How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

İlköğretim Yorum ve Soruları Ortaokula Başlarken... Paylaşım Platformu

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
898
Arkadaşlar forumumuzda şuan için ortaokul başlığı olmadığı için, açılana kadar buradan paylaşım yapabilirsiniz diye düşünerek başlığı açtım.

Ortaokul seçimi, seçmeli ders seçimi, ortaokul ile alakalı yeni haberler vb konularda paylaşımda bulunabilirsiniz

Çocuklarınıza ortaokulda başarılar dilerim
:13:

Faydalı bir başlık olmuş.Umarım veliler özellikle yeni sistemde bilgilerini paylaşırlar.

Faydalı bir başlık olmuş ama paylaşım yok daha. Benimde 6. sınıfa geçen bir kızım var. Özel bir okulda okuyordu. 5 yaşında bir kızım daha var. Ama onu özele gönderemem. Maddi durumlar o kadarını kaldırmaz. Adaletli olmak adına almak istiyorum. Ama çok kararsızım. Kardeşiyle aynı okulamı versem yoksa güzel bir imam hatip ortaokulu var ona mı göndersem diye. Bir fikir verseniz bana da çok sevineceğim. İmam hatiplerle ilgili bilgisi olan var mı?

benimde oğlum 5.sınıfa gidiyor yeni bir okul dersler daha çok inşalllah iyi olur

Faydalı bir başlık olmuş ama paylaşım yok daha. Benimde 6. sınıfa geçen bir kızım var. Özel bir okulda okuyordu. 5 yaşında bir kızım daha var. Ama onu özele gönderemem. Maddi durumlar o kadarını kaldırmaz. Adaletli olmak adına almak istiyorum. Ama çok kararsızım. Kardeşiyle aynı okulamı versem yoksa güzel bir imam hatip ortaokulu var ona mı göndersem diye. Bir fikir verseniz bana da çok sevineceğim. İmam hatiplerle ilgili bilgisi olan var mı?

canım okulundan ayrılınca bocalamasın, zaten ilkokulda özel çok gerekli değil, bence büyük kızın gittiği okulda bitirsin ortaokulu, isterseniz nasılsa lise de imam hatip var

Yorumun için teşekkür ederim cnm. Bizde aynı okula devam etmesine karar verdik. Lisede bakalım puanına göre yerleşir umarım. Çocuklarımızın hakkında hayırlısı inşallah.

Arkadaşlar ben fen bilgisi eşim ise matematik öğretmeni olarak ortaokulda görev yapmaktayız. 5-6-7-8.sınıflar için özel ders veriyoruz.İstanbulun her semti için uygun fiyata özel ders verebiliriz.

Son düzenleyen: Moderatör:
biz seçmeli dersi, yabancı dil ve fiziksel etkinlikler olarak seçtik

Biz ders falan seçmedik.
Yada benim haberim yok:26:

canım ayın 13 üne kadar verilecek diye resmi yazı vardı, dilekçeler yani
hatırladığım kadarıyla kızın aynı okulda devam etçekti demi, belki okul yönetimi kendi ayarlamıştır, benim seçtik diye yazdığıma bakma, gördüğüm kadarıyla özellerde devlet okullarına belli derslere yönlendiriyor, yani bu da sözde kalan uygulamalardan

artık buradayız değil mi arkadaşlar ortaokullu olduk, bizde matematik. İngilizce, beden eğitimi seçtik ben bedeni istemedim ama oğlum bu benim seçmeli dersim deyince bir şey diyemedim inşallah açılmaz da başka ders seçeriz:37:

Back