• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oruç tutmak isteyenler gelsin

portakalkadn

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2024
160
280
18
34
Merhaba kızlar ben inatçı kilomda takılı kaldım . Ama pes etmeden devam edeceğim oruç tutuyorum akşamlari protein, mineral, karbonhidrat yönünden zengin gıdalar tüketiyorum bir sınırlamam yok doyunca bırakıyorum yüzde 80 sağlıklı beslenip yüzde 20 tatli6 ve ekmek tüketiyorum yavasta olsa kilom gidiyor. 67 ile başladım şu anda 62,1 kiloyum ..ayrıca günde sabah 15 dk akşam 15 olmak üzere eliptik yapmaya başladım bugün itibariyle gelişmeleri yazicam buraya insAllah... Kilo vermeyi basarinca bolgesel vücut şekillendirici bakımlar ve spor yapıp onlarida paylaşacağım. Benimle bu uzun yolculuğa var misiniz her gün yazmasak dahi ara ara yazıp 1 sene sonunda değişimlerimizs waaaovv deriz bence :)

Sabah tartilddigimda 61.9 kg dim 300 gram gitmiş inatçı kilodan benim için çok iyi bir sayı. Sabah ve akşam 15 dk eliptik devam ediyorum ve oruç tutmaya da devam ediyorum insAllah.Allah kabul etsin sağlık sıhhat güzellik bol sevap versin ❤️

Allah kabul etsin inşallah bende oruç arkadaşı arıyorum eşlik edeyim.size bu gece niyetlenip
Niyet ettiniz mi . Ben insAllah Recep ayı boyunca adet günlerim hariç oruçlu geçirmeye devam edeceğim peygamberimiz (s.a.v) öyle yapar mış.

Bu arada 61.5 kg olmuşum düne göre 400 gram gitmiş inanılmaz benim için akşamları normal besleniyorum herşeyden yiyorum ama sanırım midem küçüldüğü için çabuk doyuyorum ..kuruyemiş meyve ekmek yemek tatlı hepsinden yiyorum ama sıralamaya dikkat ediyorum. Önce meyve sonra yemek en son tatlı ve kuruyemiş sabah eliptik yaptım 15 dk ❤️

Niyet ettiniz mi . Ben insAllah Recep ayı boyunca adet günlerim hariç oruçlu geçirmeye devam edeceğim peygamberimiz (s.a.v) öyle yapar mış.

Bu arada 61.5 kg olmuşum düne göre 400 gram gitmiş inanılmaz benim için akşamları normal besleniyorum herşeyden yiyorum ama sanırım midem küçüldüğü için çabuk doyuyorum ..kuruyemiş meyve ekmek yemek tatlı hepsinden yiyorum ama sıralamaya dikkat ediyorum. Önce meyve sonra yemek en son tatlı ve kuruyemiş sabah eliptik yaptım 15 dk ❤️
Allah kabul etsin inşallah niyetliyim bende
Benimde eliptik var yaparim bende bugun çocukların kahvaltı faslını halledince :)
Ben koruma yapıyorum inşallah benimde reglime 11 gün var bu 11 günü komple oruçlu geçirmek istiyorum.insallah

Back