• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ortodonti tedavisi :(

aisheTR

Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2013
95
1
6
Ankara
Cene bozuklugu icin takilan cenelikler sabit degil demi ya?? Haftaya doktora gitcem ve buyuk ihtimalle cenelik kullancam ama disarda onunla dolasamam takilip cikartilabiliyolar demi? Bilginiz varsa yardim edin lutfen :s

Cene bozuklugu icin takilan cenelikler sabit degil demi ya?? Haftaya doktora gitcem ve buyuk ihtimalle cenelik kullancam ama disarda onunla dolasamam takilip cikartilabiliyolar demi? Bilginiz varsa yardim edin lutfen :s

merhaba.. çenenizde darlık mı var? onun icin mi takacaklar?

benimde küçükken alt çenem öndeydi bu yüzden yaklaşık 8-9 yıllık tedavi gördüm ve çenelikte kullandım açıkcası dışarıda utandığım için çok takmıyordum ama istediğim zaman rahatça çıkarabiliyordum ki şimdiki çenelikler daha farklı sanırım benim zamanımdakiler pek estetik değildi:)
ama ne kadar erken başlarsan hemen biter tedavin;)

Son düzenleme:
benimde küçükken alt çenem öndeydi bu yüzden yaklaşık 8-9 yıllık tedavi gördüm ve çenelikte kullandım açıkcası dışarıda utandığım için çok takmıyordum ama istediğim zaman rahatça çıkarabiliyordum ki şimdiki çenelikler daha farklı sanırım benim zamanımdakiler pek estetik değildi:)
ama ne kadar erken başlarsan hemen biter tedavin;)
Bende disarda takmaktan cekiniyodum cok sagolun :) 17 yasindayim persembe gunu baslicaz tedaviye insallah =) peki agri felan yapiyo mu? :s

Bende disarda takmaktan cekiniyodum cok sagolun :) 17 yasindayim persembe gunu baslicaz tedaviye insallah =) peki agri felan yapiyo mu? :s

inşallah tedavin en kısa sürede biter:) $koruyucu_09.jpg benim çeneliğim böyleydi hiçbir acısı olmuyor çıkarıp takması çok rahattı:)

rica ederim canım ne demek başarılı ve güzel bir şekilde atlatırsın umarım tedavini,şimdiden Allah sabrını ve kolaylığını versin:)

Back