- 25 Mart 2014
- 536
- 199
- 48
- Konu Sahibi _tiramisu_
-
cok tesekkur ederim. bir de bi kez deneyip basaramamis bir insan olarak bakislardan 2 kat daha rahatsiz olacagim. en cok korktugumsa anneme karsi mahcup olmak. o cok korkuyor tekrar acilmamdan. iki gun sonra gelir aglarsin tekrar yapamiyorum diye diyor bana. dua edin lutfen rabbim yardimcim olsun..Kapaliyken belli ki daha mutlusun. Acik dolasarak kendine iskence ediyosun. Ilk basta zorlanirsin, kapali gezmeye aliskin olmadigi icin. Herkesin sana baktigini düsünürsün ama zaman gectikce o bakanlar da umrunda olmaz. Biraz zaman ver kendine alisman icin. Hemen kestirip atma.
yok hazir olduguma eminim. sadece ya alismakta gucluk cekersem diye korkuyorum. o kadar da olsun :) cunku onemli bir karar sonucta. insan ister istemez acaba diyor.Bir gün içinde karar degistirmeniz tuhaf olmuş...
Yani sıkıldım tek basina mantikli bir sebep midir ? Bilemiyorum...
Ve hala acaba diyorsanız bence hala hazir değilsiniz demektir.
evet yanlis oldugunun farkindayim.. cok tesekkur ederim :)Şeytanın vesveseleri arkadaşım onlar. Kararını verdiysen iyice içine sindir ve uygula. Ama kapanıp açılmak yanlış iyice emin olmalısın.
cok tesekkur ederim. bir de bi kez deneyip basaramamis bir insan olarak bakislardan 2 kat daha rahatsiz olacagim. en cok korktugumsa anneme karsi mahcup olmak. o cok korkuyor tekrar acilmamdan. iki gun sonra gelir aglarsin tekrar yapamiyorum diye diyor bana. dua edin lutfen rabbim yardimcim olsun..
Ilk baslarda boyle hissetmen cok normal tabi ki. Emin ol herkesin basina geliyordur. Cunku seytan devreye giriyor. :) Sevap pointlerini kapmaya calisiyor. :)merhabalar. bu konu hangi bolumde acilir, acilmasi yasak mi degil mi bilmiyorum baska bir bolumde cevap alamayinca yogun oldugundan dolayi bubolumde de sormak istiyorum. ben gecen sene kapandim. kapandiktan bir gun sonra acildim. o bir gun icerisinde cok sıkıldim, kotu hissettim kendimi. bu hep boyle devam edecek yol yakinken doneyim diyip acildim. sonra baktim kendimi dah kotu hissediyorum. aradan bir yil gecti ve ben o gun bu gundurdisariya ciktigim vakit kendimi kotu hissediyorum. makyaj yapmiyorum, saclarima ozen gostermiyorum. ve tamamen karar verdim kapaniyorum..
ama soyle bir sorunum var. ya tekrar o ic sıkıntısını yasarsam, ya kendimi kotu hissedersem diye korkuyorum..
sorum su, boyle hissetsem bile bu duygular gecici midir.. yani biraz sabretsem alisirmiyim? lutfen bir sey soyleyin.. siz ilk zamanlar neler hissetmistiniz?? hepinize simdiden tesekkur ederim. umarim bu konu kapanmaz..
merhabalar. bu konu hangi bolumde acilir, acilmasi yasak mi degil mi bilmiyorum baska bir bolumde cevap alamayinca yogun oldugundan dolayi bubolumde de sormak istiyorum. ben gecen sene kapandim. kapandiktan bir gun sonra acildim. o bir gun icerisinde cok sıkıldim, kotu hissettim kendimi. bu hep boyle devam edecek yol yakinken doneyim diyip acildim. sonra baktim kendimi dah kotu hissediyorum. aradan bir yil gecti ve ben o gun bu gundurdisariya ciktigim vakit kendimi kotu hissediyorum. makyaj yapmiyorum, saclarima ozen gostermiyorum. ve tamamen karar verdim kapaniyorum..
ama soyle bir sorunum var. ya tekrar o ic sıkıntısını yasarsam, ya kendimi kotu hissedersem diye korkuyorum..
sorum su, boyle hissetsem bile bu duygular gecici midir.. yani biraz sabretsem alisirmiyim? lutfen bir sey soyleyin.. siz ilk zamanlar neler hissetmistiniz?? hepinize simdiden tesekkur ederim. umarim bu konu kapanmaz..
ben orada yanlis ifade etmisim. sikilmak degil o. ic sıkıntısı. yureginizi sanki biri sıkarda nefes almanizi engeller. oyle dusunun. yasadigim oydu ve bu kapali oldugum surece devam edecek diye korktum. sonrasi cok ic acici olmadi zaten.şu anki giyiminize yakın tonlarda ve yaşınıza uygun bir kapanma tarzı seçerseniz geçşiniz de daha rahat olacaktır kanımca. sıkılmak bir bahane olmamalı diye düşünüyorum. 1 gün içinde fikir değiştirip sıkıldım deyip vazgeçmek yakışıksız olur, HER KONUDA!
açıkça vesvese! mücadele etmeliydiniz.ben orada yanlis ifade etmisim. sikilmak degil o. ic sıkıntısı. yureginizi sanki biri sıkarda nefes almanizi engeller. oyle dusunun. yasadigim oydu ve bu kapali oldugum surece devam edecek diye korktum. sonrasi cok ic acici olmadi zaten.
allah razi olsun. umarim hatami telafi edebilirim. ve rabbimin verdigi ikinci sansi en iyi sekilde degerlendirebilirim.açıkça vesvese! mücadele etmeliydiniz.
bu iman ya da inançtan ziyade kararlı olmakla, emin olmakla ilgili bir durum.
güzel bir adım atmışken en önemli aşamada havlu atmışsınız. irade önemli. mühim bir sınavda ikmale kalmışsınız. Allah yardımcınız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?