Oruç

9-6 dır normal tansiyonum, normalde oruçta sıkıntı hiç çekmedim.
ama zaten düşük tansiyon azıcık dengesi şaşsa bu şekilde sonuçlanabiliyor.

arkadaşların dediği gibi migren de olabilir, tansiyon düşüklüğü de olabilir.
her durumda sağlığınız önemli, oruç tutmamalısınız diye düşünüyorum.
geçmiş olsun.

Çok tesekkur ederim yorumuna bugün tutmadim tutamak zaten çok kötü oluyorum suan başka içtiğim ilaçlar var onlar bitsin randevu alıp gidicem allah biliyo ya çok üzgünüm tutamadığı icin

aynılarını yaşıyorum,migren adı,ilk başta vurur,mumkum olduğunca ıyı beslen,tatlı asla yeme,meyve filan,şeker çok tetıklıyor,eskıden çokkk olurdum,ama tatlıyı kesıp ıyı beslenınce taş çatlasın 4 kez anca olurum,ilk gün oldum,ağla ağla ağla,vallahı perina oldum,ölümlerden ölüm seçtim,çok ıyı anlıyorum,buz fılan koy başına,sabır,açlığa bağlı mıgren benımkıde,bunula ilgili tecrubelerı olan varsa paylaşsın lütfen

Aynen canım ya sen tutuyomusum peki orucunu bide beslenmeni yazarmisin biraz zahmet olmazsa

Çok tesekkur ederim yorumuna bugün tutmadim tutamak zaten çok kötü oluyorum suan başka içtiğim ilaçlar var onlar bitsin randevu alıp gidicem allah biliyo ya çok üzgünüm tutamadığı icin

hiç üzülme, olur da sebebini tam öğrenip tedavini olursan kaza orucu tutarsın, olmazsa da yapacak bir şey yok, başka şekilde ibadet yaparsın sen de.
Ama kendini bir daha o kadar zorlama derim ben nacizane tavsiye olarak.

Anlattigin sey migrene benziyor.
Bucudunuz direncsiz sanirim. Benimde böyle oluyordu bir dönem.. sıvı tuketimini arttirdim. Daha kuvvet vericibseyler ile takviye ettim iftarla sahur arasinda.
Ve ulserim var. Uzun süreacliga gelemeyej bir midem..
Bir haftadan sonra rahatliyorum cok şükür.

hiç üzülme, olur da sebebini tam öğrenip tedavini olursan kaza orucu tutarsın, olmazsa da yapacak bir şey yok, başka şekilde ibadet yaparsın sen de.
Ama kendini bir daha o kadar zorlama derim ben nacizane tavsiye olarak.
Zorlamanın anlamı yok doğru söylüyorsun teşekkürler canim

Oda var bende midemde gstirit var sanada geçmiş olsun canim

Benimde migrenim olduğundan sahurda mutlaka ağrısa da ağrımasa da ağrı kesicimi peşin peşin alıyorum.o ağrı kesici beni iftara kadar idare ediyor.bence dene sen de

Aynen canım ya sen tutuyomusum peki orucunu bide beslenmeni yazarmisin biraz zahmet olmazsa
tutuyorum çok şükür,proteın ye iftarda,çorba filan yeme,zeytın hurma,ben sahur etmıyorum,etsem ıyı olcak ama etmıyorum,etsemde tost yumurta domates yerım,ama çok azıyorum ben,tavuk fılan haşlarım,tuz yok,sızmayağ organık ürünlerle beslenıyroum,bırde geirlme,sakın ol,ılk gün bişeye gerildim ben,tetıkledı

Anammmm ben sahurdada yemessem komalik olurum herhal bakalım allah biliyo inşallah bidahami ramazana

tansiyon düşüklüğünden olabilir. 3 kere sizin dediğiniz gibi olduğum için gözümü acil serviste açtım. kusmuş bayılmışım. tansiyon çok düşmüş zaten normalde düşük olduğu için susuzluktan mide bulantısı göz kararması baş dönmesi, gerisi yok.

Benim de olur adetimin olacagini o garip basagrisindan anlarim. Vucut filan sisiyor biliyorum da basagrisi son bir iki senedir fark ettigim birsey.

Üzülmeyin Rabbim kimseye kaldiramayacagindan fazla yük yuklemez. Boyle tutarsanız sagliginiza zarar vebale bile girersiniz. Sonuçta sagligimiz bize emanet ve korumak zorundayiz.

Büyük ihtimal migren var sizde atak gecirmissiniz açlığa bağlı olarak. Mutlaka bir doktora gorunun ve oruç boyutuna doktorunuz karar versin. Eğer ilaç verir ve ilaca rağmen de bu sene ve sonrasında da tutmayın derse borclarinizi da odeyemeyeceginiz için şimdiden günlük fidyenizi verin.

Allah şifa versin.

Canım benimde bu sene koyulmuş bir migren teşhisim var
Daha önce kolay tutuyordum
ama bende bu sene 3 gün tuttum, bugün tutamadım.
Önemli olan sağlıklı ve huzurlu bir şekilde
ibadeti tamamlayabilmek.
Sağlığın el vermiyorsa eziyete dönüştürmenin bir anlamı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…