- 18 Haziran 2015
- 3.692
- 4.383
- 53
- Konu Sahibi Melek gibiydi
-
Ramazan başlayalı üç gün oldu ben ucgundur tutuyorum arkadaslar ama gelin bide bana sorun ilkgun akşamüstü başlayan başağrısı bulantı ve kusmayla beraber kendime ancak onbirde geldim ağrı kesimiyle ikinci gün biseyim yoktu dedim ilkgun alisirim bugün yine aynı başağrısıbulantı kusma iftarı açtım biparca biseyle ondakka sonra yine çıkardım yine agrikesici alıp bekledim geçmek bilmedi acile gittik yeni geldim tansiyonun 9 5 çıktı iğne vurup gönderdiler iyiyim şimdi yarın tutmaya korkuyorum hatta tutmicam çok kötü oluyorum böyle olan var mi yoksa benim başka biseyimmi var acaba
Hadi ya geçmiş olsun nereye gitmek lazım migren içinEvet migrenin olayi bu zaten. Cok siddetli bir bas agrisi, feci sekilde kusma nobetleri. Kendimden biliyorum. Nende ramazanda ayni seyleri yasiyorum. Sukur 3 gundur bende bisey yok. Umarim bu ramazan migrensiz gecer. Gecmis olsun sanada.
Norolojiye. Tomografi cektirin, orda cikiyor zaten migren. Hemen ilerlemesini durdurmak icin ilac tedavisine baslayin. Bu illet surekli ilerleyen bi hastalik.Hadi ya geçmiş olsun nereye gitmek lazım migren için
Tansiyonun hep mi düşük benim herzaman düşük çıkıyoAynen bide bulantı çıkarıp sürüyorum ki midede viseyde yok
Sahurda kahvaltı dışında bişey yemiyorum zaten bugün zaten pek bişey yiyemedimBenimde son birkac yildir ozellikle ilk gunler cok mide bulantim bas agrim oluyor aksama dogru burda birde iftar cok gec 9:30-10 gibi. Sonra bunye alisiyor hafifi yemek bol su icmek asit yapacak mide yakacak yemeklerden uzak durmak lazim.
Vucut icin buyuk bir sok oluyor sonucta, ondan once vucudu surekli cay kahve yemek abur cubur atistirmaya alistirip birden yemegi suyu kesinde alisamiyor.
Evet düşükTansiyonun hep mi düşük benim herzaman düşük çıkıyo
Bende tutmak için çok i stekliydim ama olmuyo ışte napayimBenim de tansiyonum hep 9 5 surekli düşük. Cok zorlaniyorum ama tutuyorum cok sukur Allahim kabul etsin.
Saglikli bir insanda bu kadar kusma vs olmaz. Bi doktora gidin degerlerinize falan baktirin..
Sahurda kahvaltı dışında bişey yemiyorum zaten bugün zaten pek bişey yiyemedim
Muhtemelen migrenin var canım, migrenlilerin düzenli uyku ve yemek alışkanlıkları olmalı, sahur için kalkmak ya da yiyip yatmak ki uyku saati yine değişmiş oluyor, gece sahura kalktıysan ertesi gün geç vakte kadar uyuduysan rutinin dışında aç kaldıysan işte bunlar hep migreni tetikliyor.Geçmiş olsun sanada ama ben gerçekten başağrısı bulantı çok korkuyorum allah korusun neolabilir bilmem
Ramazan başlayalı üç gün oldu ben ucgundur tutuyorum arkadaslar ama gelin bide bana sorun ilkgun akşamüstü başlayan başağrısı bulantı ve kusmayla beraber kendime ancak onbirde geldim ağrı kesimiyle ikinci gün biseyim yoktu dedim ilkgun alisirim bugün yine aynı başağrısıbulantı kusma iftarı açtım biparca biseyle ondakka sonra yine çıkardım yine agrikesici alıp bekledim geçmek bilmedi acile gittik yeni geldim tansiyonun 9 5 çıktı iğne vurup gönderdiler iyiyim şimdi yarın tutmaya korkuyorum hatta tutmicam çok kötü oluyorum böyle olan var mi yoksa benim başka biseyimmi var acaba
Oluyor canım adet dönemi hormonal dalgalanmalar da migreni tetikliyorKizlar bu migren denen igrenc agrinin adet dönemiyle alakasi olabiliyormu?ben hemen hemen her ay adete 3 gun kala baş ağrısı tutuyor.cok siddetli boyle kafama soda şişesini geçiresim geliyor.(soda içiyordum da o an )midem bulaniyor ayni zamanda ama kusmuyorum.hafif bulaniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?