• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ortodonti tedavim yarım kalabilir

elsa123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2011
182
1
66
Ankara
kızlar benim dişlerimde tel var. babamın taini çıktı. şimdi biz buradan gideceğiz şubatta fakat tedavimin bitmesine daha 14 ay var acaba gittiğim yerde devam ettirme şansım varmı? ne yapacağım ben şimdi lütfen yapabileceğim birşey varsa yardım edin. :43::43::43:

kızlar benim dişlerimde tel var. babamın taini çıktı. şimdi biz buradan gideceğiz şubatta fakat tedavimin bitmesine daha 14 ay var acaba gittiğim yerde devam ettirme şansım varmı? ne yapacağım ben şimdi lütfen yapabileceğim birşey varsa yardım edin. :43::43::43:
neden olmasın burada tedavini yapan ortodontiste durumu anlat, gideceğin yerde bulduğun ortodontist ile görüştür tedavinin seyrini anlatsın yeni yerdeki doktorun da tedavine devam etsin üzülme bukadar. imkansız değil :))

neden olmasın burada tedavini yapan ortodontiste durumu anlat, gideceğin yerde bulduğun ortodontist ile görüştür tedavinin seyrini anlatsın yeni yerdeki doktorun da tedavine devam etsin üzülme bukadar. imkansız değil :))

bence bir yolu vardır

Son düzenleme:

Bugün doktora durumu anlatacağım umarım kabul eder cnm...

kabul etmeme gibi bir durumu mu var ? :) o kim ki diyesim geldi, çok sinirlendim. :D genelde öyle oluyor zaten.. "zorunda"

Back