizim bütçemiz yetmez günlük 20 milyondur galiba napcam kizlarÜzülmeyin Rabbim kimseye kaldiramayacagindan fazla yük yuklemez. Boyle tutarsanız sagliginiza zarar vebale bile girersiniz. Sonuçta sagligimiz bize emanet ve korumak zorundayiz.
Büyük ihtimal migren var sizde atak gecirmissiniz açlığa bağlı olarak. Mutlaka bir doktora gorunun ve oruç boyutuna doktorunuz karar versin. Eğer ilaç verir ve ilaca rağmen de bu sene ve sonrasında da tutmayın derse borclarinizi da odeyemeyeceginiz için şimdiden günlük fidyenizi verin.
Allah şifa versin.
Geçen sene duymuştum biseyim yoktu ama önceki senelerdede oluyodum calisiyodum ozananlar tutmuyodum isdendir diyeTam kan syaımı yaptır
Biz bilemeyiz
Doktor yönlendirir
Geçmiş olsun
Geçen yıl böyle bir sorun olmuş muydu Ramazan ayında
Sorma öyleymiş yemek yiyemiyorumki canimKusunca oruc bzulur canım
Istıfra edersen ac durma bısıler ye ama yınede bı arastr ben byle bılıyrumda syleyeyım dedım
Benimde tansiyonum ne zaman ölçsem düşükGeçen sene duymuştum biseyim yoktu ama önceki senelerdede oluyodum calisiyodum ozananlar tutmuyodum isdendir diye
Ilacın veriyorlar mi pekiCanım benimde bu sene koyulmuş bir migren teşhisim var
Daha önce kolay tutuyordum
ama bende bu sene 3 gün tuttum, bugün tutamadım.
Önemli olan sağlıklı ve huzurlu bir şekilde
ibadeti tamamlayabilmek.
Sağlığın el vermiyorsa eziyete dönüştürmenin bir anlamı yok.
Kahvaltı başka bişey yemedim canimSahurda ne yıyorsunuz pekı
Doktora gitti mi peki ne çıktı
Allah sifaversin tez zamanda iyilesirsin insallahkansızlık, akdeniz anemisi taşıyıcısıyım.
Evet aynı bulanık görüyorum ses ve ışık koku hiç birini istemiyorum o andaMigrene benziyor..Bende de var hemde auralisindan..berbat birşey bu yüzden oruç tutamıyorum. Başladığında gözlerim bile görmüyor çünkü. Ayakta duramıyorum.
Ben tutamadığım için fitre vermeyi düşünüyorum.
Migren demek ki..yinede bir doktora görünün.Evet aynı bulanık görüyorum ses ve ışık koku hiç birini istemiyorum o anda
Hangi doktor bakiyo bu hastalığa nurolojiden aldım ben yarın için randevuMigren demek ki..yinede bir doktora görünün.
Ve tutmadığıniz günler için fitre verin.
Evet nöroloji sanırım. Dahiliyeye bile gitseniz onlar yönlendirir zaten merak etmeyin.Hangi doktor bakiyo bu hastalığa nurolojiden aldım ben yarın için randevu
Ilacın veriyorlar mi peki