- 22 Kasım 2017
- 811
- 964
- 37
- Konu Sahibi papatyam_83
Ya cok iyi isim yapmis bir ozel okul... Ya da devlet okulu... sirf ozel olsun diye paranizi kaptirmayin her ilde isim yapmis 1-2 tane eski koklu okul vardir zaten...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kesinlikle öyle. ben de kendimi düşünerek örnek verdim. sürekli çalış üni kazan sürekli çalış okul oku hayatın ders çalışma üzerine olsun. ama toplum içinde hakaret isitip millet dovebilecegini düşünsün. ve evet maaşlar çok kötü. lise mezunu esnaf dükkanı açanlar o kadar zengin oldu ki. insan ister istemez sinir oluyor. ve dediğin gibi çalışırken bazen ölücem hicbiseye doyamicam gibi hissediyorum. evle ilgilenilmiyo çocuğum yok henüz ama olunca kreş kreş gezecek yani. ne için?Sormayin inanin okuduguma sevinsem mi uzulsem mi calismak guzel para kazanmak guzel bin şükür ama ne cocuguna vakit ayırıyorsun ne kendine ne evine ...hiçbirşeye tam yetemiyorsun ...yarımsın hep....elinde para hayata yarım .....sabah git aksam gel ...baska birsey yapamadan öleceğim korkuyorum. .neyse konu dağıldı ....nitekim kendini geliştirsin ahlakli vicdanli ii insan olsun insallah ama yardimsever ama bir ev bir araba alacam çocuğumu işe yarayip yaramadigini bilmeden ozele vercem diye hayatını bitirmesin ...nebilim cok karisik isler
neden 1gun siteye girememe cezasi aldim anlamadim ben de guzel guzel yazisiyorduk kızınız kac yasinda? Bir spor dalı ile.ilgilenmesini istiyorum yasi.9 bizimkinin gec kalmadim umarimKonu sahibi neden banlandı acaba? Neyse konuya cevap vereyim. Ben de devlet okulunda öğ retmenim. Kızım devlet okuluna gidiyor. Bulunduğum yerde orta karar öZel okullar da mevcut. Ama biz devlet okulunda okumasını istedik. İyi bir öğretmenle yolumuza devam ediyoruz. Klişe olacak ama mottomuz ‘iyi okul değil, iyi öğretmen’.
Bu arada devlet okullarının eksileri var elbet. Biz bunları telafi edebiliriz diye yola çıktık zaten. Kızımız tenis oynuyor. 2 senedir turnuva başarıları elde ediyor. 3 senedir piyano çalıyor. İngilizce dışında bir dil öğreniyor vs vs. Yani bir şekilde ksikleri ailenin kapatması gerekiyor.