- 3 Nisan 2014
- 36.135
- 147.291
- 798
- Konu Sahibi Melek gibiydi
-
Migren bukadar şiddetli başağrısı yaparmi canım ya
Çok tesekkur ederim yorumuna bugün tutmadim tutamak zaten çok kötü oluyorum suan başka içtiğim ilaçlar var onlar bitsin randevu alıp gidicem allah biliyo ya çok üzgünüm tutamadığı icin9-6 dır normal tansiyonum, normalde oruçta sıkıntı hiç çekmedim.
ama zaten düşük tansiyon azıcık dengesi şaşsa bu şekilde sonuçlanabiliyor.
arkadaşların dediği gibi migren de olabilir, tansiyon düşüklüğü de olabilir.
her durumda sağlığınız önemli, oruç tutmamalısınız diye düşünüyorum.
geçmiş olsun.
Aynen canım ya sen tutuyomusum peki orucunu bide beslenmeni yazarmisin biraz zahmet olmazsaaynılarını yaşıyorum,migren adı,ilk başta vurur,mumkum olduğunca ıyı beslen,tatlı asla yeme,meyve filan,şeker çok tetıklıyor,eskıden çokkk olurdum,ama tatlıyı kesıp ıyı beslenınce taş çatlasın 4 kez anca olurum,ilk gün oldum,ağla ağla ağla,vallahı perina oldum,ölümlerden ölüm seçtim,çok ıyı anlıyorum,buz fılan koy başına,sabır,açlığa bağlı mıgren benımkıde,bunula ilgili tecrubelerı olan varsa paylaşsın lütfen
Çok tesekkur ederim yorumuna bugün tutmadim tutamak zaten çok kötü oluyorum suan başka içtiğim ilaçlar var onlar bitsin randevu alıp gidicem allah biliyo ya çok üzgünüm tutamadığı icin
Zorlamanın anlamı yok doğru söylüyorsun teşekkürler canimhiç üzülme, olur da sebebini tam öğrenip tedavini olursan kaza orucu tutarsın, olmazsa da yapacak bir şey yok, başka şekilde ibadet yaparsın sen de.
Ama kendini bir daha o kadar zorlama derim ben nacizane tavsiye olarak.
Oda var bende midemde gstirit var sanada geçmiş olsun canimAnlattigin sey migrene benziyor.
Bucudunuz direncsiz sanirim. Benimde böyle oluyordu bir dönem.. sıvı tuketimini arttirdim. Daha kuvvet vericibseyler ile takviye ettim iftarla sahur arasinda.
Ve ulserim var. Uzun süreacliga gelemeyej bir midem..
Bir haftadan sonra rahatliyorum cok şükür.
tutuyorum çok şükür,proteın ye iftarda,çorba filan yeme,zeytın hurma,ben sahur etmıyorum,etsem ıyı olcak ama etmıyorum,etsemde tost yumurta domates yerım,ama çok azıyorum ben,tavuk fılan haşlarım,tuz yok,sızmayağ organık ürünlerle beslenıyroum,bırde geirlme,sakın ol,ılk gün bişeye gerildim ben,tetıkledıAynen canım ya sen tutuyomusum peki orucunu bide beslenmeni yazarmisin biraz zahmet olmazsa
Anammmm ben sahurdada yemessem komalik olurum herhal bakalım allah biliyo inşallah bidahami ramazanatutuyorum çok şükür,proteın ye iftarda,çorba filan yeme,zeytın hurma,ben sahur etmıyorum,etsem ıyı olcak ama etmıyorum,etsemde tost yumurta domates yerım,ama çok azıyorum ben,tavuk fılan haşlarım,tuz yok,sızmayağ organık ürünlerle beslenıyroum,bırde geirlme,sakın ol,ılk gün bişeye gerildim ben,tetıkledı
Benim de olur adetimin olacagini o garip basagrisindan anlarim. Vucut filan sisiyor biliyorum da basagrisi son bir iki senedir fark ettigim birsey.Kizlar bu migren denen igrenc agrinin adet dönemiyle alakasi olabiliyormu?ben hemen hemen her ay adete 3 gun kala baş ağrısı tutuyor.cok siddetli boyle kafama soda şişesini geçiresim geliyor.(soda içiyordum da o an )midem bulaniyor ayni zamanda ama kusmuyorum.hafif bulaniyor.
Üzülmeyin Rabbim kimseye kaldiramayacagindan fazla yük yuklemez. Boyle tutarsanız sagliginiza zarar vebale bile girersiniz. Sonuçta sagligimiz bize emanet ve korumak zorundayiz.Çok tesekkur ederim yorumuna bugün tutmadim tutamak zaten çok kötü oluyorum suan başka içtiğim ilaçlar var onlar bitsin randevu alıp gidicem allah biliyo ya çok üzgünüm tutamadığı icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?