örtünen hanimlar, bi bakar misiniz?

Selam Arkadaşı

bende 2.5 yıldır kapalıyım ilk başta bende boğulacak gibi oldum,sıkıldım,bu hep boyle gidecek sandım ama inanki bu hisler 2 hafta surdu...sonra o hisler geldi geçti..şimdi çok çok daha rahatım. İnan seninde geçecek bu hislerin asla vazgeçme..Tamamen şeytanın vesvesesi arkadaşım..Rabbim daimi etsin inşallah

cok tesekkur ederim. aminn. allahin rizasini kazanmak kolay degil tabii ki. ben de o amacla nefsim ve seytanla mucadele edebilirim insallah. dua edin lutfen : )

İnşallah hayırlısıyla yarın kapanırsın :) ,o bunaltın da cabucak geçicek inan,
açık olduğun zamanlarda duyduğun huzursuzluk için ayrıca sevinmelisin,
ben kapanmayı hep istedim ama açıklık beni hiç rahatsız etmediği halde bi gün kapanıcam dedim
ve o gün bugündür 1.5 yıl oldu kapalıyım ve ben pek bunalmadım açıkçası o yüzden emin ol senin sevabın
çok çok daha fazla olur Allah'ın izniyle, azıcık sabır sadece :)

Bos eve hırsız girmez bacim...
Sen ne kafar sevap alacaksan o olcude baskı olur üstünde...
Sikinti geldigi vakit korunma ayetlerini oku ve rahmetten kovulmus insi ve cinni disi ve erkek seytanlarin serrinden yüce Arşın sahibi olan ALLAH in sozlerine siginirim de...
kendini bi korumaya al bakalim bi evvela... bir zorlar iki zorlar bakti yaptiramiyor nefsin sana istedigini vazgeçer...
Nefsini egitmen gerek...
Simdi sana dese ki git alkol al ic mümkün mu sence icmen ... hayir...
Sana yaptiramayacagini bildigi seyleri fisildamaz...
Koru bacim kendini korumaya al...
Biiznillah basarirsin...

hayatim boyunca cok seye sabrettim. boylesine guzel ve hayirli bir durum icinde en guzel sekilde sabredecegim. yazdiklarinizi okudukca daha bir hevesleniyorum.. sagolun hepiniz :)

siz bana yardimci oldunuz, allah da size yardimci olsun. cok sag olun. kendimi iyi hissetmeme sebep oldunuz. tesekkurler :)

Sabırlı olursan eğer alışılmayacak bişey değil tabi ki..

Ama 1 günde sıkılıp açılan biri de pek sabırlı değildir kanımca.

Canimmmm bunlar hep vesvese. Kendi isteginle Allah rizasi icin yapiyorsun dgil mi? O zaman hic dusunme. Ben de bir aydir kapaliyim sanki yillardir kapali gibiyim.

Bir derdim var bölümünün ilk kuralı:
1- Hertürlü Dini ve Siyasi konu ve yorum yasaktır.

Benim bu konuda söyleyebileceğim ise, hayatta alacağımız önemli kararlarda çok iyi düşünmek ve kendimizi "hazır" hissetmek önemli. Sonrasında zaten insan kendinden emin olduktan sonra, kararının arkasında durur, ondan geri dönmez. Ama acaba'larla alınan kararlar sağlam olmuyor maalesef.

Ben de ilk kapandığımda robot gibi geziyordum aman esarbim bozulur da tekrar baglayamam diye.Esarp baglamayi bile bilmezdim ve kumaştan anlamadigim için ipek esarplardan baglardim onlar da kaygan olduğu için haliyle zorlardi ve bunalirdim.Size tavsiyem önce pamuklu ve kullanımı kolay esarplardan seçin ve merak etmeyin beş on güne alisirsiniz...

şartlanılarak örtünülmez hesap yapmadan sonunu düşünmeden sadece hazır hissettiğini düşündüğün an örtünürsen bu tereddütlere girmessin..şeytanın oyunu bol olur nefsinize yenilmeyin..hayırlısı olur inşallah..

Örtünmek dini konuya girmez rahat olun..dini konudan kasıt ayetlerin hadislerin zıt görüşlerin havada patladığı yoğun konular oluyor..

ben kapanırken açılırmıyım acaba diye düşünmedim tabiki zorlandım ama kesinlikle açılmayacağımı biliyordum. Oyuncak değil çünkü bu. KEsin kararını ver öyle kapan mümkünse.

kapalılık rahatsız etmemişti sıkıntı hissetmemiştim aksine çok mmutluydum sonunda oldu diye seviniyordum sadece insanların aaa niye kapandın ne güzel kadınsın şimdi kocan başka kadınlara bakıcak yok biz seni akıllı sanırdım aaa kapandın mıııı kocan mı kapattı laflarından bıkmıştım ama onlarda geçti 2 senedir kapalıyım istiyorsan kapan canım

Neden ve kimin icim kapandiginizi derinlemesine idrak ederseniz inanin o ktü duygulardan siyrilmaniz kolay olacak.

Örtünmek dini konuya girmez rahat olun..dini konudan kasıt ayetlerin hadislerin zıt görüşlerin havada patladığı yoğun konular oluyor..
örtünmekte dinle alakalıdır. olayı dine getirmek sadece hadis ve ayetle olmaz. konu dinle alakalı olduğu için kapatıyorum

1- Hertürlü Dini ve Siyasi konu ve yorum yasaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…