• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ortodontiden sonraa

adaderenim

Aşk artık 3 kişilik..
Kayıtlı Üye
27 Mart 2011
2.984
2
106
ben bundan 6yıl önce ortodonti tedavisi görmüştüm dişlerimin 2si tavşan gibi olduğundan dolayı tam dönmemişti.

6yıl geçti ve oldukça düselen dişlerim yine ayrılmaya başladı yavaştan...nasıl engellicem unu.böle olcaksa neden ortodont gördüm kii:43::43::43::43::43:

Doktor söylemişti bana zamanla eski hallerine dönermiş dişlerr.Tam eski haline dönmeden bi doktora git istersen bence.

ben bundan 6yıl önce ortodonti tedavisi görmüştüm dişlerimin 2si tavşan gibi olduğundan dolayı tam dönmemişti.

6yıl geçti ve oldukça düselen dişlerim yine ayrılmaya başladı yavaştan...nasıl engellicem unu.böle olcaksa neden ortodont gördüm kii:43::43::43::43::43:

mutlaka doktorunuza kontrole gidin.eğer çıkmaya çalışan 20 yaş dişleriniz varsa ağız yapınızı bozuyor olabilir.bırde pekiştirme apereyinizi düzenli kullanmışmıydınız

20lik dişlerimi hemen çektirdim ben..ve bana damaklıklı apareyi sadece 1sene kullanmamuı söledi zaten sonradanda oturmamaya başladı ağzıma..bida takmak istemiyorum 1sene sonra düğünüm varr:43::43::43::43:

20lik dişlerimi hemen çektirdim ben..ve bana damaklıklı apareyi sadece 1sene kullanmamuı söledi zaten sonradanda oturmamaya başladı ağzıma..bida takmak istemiyorum 1sene sonra düğünüm varr:43::43::43::43:

şimdi ağız içinden uygulanan braketler ile tedaviniz yapılabiliyor.böylece günlük hayatınızda kimse sizin tedavi gördüğünüzü farketmiyor.plak kulllanmak zorunda da kalmamış olursunuz.doktorunuzla tekrar görüşmenizi öneririm

bu ömür boyu sürcek mi ben tedavi bitince daha hiç bişey olmıcak sanıyodum ki kardeşim ve kuzeni,imde hiç bişey olmadı benim 6sene sonra kaydı...yine yapıp bida kayarsa:14::14:

maddi olarakta karşılayamam bidaha:14::14::14::14:

Back