Ortaylı’nın 'geri zekâlı' dediği Ardıç’tan cevap: Hanımefendi sanatçı olarak bilirdim, cadaloz mahal

Ben anlamadim. Bu adam bilerek mi o kelimeleri kullanmis? Yoksa İlber hocayı tanımıyor da kadın mı sanmış onu?

Ne saçmalamış birisi anlatabilir mi?

Bi ben mi farkettim ya?? Ilber Ortayli'nin bir oglu olsa ancak bu kadar benzerdi.
Nasil benziyor nasil benziyor Ortayliya..
Ben bi tek buna takildim..
Konuşmalar zaten !!!!!!

birine alkolik dersen o da seni cinsel tercihinden vurabilir. çünkü bunların konuyla alakası yok, bel altı vurma.

ama tabi ilber ortaylı saygı duyulası bi insan ve karşısındaki tam bir ımm- kelime bile yok karşılayacak- öyle bir tip olduğu için objektif olamıcam.her koşulda her lafı hakeder çünkü. niye muhattap oluyorsun ilber bey bu trollerle.

onu kastettiği belli değil üzerine alınıp hakaret eden o...

Hem de belden alta vurarak...
yahu ister onu kasdetsin ,ister kasdetmesin bu adamın ağzından bu cümleler çıkıyormuu,, çıkıyor.. ee ardınç tan çıkınca tüüü. kaka diyosunuzda ..ilber deyince neden konduramıyorsunuz.. bunu anlamadımm yok değerli bir insan, yok saygı değerr.eee demişmi hayvan ,manyak,,cahiller demişş..eeee pess diyorum yanii..

cinsel kilmiğine bakmadım olabilir ama beni zaten bu ilgilendermez.kendisi değerli bir yazar,tarihçi,insan.eşcinsel olsun olmasın sadece eğer öyleyse şaşırırım bilmiyordum çünkü.
Valla bencede isterse travestide olabilirr.isteyen istediği kimlikle dolaşabilir özgürüz,. ben bilgisi yönünde evett.. alkışlıyorumm helal olsun diyorummm... amaaa ağzından ne akıyor belli değil..

E tamam pes, ama İlber hoca hakaret etti diye Engin Ardıç ın yaptığını mı savunalım...

İnsanlar kavga ederler ama bel altı vurmak kavgada bile yapılmaz...

Ayrıca ortaya söylenmiş hakaretle kişinin şahsına hakaret edilmesi arasında fark var. Hem de cinsel kimliğini kullanarak. Adamın karısı çoluk çocuğu olabilir adama kalkıp eşcinsel olduğunu ima edip alay ediyorsun...

Ben ikisini bir tutamam... Tutanı da anlamam...

sen bilirsin ister anla ister anlama .. bende sizin bu ayrımcılığınızı anlamadımm ..ayıranıda anlamamm..

Ilber Hoca gayet ortaya atmis yarasi olan da gocunmus demek ki Ardic gerizekaliymis.

Ilber Hoca tabiki bu tarz uslubunda hakli diyemeyiz ancak haksiz oldugu tek bir konu varsa o da uslubudur. bu adam yillardir boyle konusuyor yillardir biz bu adami boyle biliyoruz. Bu uslubu bilmemkac yasindayken degistirmesini bekleyemeyiz heralDe.

Adam ortaya atiyor ustune alinan ve kendinin Ilber Hocanin ortaya attigi sifata yakistigini dusunen bi insan. Burda verdigi cevap sadece ve sadece gundem olma cabasidir. Homofobi tiksinilmesi gereken bir dusunce tarzi. Bu adam boyle yaparak hem gerizekaliligini hem de igrencligini kanitlamis olmus sagolsun.

ha bu arada insanlari cinsel tercihleriyle yargilamak kimsenin haddi degil... hele ki asagilarken kadinlar uzerinden konusmak hayvanligin daniskasi. Bu kafalariyla kalsinlar... bunlarla ayni dusunsek kendimden suphe ederim zaten.

Kızlar ilber ortaylı gay falan değil. Adam aklınca Ortaylıya "Sen de adam mısın be! Mahalle karısı gibisin." demek istemiş. Cinsiyetçi gazeteci bozuntusu!

Verdiğin cevapla nasıl bir karakter olduğunu iyice perçinledik. Demekki hoca söylediklerinde yerden göğe kadar haklıymış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…