ortodonti tedavisina başlıyorum yardımm

hera96

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2014
40
1
1
Kocaeli
merhaba hanımlar ben 18 yaşımdayım üst dişlerimden bir deriye doğru alt dişlerimde çarpık birde kapanış bozukluğu varmış dişlerimde üst dişlerimi düzeltmek için doktor bir dişimi çekti çümkü yer yokmuş 3 gün sonrada tel takılıcak dişimde 2 sene kalıcakmış ben göze aldım herşeyi ama diş etlerimde hafif çekilme olduğu için diş ve ağız bakımıma ekstra önem vermem gerekiyormuş bana yardımcı olabilirmisiniz lütfen:44:

Merhaba canim oncelikle gecmis olsun benim de boyle bir sorunum vardi ama ben 12 13 yaslarindayken dislerimi cekerek kismen yerlestirmislerdi doktor da saglik acisindan problem yok gorunusten rahatsiz olursan tel takabiliriz demisti ben de alt dislerim oldugundan ve biraz yerlestigi icin tedavi yaptirmamistim ama bir arkadaşım bu tedaviyi gormustu dedigin gibi bakimi biraz zor gazli icecekler icmemen gerekiyor duzenli fircalaman gerekiyor ama eger gorunusten rahatsiz oluyorsan her seyi goze alip yasin biraz daha gecmeden yaptirmalisin bence tekrardan gecmis olsun :))

saolun görünüşü beni çok fazla rahatsız eiyor gülemiyorum haliyle hayatıntaını çıkartamıyorum iki sene biraz gözümü korkuttu evet ama sonucu hayal edip kendimi rahatlatıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…